Şimdi Ara

Test ve İnceleme : Citroen C4 1.6 e-hdi MCP Confort Plus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
29.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Ayrıca C4, Leondan daha kaliteli bir araç.
  • Alpine. kullanıcısına yanıt
    şimdi saldırı başlar sana kardeşim, takipteyim. not:haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 23 Temmuz 2013; 0:43:55 >
  • Bencede malzeme olarak kaliteli bir arac c4 ve tüketimi de az. Ayrıca motor hem daha güçlü hem daha dayanıklı.
    Sürüs davranışları farklı. Kanı daha hızlı akan Leonu tercih etsin.

Hocam c4 nuz kac km de ? Şikayet ettiginiz bir yönü var mı ? Yada önerileriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Cop bir sanzimani var donanimi iyi oyle olmasi lazim zaten satilmasi icin

1.6 tdi dsg leon cam tavan alcantra koltuk full led daha mantikli

leon şanzıman dışında(o da avantaj mı dezavantaj mı tartışılır) başka hiç bir konuda c4 e kafa tutamaz.
    hayır fanatikliğinde bu kadarı artık.golf deseydin bi yere kadar.leon un nesi daha mantıklı allah aşkına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bencede malzeme olarak kaliteli bir arac c4 ve tüketimi de az. Ayrıca motor hem daha güçlü hem daha dayanıklı.
    Sürüs davranışları farklı. Kanı daha hızlı akan Leonu tercih etsin.

Hocam c4 nuz kac km de ? Şikayet ettiginiz bir yönü var mı ? Yada önerileriniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_77738299/f_//tm.htm#77738299

Benimkisi biraz amatör bir inceleme, burada da belirtmiştim.

C4 ün tek eksik yanı arka süspansiyonların çukurlardan hızlı geçerken biraz gürültülü çalışması bilhassa arkada oturanlar varsa... Bunun haricinde dört dörtlük araç.

Aracım şuan 15.400 lerde ve oldukça memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda bu memnuniyetim devam eder.

Bu aracı almayı düşünenlere önerim; MCP tercih edecekler aracı almadan önce mutlaka test sürüşü yapsınlar mümkünse 3,4 sefer yapsınlar. Çünkü MCP şanzımanın çalışma karakteri herkese hitap etmiyor. Test sürüşü yapmadan alanların bir çoğu MCP şanzımanın kararsız vites geçişlerinden şikayetçiler. Gerçi bu kararsızlığı kulakçıklar yardımıyla önlemek te mümkün ama insan kullandıkça MCP şanzımana alışıyor diyebilirim.

Manuele gelince herhangi bir sorun yok. Almayı düşünenler gözü kapalı alabilirler.

• Teşekkürler hocam.

• Arkadaşlar selam. 1 hafta öncesine kadar Golf 7 1.4 DSG kullanıcısıydım. Aracı ekonomik birtakım sebeplerden satmak zorunda kaldım vs. 1 Hafta öncede 2012 C4 Cmfrt.Plus 2.el bir araç aldım. 1 Haftadır kullanıyorum. Yakıt ekonomisi çok iyi. Süspansiyon Golf'e göre sert ama idare edilebilir nitelikte. MCP Çalışma Prensibi DSG'ye göre tabiiki iyi değil. Tartışması bile yapılamaz. Ancak olası bir arızada MCP sorunu DSG'nin 5/1 fiyatına çözülür heralde diye tahmin ediyorum. Bu iyi birşey. Şimdi bu MCP ile ilgili; Vites geçişlerinde yığılma vs. bunları kullananlar biliyor zaten yalnız benim araçta (40.000 km) özellikle 2-3-4 vites geçişlerinde böyle klap diye yada tak diye vuruntu sesi çıkıyor. Bu normal mi yoksa bizimkinde bir enayilik mi var? Ne dersiniz?
  • Arkadaşlar şunu soracam:

Bu Citroen c4 1.6 comfort dizel olanların beygir gücü 115 mi?

Bir de bu c4 lerin 90 beygir olanları var sanırım?

