Şimdi Ara

Testere öneri ??? STİHL mi yoksa Husqvarna mı?? Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok çok yoğun kullanmayacağım ama kaliteki bir şey olsun diyorum ....2 kaliteli üründen hangisini tercih etmeliyim....
    1- stihl ms170----alman malı(sanırım çinde üretiliyor ufak modelleri.) ---500 tl
    2-HUSQVARNA 236 isveç malı (nerde üretim bilmiyorum)---475 tl

iki modelin bir üstleri stihl m 180 ve HUSQVARNA 240 50 tl farkı var?
    Sizce hangisini almalıyım.....????? ACİLLLL

• Yapay Zekanın Yanıtı

Testere Önerisi: STIHL mi Husqvarna mı?

Testere seçimi, ev sahipleri ve profesyoneller için önemli bir karardır. İki önde gelen marka olan STIHL ve Husqvarna, çeşitli ihtiyaçları karşılayan geniş bir testere yelpazesi sunmaktadır.

STIHL

STIHL, 90 yılı aşkın deneyime sahip, Almanya merkezli bir testere üreticisidir. Benzinli ve elektrikli testereler, çit budayıcılar ve diğer ormancılık ekipmanları dahil olmak üzere çok çeşitli ürünler sunmaktadır. STIHL testereler, dayanıklılıkları, güçlü motorları ve kullanıcı dostu özellikleriyle bilinir.

Husqvarna

Husqvarna, 1689'dan bu yana faaliyet gösteren, İsveçli bir şirkettir. Testerelere ek olarak, çim biçme makineleri, robot çim biçme makineleri ve diğer güç ekipmanları üretmektedir. Husqvarna testereler, düşük titreşim seviyeleri, ergonomik tasarımları ve yenilikçi özellikleriyle öne çıkar.

Hangisini Seçmelisiniz?

En iyi testere seçimi, özel ihtiyaçlarına bağlıdır.

• Dayanıklılık ve Güç: STIHL testereler, özellikle profesyonel kullanım için dayanıklılıkları ve güçlü motorlarıyla bilinir.
    • Ergonomi ve Kullanım Kolaylığı: Husqvarna testereler, düşük titreşim seviyeleri ve kullanıcı dostu özellikleriyle uzun süreler boyunca konforlu kullanım sağlar.
    • Yenilikçi Özellikler: Husqvarna, otomatik ayarlama ve yakıt tasarrufu sağlayan AutoTune gibi yenilikçi özelliklere sahiptir.
    • Fiyat: STIHL testereler genellikle Husqvarna testerelerden daha pahalıdır.

Karar

Hem STIHL hem de Husqvarna, yüksek kaliteli testereler üreten saygın markalardır. En iyi seçim, özel ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı olacaktır. Dayanıklılık ve güç senin için öncelikliyse STIHL'yi, kullanım kolaylığı ve yenilikçi özellikler arıyorsan Husqvarna'yı tercih edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cevap veren çıkmayınca....HUSQVARNA 236 alındı......425tl .....hayırlı olsun....
  • S.a merhaba aldiginiz motor nasil memmun musunuz bende alicam ama stihl almaya niyetliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı ikileme dusmustum. Farklı konu da aynı soruyu sordum sallayan olmadı. Netice de bende husqvarna 236 aldım 450tl ye. İlk çalıştırma rodaj ve yükte kullanma talimatlatini aynen uyguladim. Sonuç? ;
    Yarım traktör odunu güç bela Dura kalka kestik, motor arabanın arkasında yatıyor. Zinciri dönmüyor sıkışıyor, her 5-10 dk da bir stop ediyor...
    varın siz karar verin stihl mi husky mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.