Şimdi Ara

testlerdeki yanlış soruları ne yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demek istediğim, mesela 25 soruluk bir test çözdünüz, 5 yanlış çıktı. bu yanlışlarınızı ne yaparak düzeltiyorsunuz?

sadece doğru cevaba bakıp, hmm doğrusu buymuş tamam, diyip geçiyor musunuz yoksa yanlış olan sorunun konusu neyse o konuyu açıp baştan tekrar mı çekiyorsunuz?

sizce bu işin ortası nedir? yanlış soruya ne yapmak lazım, "gerçekten öğrendim" demek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurz0 -- 25 Şubat 2014; 17:02:58 >

• Hep işlem hatası oluyor ne yapabilirim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soruyu açarken aklımda sözel dersler vardı, sayısalda tek çözüm pratik yapmak.
  • konu anlatımlı kitaptan 2 dk. bakıyorum hemen sonra diğer teste geçiyorum.tabi bu dediklerim dilbilgisi için paragraf için soruyu anlamak önemli.
  • Dersane ya da okuldaki öğretmenlerimin peşinden koşup, en ince ayrıntısına kadar anlattırıyorum. O tarz soru çıktığında da rahatça yapabiliyorum.
  • Öncüllü bilgi sorularında hangisi doğrudur diyor mesela ben 1-2 yapmışım cevap 1-2-3 diyor bakıyorum 3. öncüle hemen sorunun altina yazip yazıp öğreniyorum onu. Daha sonra o kitabi açtığımda şöyle bi göz gezdiriyorum notlarıma bence gayet iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.