|
testo taylan asosyal donanimhaber konu dışılı birinin evini ziyaret ediyor (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Testonunki freak show tamamen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
-
ŞAKKKŞUKAAA ŞAKADA ŞUKA DOYAMADIM TADAMADIM YİYEMEDİM ŞAKADA ŞUKA
-
KELMANGEEEEEEEE KAKOOOOO KAKOOOO ŞUGARKEEEEEE MAGEEE KAKOOOO YANDAN GEEEELLL MAGE KAKOOOOO KAKOOOO CANDAN GEEELLL MAGEE KAKOOOO
-
derbeder değilim adım da can değil. profil ayarlarımı değiştiremiom site iyice bozuldu.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam başka konuda alıntılayıp biz derbederler demiştin şimdi böyle diyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru söylüyorsun dediydim ben ama artık derbederden çok bir arakdaş yazdıydı "ateşin başında toplanan evsizler gibi" hissediyorum kendimi ve burayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 20 Eylül 2024; 11:34:22 > -
Sizle ilgili bir şey dikkatimi çekti konulara mesaj atıp bir süre sonra siliyorsunuz bunda da aynısını yaptınız sebebi psikolojik içsel bir şey değil mi hocam
DERBEDER NAMASTE
DERBEDER FALSOLU
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X