Bildirim
Test Server Sorun
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynısı banada oldu. -
ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade burdan en bastansi clienti indiriyorsun ama bende mss3 diye bi hata veriyor tam indirmior dosyayi -
Ne yapılacağını biliyormusun ? -
YA BEYLER BIR SURU KONU AÇILDI BI BAKIN ISTERSENIZ -
bu eski surum dio
yenisini yuklemeniz lazım
ama nerden yuklemeniz gerektigi hakkında bisey soyleyemem -
ben o kadar gıcık oldumki knight sildimdayanamadım gece yuklcem yine -
Test serverde oynamıyorum yardım edemem -
quote:
Orjinalden alıntı: benBUFFER
Test serverde oynamıyorum yardım edemem
ulan isiniz gucunuz post kasmak oynamiyorsan bu topicde isin ne -
harbi la -
Ya beyler yardım edin plsss aynı hata bnde de çıkıyo nolur bi yardım daha dün gece 3.00 a kadar oynadım bi b-o-k çıkmadı şimdi nie böle diyo bn onu anlamadım. Bu arada werdiğiniz linkde ki en baştaki zip dosyasını old. gibi attım yoksa içindekini mi atcaktım zor durumdayım yardım plsss. -
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. BAKIN ANLATIYIM.ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade BU LİNKE GİRİN EN BAŞTAKİ ZİP DOSYASINI MASAÜSTÜNE ATIN SONRA İÇİNDEKİ PB TEST PATCH 1327 DOSYASINI KO KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIN WE O ATTIĞINIZ PB TEST PATCH 1327 DOSYASINI ÇALIŞTIRIN WE OYUNA GİRİN... -
ben sinir oldum diye K.O yu siliyodum şimdi alel acele yüklüyorum sırf pb yi oynayabilmek için
size birşey sorcam eski charlar silinmiş mi -
quote:
Orjinalden alıntı: raptors61
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. BAKIN ANLATIYIM.ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade BU LİNKE GİRİN EN BAŞTAKİ ZİP DOSYASINI MASAÜSTÜNE ATIN SONRA İÇİNDEKİ PB TEST PATCH 1327 DOSYASINI KO KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIN WE O ATTIĞINIZ PB TEST PATCH 1327 DOSYASINI ÇALIŞTIRIN WE OYUNA GİRİN...
Çok saol senin dediğini yaptım ve oyuna giriyorum şu an
Tekrar teşekkür ederim
Arkadaşlar bu yöntemi deneyin..... -
biriniz rapide atıp link verebilir mi -
verdiğin linki bi açabilsem olcakta açamadım aşırı yüklendiler gaLiba -
quote:
Orjinalden alıntı: fosmanog
Arkadaşlar şimdi Knight Online teste girdim..ID ve şifremi yazdım..Servere tıkladım şöyle bir hata verdi "This is an outdated version.Please install the newest client." Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin..
BUNA NE ÇÖZÜM bulucaz yardım edin hep bu çıkıyo -
Saolun bende deniyorum inş olur bufferime kavuşurum ve dh clanına:D -
Oluyooo adım MaRTiLLo daha eziğim banada yardım edin pls :) -
ya olmuyorrrrrrrrrrrrrrrr Lütfen düzgün bişeklde anlatın oynamak istiyom priestimi
Benzer içerikler
- str priest skill dağılımı
- komik klan isimleri
- mage master açma
- transformation totem
- certificate of victory ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X