Hangisi daha makbul? Hangisi daha az yakıyor ?
  • Comfort ile plus arasında ne farklar var ? Birde sahibinden de ilanlar görüyorum araca comfort plus yazmışlar ama direksiyonda o alt kısımdaki tuşlar yok benim bildiğim o tuşlar plus ve exculusive de var.Doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermnakgngr

Comfort ile plus arasında ne farklar var ? Birde sahibinden de ilanlar görüyorum araca comfort plus yazmışlar ama direksiyonda o alt kısımdaki tuşlar yok benim bildiğim o tuşlar plus ve exculusive de var.Doğru mudur ?

• Alüminyum alaşımlı jant
    • Park Sensörü
    • Yağmur Sensörü
    • Far Sensörü
    • Bluetooth
    • USB
    • Otomatik katlanır ayna
    • Dijital Klima
    • Otomatik kararan dikiz aynası

Bildiğim kadarıyla bunlar var
  • Bi,ara ne çok niyetlendim ama düşük 2. El talebi ve kötü marka imajına rağmen 2012 model c4 ler bile astra ve golften daha çok para istediler (aracımı takasla verip üzerine istedikleri para) astra 2012 model full+full (sunroof dahil) aracımın üzerine 12.000 isterken, denk model ve temiz golf sahipleri aracımın üzerine ortalama 13.000 isterken boş oğlu boş c4 comfort sahipleri 13.000 den aşağı inmedi. Heleki golf ve astraya denk dolulukta olanlar bi ara sapıtıp 19-20.000 istemeye başladılar. Gittim 2012 full + full astra aldım mutluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Comfort ile plus arasında ne farklar var ? Birde sahibinden de ilanlar görüyorum araca comfort plus yazmışlar ama direksiyonda o alt kısımdaki tuşlar yok benim bildiğim o tuşlar plus ve exculusive de var.Doğru mudur ?

• Park Sensörü
    • Yağmur Sensörü
    • Far Sensörü
    • Bluetooth
    • USB
    • Otomatik katlanır ayna
    • Dijital Klima

Resimdeki direksiyonun üstünde alt kısımda bulunan tuşlar hakkında bilgin var mı ? Benim bildiğim kadarıyla plus ve exculusive de oluyor bunlar ama bazı ilanlarda görüyorum adam comfort plus yazmış ama bu direksiyon üstünde bulunan alttaki tuşlar yok acaba bizimi yiyolar yoksa olmayabiliyor mu ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Test ve İnceleme : Citroen C4 1.6 e-hdi MCP Confort Plus

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Bi,ara ne çok niyetlendim ama düşük 2. El talebi ve kötü marka imajına rağmen 2012 model c4 ler bile astra ve golften daha çok para istediler (aracımı takasla verip üzerine istedikleri para) astra 2012 model full+full (sunroof dahil) aracımın üzerine 12.000 isterken, denk model ve temiz golf sahipleri aracımın üzerine ortalama 13.000 isterken boş oğlu boş c4 comfort sahipleri 13.000 den aşağı inmedi. Heleki golf ve astraya denk dolulukta olanlar bi ara sapıtıp 19-20.000 istemeye başladılar. Gittim 2012 full + full astra aldım mutluyum.

Sevindim senin adına kardeşim Astran otomatik mi manuel mi ?
  • quote:

quote:

quote:

• Park Sensörü
    • Yağmur Sensörü
    • Far Sensörü
    • Bluetooth
    • USB
    • Otomatik katlanır ayna
    • Dijital Klima

Resimdeki direksiyonun üstünde alt kısımda bulunan tuşlar hakkında bilgin var mı ? Benim bildiğim kadarıyla plus ve exculusive de oluyor bunlar ama bazı ilanlarda görüyorum adam comfort plus yazmış ama bu direksiyon üstünde bulunan alttaki tuşlar yok acaba bizimi yiyolar yoksa olmayabiliyor mu ?

