Bugun aracı görme fırsatım oldu çok kısa bir süreliğine Tahminim test amaçlı olarak trafikte kullanılıyordu bir dönüş esnasında denk geldik. Açıkcası dışarıdan bu kadar güzel beklemiyordum aracı yanımda ki arkadaşla birlikte mest olduk . Mavi çok güzel yakışmış. Aracın hibrit olduğunu söylediğimde yanımda ki arkadaşım oldukca şaşırdı. yaktığı yakıtı söylediğimde ise oldukca büyük bir ünlem çıkardı Fırsat olursa içinide görmek isterim açıkcası
O mavi priusu bi kaç kere gördüm, ancak o model satışa sunulmayacak, 2010 model olarak yeni kasası piyasaya sunulacak. Yeni kasa çok daha üstün.
beni de aradılar bugün. haftasonu avcılar sonkarda kullanacam bakalım elektrik motorunun gücüne
bu vergilerle o aracı kimse almaz.
bayan aracı
ben de bugün test ettim arabayı. arka görüş çok kısıtlı ama gerek yok pek. çünkü arabada geri görüş kamerası vardı ve kendi kendine parkedebiliyodu
yaygınlaşdı mı merak ettim bu araç? dedikleri gibi ortalama yakıt tüketimi 4lt mi?
ankara reis toyotada kampanya var 61 milyara sayıyorlar.. bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme