Şimdi Ara

Testis ile ilgili sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkes sağdaki aşağıda olur diyo bende soldaki aşağıda sorun mu var ?? işlevde sorun yok ve ağrıda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizCan1903

Beyler herkes sağdaki aşağıda olur diyo bende soldaki aşağıda sorun mu var ?? işlevde sorun yok ve ağrıda yok

Hocam benim testislerim hiç bir yanıma sığmıyor. Top geldimi korunmuyor bu yüzden kaleci olmaya çekiniyorum. Sence bende bi sorun var mı ? Rahat yumruğum kadar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Beyler herkes sağdaki aşağıda olur diyo bende soldaki aşağıda sorun mu var ?? işlevde sorun yok ve ağrıda yok

Hocam benim testislerim hiç bir yanıma sığmıyor. Top geldimi korunmuyor bu yüzden kaleci olmaya çekiniyorum. Sence bende bi sorun var mı ? Rahat yumruğum kadar var.

Ben sirtimda tasiyorum lan o ne ole findik mi tasiyorsunuz cebinizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

quote:

ne findigi benki ceviz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

quote:

ne findigi benki ceviz gibi

Ne cevizi karpuz gibi

• Up beyler aynı sorun bendede var Sol taraf aşşağıda sağ taraf yukarıda ama musluk gibi maşallah durmak bilmiyor

Fakat normal oldugunu sanıyorum

Edit : Ah dostum keşkede biraz neti araştırsaydın.

Bir testisin diğerinden biraz daha yukarıda olması yürümeyi ve hareket etmeyi kolaylaştıran ve erkeklerin çoğunda bulunan tabii bir durumdur, endişe etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 16 Ekim 2013; 23:53:41 >
  • beyler sorun yok bunun için doktora gitmiştim bu yumurtalıkları koruyan zar gibi bişey birinde fazla diğerinde azmış çoğu erkekte olurmuş falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Up beyler aynı sorun bendede var Sol taraf aşşağıda sağ taraf yukarıda ama musluk gibi maşallah durmak bilmiyor

Bir testisin diğerinden biraz daha yukarıda olması yürümeyi ve hareket etmeyi kolaylaştıran ve erkeklerin çoğunda bulunan tabii bir durumdur, endişe etmeyiniz.

ulan ya ilk başta anlamadım konuyu bir mesajlara bakayım dedim sonra benim testisin durumu nasıl diye bir göz atayım dedim sol taraf daha aşşağıdaydı sorun sizde değil sanırım herkesde öyle bu arkadaşın dediği kadarı ile de hareketi kolaylaştırmak için miş sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Up beyler aynı sorun bendede var Sol taraf aşşağıda sağ taraf yukarıda ama musluk gibi maşallah durmak bilmiyor

ulan ya ilk başta anlamadım konuyu bir mesajlara bakayım dedim sonra benim testisin durumu nasıl diye bir göz atayım dedim sol taraf daha aşşağıdaydı sorun sizde değil sanırım herkesde öyle bu arkadaşın dediği kadarı ile de hareketi kolaylaştırmak için miş sanırsam

Hatta aynı hizada olunca anormallik varmış

• su testisi su yolunda kırılırmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.