Onlar bluetoothla ilgili butonlar plus olanlarda var, düz confortta yok, yoksa ve plus yazmışsa diğer donanımlara bakmak gerekir jantlardan zaten belli oluyor, otomatik kararan aynaya da bakılabilir belki zaman zaman plus adı altında bluetooth olmayan da gelmiştir

• quote:

quote:

quote:

• Park Sensörü
    • Yağmur Sensörü
    • Far Sensörü
    • Bluetooth
    • USB
    • Otomatik katlanır ayna
    • Dijital Klima

Alttaki tuşlar 2013 ve sonrası c4 conf. pluslarda çıkarıldı. Hatta artık 2016 exc lerde de yok.

• quote:

quote:

Bi,ara ne çok niyetlendim ama düşük 2. El talebi ve kötü marka imajına rağmen 2012 model c4 ler bile astra ve golften daha çok para istediler (aracımı takasla verip üzerine istedikleri para) astra 2012 model full+full (sunroof dahil) aracımın üzerine 12.000 isterken, denk model ve temiz golf sahipleri aracımın üzerine ortalama 13.000 isterken boş oğlu boş c4 comfort sahipleri 13.000 den aşağı inmedi. Heleki golf ve astraya denk dolulukta olanlar bi ara sapıtıp 19-20.000 istemeye başladılar. Gittim 2012 full + full astra aldım mutluyum.

Sağolasın dostum. Otomatik astra. Golf manueldi. Baktığım c4 ler mcp idi. Benim takas verdiğim araba focus 2 titanium makyajlı idi.
    Astra sahiplerinin ortalama 12 istediği golf sahiplerinin ortalama 13 istediği yerde citroen c4 sahipleri ortalama 15 istedi. En düştüğü 13 istedi ama araç kötü durumdaydı.

Sizin de mi aklınızda astra var?

• quote:

quote:

quote:

Sağolasın dostum. Otomatik astra. Golf manueldi. Baktığım c4 ler mcp idi. Benim takas verdiğim araba focus 2 titanium makyajlı idi.
    Astra sahiplerinin ortalama 12 istediği golf sahiplerinin ortalama 13 istediği yerde citroen c4 sahipleri ortalama 15 istedi. En düştüğü 13 istedi ama araç kötü durumdaydı.

Valla ben astrayı seviyorum ama çok yakın arkadaşım eastronik astra kullandı ve çok canı yandığı için otomatiğinden hiç tavsiye etmedi ondan kafam karıştı birde yeni 2013 ve üstü çok yakıyor diye duydum ondan da uzak duruyorum sen ne dersin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

• Park Sensörü
    • Yağmur Sensörü
    • Far Sensörü
    • Bluetooth
    • USB
    • Otomatik katlanır ayna
    • Dijital Klima

Onlar bluetoothla ilgili butonlar plus olanlarda var, düz confortta yok, yoksa ve plus yazmışsa diğer donanımlara bakmak gerekir jantlardan zaten belli oluyor, otomatik kararan aynaya da bakılabilir belki zaman zaman plus adı altında bluetooth olmayan da gelmiştir

Anladım kardeşim çok sağol :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben astrayı seviyorum ama çok yakın arkadaşım eastronik astra kullandı ve çok canı yandığı için otomatiğinden hiç tavsiye etmedi ondan kafam karıştı birde yeni 2013 ve üstü çok yakıyor diye duydum ondan da uzak duruyorum sen ne dersin ?

Hocam easytronik i bende kullandım zamanında. Pek seveni yoktur çünkü konforsuz. Öte yandan yenisi tam otomatik olduğu için çok konforlu. Çok yakma konusuna gelirsek, 1.6 lardan az yakıyor. 1.6 aracımın 11.2 litre yaktığı yerde 8.5 yakıyor ki çok daha güçlü ve atak. Ayrıca tepe astra 1.6 dan daha uyumlu olduğu söyleniyor, tüpte sorun yaşayan pekte çıkmamış gördüğüm kadarı ile. Tüplü 20-22 kuruş şehir içi 14-15 kuruş şehir dışı bir canavar 👹 olur :))

• Arkadaşlar alınır mı comfort plus 2012 dizel otomatik bir c4 şu anda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.