Şimdi Ara

Testosteronun gücünü keşfedin...(devamı gelecek bir yazı dizisi...#birinci edit geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
63
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böbrek üstü olayını merak ettim. Devamını bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be
  • Arkadas kisa kesmis konuyu merakla bekliyoruz devamını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında konu dışına aynısını yazmıştım, özellikle testosteron düşüklüğünün depresyona sebep olduğunu. Millet alay etmişti.
  • devamı nerde

• Kalsın

• Arkadaslar kusura bakmayin, 2 gundur surekli disardaydim mobilden yazmak istedim ancak daginik olmasini istemedim 3 saate kadar eve gidecem, devami gelecek,.

• evet arkadaşlar ilk edit geldi..pmlere de elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum ancak vakit buulamıyor da gecikiyorsam affedin..

• Takip
  • Hocam mardinli misiniz?

• iyide bende mastürbasyon sonrası suçluluk hissi olmuyor
  • Merak ettim,takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

arkadaşlar 3 yıldır bu forumdayım ve konu dışında sürekli bir şeylerden şikayet eden, mutsuzluktan, asosyallikten, yalnızlıktan ve hayat başarısızlıklarından sıkılmış sizleri ve aslında sizlerde kendimi görüyorum. evet kendimi görüyorrum ve o yüzden de bunları öncelikle kendim için yazıyorum, bilemiyorum forumda ne kadar ses getirecek ancak kendi hayatımda uyguladığım basit ama radikal değişiklikler bende bir şeyleri değiştirdi ve bunu sizlerle de paylaşmak istedim..

1) öncelikle testesteron GERÇEKTE nedir, ne işe yarar...? bizlere ortaokul yıllarımızdan beri söylenen büyük yalanların başındadır, testereronun sadece erkek için bir üreme hoormonu olduğu anlatıldı ve bir libido kaynağı olarak gösterildi. oysa bunların dışında bilmemiz gereken bazı şeyler daha var ve ben öncelikle elimden geldiğince bunları paylaşmaya çalışacam... konudaki ciddiyeti göstermek adına şunu da belirtmek istiyorum ki şu an tıp fakültesinde öğrenciyim ve bu konuda araştırmalar yapmaya çalışıyorum; burada yazacaklarım genellikle bilimsel bilgiler olsa da çeşitli varsayımlar üzerinde de bazı fikir paylaşımlarında bulunmak istiyorum..

öncelikle buyrun vikipedi tanımına bakalım bu hormonun... ''Androjen grubu bir steroid hormondur. Memelilerde birincil olarak erkeklerde testislerde; kadınlarda yumurtalıklarda üretilir. Çok az miktarda da böbrek üstü bezlerinde üretilir. ... Erkeklerde kadınlara oranla 40-60 kat kadar daha fazla bulunur. Ancak kadınlar davranışsal açıdan bu hormona çok daha fazla hassasiyet gösterir...''

Benim burada dikkaimi çeken ''böbrek üstü bezlerinde de üretiliyor olması'' ve ''kadınların davranışsal açıdan daha fazla hassasiyet göstermesi'' oldu. En yakın zamanda editleyerek bunun nneden dikkatimi çektiğini ve gerçek hayatta nelerde etkili olduğunu tahmin ettiğimi paylaşmaya çalışacam... bu yönleriyle dopamin ve seretonin ile bir nevi ilişkili olduğunu düşünüyorum...

BEn sizlere bitkisel bir karışım veririm Ama cinsel istekten ölürsünüz.

Samimi diyorum dayanmanız imkansız günde 5 defa garanti.

ve çok kolay etisi geçmiyor 5 sene garanti.

Bu dedilerim komik gelebilir ama karışım da sadece 3 şey var.

Nasıl buldun dersen orası çok karışık.

İçeriği yazmadım paraylada satmıyorum .

Patent alabilir miyim diye düşünmüyor değilim.

Oyüzden içeriği söylemedim.

Bu yazdıklarım ciddidir.

Olur mu öyle bitki demeyin.

Valla adamın gözünü döndürüyor.

Dozaşı aştın mı vay haline

Öyle GERGADAN BOYNUZ bilmem ne onlara inanmayın.

Onlar o boynuzun üstüne otursun inşallah.

Formülü pm atsana. Arkadaşın ihtiyacı varmış

• Benim arkadaş da alırmış bi dal
  • Belki bi faydasi olur takip up

• takip
  • eklemeler yapayım
    testis kelime kökeni olarak testten gelir vatikanda kardinallerin gerçekten erkek olup olmadığının kontrolü testisler vasıtası ile olur yani test kelimesinden testis türer testosteron nerden gelir bilmiyorum
    böbrek üstü bezlerine gelince kortizol androjenler aldosteron vs bunlar hep kolesterol yapılı hormonlardır buralardan salgılanması normaldir ayrıca böbrek üstlerinden adrenalin medulladan ve diğer hormonlar korteksten verilir embriyonel gelişimde medulla ektoderm korteks yanlış hatırlamıyorsam mezodermdir böyle olunca adrenalin ve testosteron arasında direkt ilişki kurmak araştırmamış olsam da bana mantıklı gelmiyor ama şöyle bir hipotez oluşturulabilir artan testosteron miktarı nöronal uyarı ile adrenalin ürettirebilir çünkü testosteron üretimi ve işlevi adrenaline göre daha yavaş
    ayrıca steroit yapılı olan östrojen androjen aldesteron kortizol vs bunlar hep su tutucu hormonlardır hem yapıları hem de işlevleri bakımından aynı yerden salgılanması normaldir bence
    kişisel gelişim saçmalıklarını geçelim insan çevresiyle beraber bir bütündür yok öyle hayata olumlu bakalım mutlu olalım falan fistan yüksek elektromanyetik alan insanda psikolojik dolayısıyla da bedensel bir etki yapabiliyor ne yapalım baz istasyonlarını kapatalım mı veya trafikte bekleyen insanlar iyi düşünsünler sinirlenmesinler mi veya sabah hava yağmurluyken bile insanlar mutlu mu olsunlar

• Vucut geliştirmeyle uğraşıp, anabolizan kürlerine girecek insanların, testorenonsuz kürü olmaz. Bayanların kaslarının zayıf, erkeklerin kalın, yoğun ve güçlü olmasının temel etkeni testosteron.

• takip. severim böyle şeyleri
  • Şöyle bi kıvrılayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.