Şimdi Ara

Test Server Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dün test servera char kopyalayabildim sonunda , 1.5 gb nerdeyse patch yukledim, en son patch ide yukledim fakat sifremi kabul etmedi. normal oyuna girebiliyorum fakat test servera giremiyorum. bundan onceki Test serverlardada böyle olmustu.Yani test server icin ayrı bir sifre mi alacaz bi yerden ? Ben bu ptr sifremi nereden ögrenebilirim ? Tesekkurler simdiden.

• Eski şifrelerini dene.
    Daha önceki konularada yazdım hep yazıyorum :) ptrde şifreyi kabul etmiyorsa bi öncekileri deneyiniz. Şifre değiştirdiğinizde ptr için değişmiyor bir zamanlığına (ne kadar zaman bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 25 Eylül 2008; 14:31:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Eski şifrelerini dene.
    Daha önceki konularada yazdım hep yazıyorum :) ptrde şifreyi kabul etmiyorsa bi öncekileri deneyiniz. Şifre değiştirdiğinizde ptr için değişmiyor bir zamanlığına (ne kadar zaman bilmiyorum)

ama şöyle bir durum var :) ben sifremi belli aralıklarla degisen biriyim.örnegin haftada 1 kere filan.ama bu son sifremi 1 aydır kullanıodum .. mailimde eski sifrelerin bir kısmı hala var.ama onlardan biri tutar mı bilemiyorum.eve gittigimde denicem artık .. acaba bu ptr de kullanılan sifre , ta ilk ptr serverlara girmeye basladıgın sifre olarak mı kalıyor ve hep onu mu kullanmalısın? o kadar patch yukledik bosa gitmesin :P
  • daha önce yapmış olabilcegin bütün şifreleri dene, benimde 2 ay önceki şifremi kullanıyo şuan ptr, pek sorun olmadı açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.