valla bu film yokluğunda ne gelse kabulum sinemacı adamız gelsin abi ne varsa gelsin |
Testere serisinin yeni filmi Spiral'in 'rahatsız edici' açılış sahnesi paylaşıldı (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Beraber olmak istemeyen kadına sert yapan, bir müddet sonra kadın adamın sert hareketlerden hoşlanıp teklifini kabul eden Türk dizilerinden daha zararsız, bunu izleyen kekolar kadınlara saçma sapan hareket yapıyor ama dizilerdeki gibi olmayınca öldürüyor.
izleyin geçin işte, dexter gibi biri ama abimiz kurbanını zeka oyunu düzenleyerek öldürüyor.
-
Adamın suratına bak. Bir de sesine bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz bir film serisi...
Hocamız hep derdi güzel şeylere bakın çünkü insan gördüğü kadarıdır.
Vahşete bakıyorsan vahşet olursun
Güzele bakarsan güzel olursun
Yok efendim ne olacakmış bilmem ne
Yobazlığın lüzumu yok bilinç altı denen kavramdan haberi olmayanlar yorum yapmasınlar
-
İğrenç...
-
Korku gerilim filmi denince ilk aklıma saw serisi derim hep heyecan la bekliyorum
-
Bir JİGSAW hastasi olarak sabirsizlikla bekliyorum bence tutar gibi ama o ses hic olmamis
-
Bu film serisini hiç izlemedim, tepeden tırnağa bs görünüyor.
-
Çok şey kaybetmişsin. İzlenmesi gereken harika bir seri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
Korku filmlerini severim ama bu testere filminin hiç bir sanatsal yönü yok.testere 4 den sonrası biraz fail olabilir ama sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmi testeredir siz vahşet sanarsınız ama Testerenin verdiği mesajlar çok iyi bence en azından ilk 4 filmi için Tobin bellin oyunculuğuna diyecek bir şey yok zaten
Bu filme gereksiz diyen sinemadan anlamıyordur net Testere filminde bir felsefe var çok derin bir film ince mesajları olsun çok iyi bu yüzden sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmidir testere
seyredenler korkunun dozunu şiddetin miktarını tartışıyorlar ancak felsefesiyle ilgilenen yok. bence testere yaptığı eylemlerde son derece haklı. kaçımız yaşadığımız günün önemini, değerini biliyor ki bir korku-gerilim filminde yaşamın felsefesinin verilmesi ne kadar ilginç ve bir o kadar güzel. ancak anlayabiliyor muyuz? tabikide hayır filmi izleyenler sadece Tuzaklara ve vahşete takılıyor ama film de o kadar büyük bir felsefe ve Büyük bir mesaj var ki bunu göremiyorlar
Jigsawın şu konuşması bile yeter filmi efsane yapan da bu zaten .)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 19 Mayıs 2021; 17:27:51 >
-
Hocam felsefesi illa vardır. Şiddet sahneleri çok ağır olduğundan eleştirim o yüzden
-
Yalnız filmde en kolay şekilde üstesinden gelinebilecek ve kurtulma ihtimali yüksek olan tuzak buydu.
Diğerleri çok daha kötüydü (kişisel düşüncem).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X