Şimdi Ara

TEST DRIVE Unlimited---yarışta başlamama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu full olarak (3,45 GB boyut) netten indirmiştim. Bugün kurdum

talimatlarda yasuyu yükleyin falan demiş ama bende yasu dosyası yok (herhalde başka yerden alıntı yapmış)...Cracki var, onu kurulum dosyasına attım, sonra oyunu açınca serial istedi...talimatlardaki seriallardan biri girdim, onu kabul etti. araba kirayıp, ev sonra da araba satın aldıktan sonra, yarışın olduğu yere gidiyorum, single playerı seçiyorum ama yarış başlamıyor. karşıdan diğer araçları izliyorum...araba kullandığım bölümlerde HTU server (yanlış yazmış olabilirim)...onda sorun olduğuna dair kırmızı bir yazı beliriyor sol üst köşede...

Nasıl oyanayabilirim bu oyunu???

• http://www.testdrivetr.com/

Sorunun cewabını bu sitede bulabilirsin sanırım..
  • bendede vardı o sorun yukarda ki siteden ilacı yükleyince geçio
    iyi yarışlar...
  • link için teşekkürler arkadaşım
    az önce çıktım oyundan, yazını şimdi gördüm...

cracki atmıştım ama Euro klasörünün içindeki klasörü kurulumun yapıldığı euro klasörünün içine atmayı unutmuşum...sonradan farkettim
  • BENİMDE BÖLE Bİ SORUNUM VAR BEN OYUNA BİLE BAŞLAYAMADIMM SERVERE BAĞLANAMIYORUMM:(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar konuyu hortlatmıs oluyorum maruz görün ama ben bu sorunu çözemedim hiç bir crackle oyunu şimdi tekrar kurucam sorunsuz oynayabilmem için ne yapmam gerekir ??

biraz ana konuyu inceleyin , 500 kez aciklandi , hatirladigim kadariyla ,baska bir ilac kullanin sorun duzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar konuyu hortlatmıs oluyorum maruz görün ama ben bu sorunu çözemedim hiç bir crackle oyunu şimdi tekrar kurucam sorunsuz oynayabilmem için ne yapmam gerekir ??

yarışa başlayamama sorunun varsa yarış dosyaların eksik demektir eger oyunu cd ile kurduysan cd nin içinde İGE dosyası var onu oyunun kurulu oldugu yere atıcaksın sorun çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • online oynamıyıcaksan yasuya ihtiyacın yok.
  • ARKADAŞLAR SORUNUN ÇÖZÜMÜ OYUNU KURDUĞUNUZ CD YE GİRİP İÇİNDE Ige DİYE Bİ DOSYA VAR ONU OYUNUN KURULU OLDUĞU DİZİNİN İÇİNDEKİ EURO VE ONUN İÇİNDEKİ BNK DOSYASINA ATARSANIZ SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLUYOR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.