Kendini Türkiye'li hisseden ve bilen herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene! |
tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü (8. sayfa)

-
-
@hepsirobot hocam merhabalar.robot süpürgem ıslak zeminde süpürme işlemi yaparken takılıp kaldı. Daha sonra bir daha calıstıramadım.on off tuşunda bile hiç bir tepki vermiyor. Şarj olmuyor. İthalatcı firma hakkında konuşmak istemiyorum zaten.arıza neden kaynaklanmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alt kapağı söküp bataryasını çıkartın ve bekleyin on dakika.
Sonra yeniden taktığjnızda cevap vermesi lazım.
Vermiyorsa ana kart arızası demektir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bu genelde robotun değil wifi ünitesinin arızasıdır.
Resetlemenizi öneririm. Şifresinde Türkçe karakter vs olmasın, mümkünse sadece rakamlardan oluşsun. -
Merhaba wifi yi de resetledim modemde sikinti yok internet bağlanıyor robot aga bağlanamıyor Manuel çalışmasında sorun yok ama uygulamaya ekleyemiyorum lutfen yardim edermisiniz ? -
Modem bağlantınız 2.4Ghz değil mi? -
Evet 2.4 baglanti ama problemi hallettim robotun bataryasini soktum taktim düzeldi sikinti robotu wifiye baglayamamdi bataryayi sokup takınca düzeldi alttaki vidaları soktum bataryayi sokup takınca düzeldi teşekkür ederim ilginize -
Rica ederim, iyi günlerde kullanınız.
-
Tüm forum üyelerinin yeni yılını gönülden kutluyor, sağlık, huzur ve bereketli günler geçirmesini diliyorum.
Saygılarımla -
Beko yeni bir robot çıkarttı; RS 8034
https://www.beko.com.tr/robot-supurge/rs-8034-hm-supurge
Lidar, mop, haritalama vs ile Bona firmasından satın alınan bu robotun fiyatı da şimdilik 3799TL.
Orijinal ürün BONA BL-701
http://www.robotbona.com/en/product_detail.html?type=BL701-b
-
Merhaba, Tesvor M1, 2800 tl ye geliyor amazon.de den, nasıl bilirsiniz?
-
Ana foruma yazdım efendim, uzak durun.
-
Hepsirobot.com yayında.
Yedek parça, aksesuar ve ek bakım seti satış kısmı kısa bir süre sonra devreye girecek.
Forumda gereksiz yoğunluk ve kirlilik yaratmamak adına önerilerinizi özelden aktarmanızı dilerim.
-
iLife A10S modelini kimin getirdiğine çok şaşacaksınız.
Titreşimli mop ve siklon filtre de var.
14 Nisan'da.
-
Tüm forum üyelerinin bayramını kutlar, esenlikler dilerim.
Saygılarımla
-
Tüm forum üyelerinin Zafer Bayramını kutlarım.
Daha nicelerine, gururla.
-
T8 robotum hiçbir sebep yokken teker dönmüyor. Çalıştırıyorum. Bir müddet çalışıyor, teker hareket etmiyor ama. Sonra bilinmeyen arıza diye hata veriyor. Ne yaoabilirim?
Merhabalar,
Gayet sorunsuz çalışan robot dünden beri yan tekerlekleri asla dönmüyor. Döndürmeye çalışınca da stop ediyor. Çalışmadığı zamanlarda elle gayet dönüyor eskisi gibi. Sebebi ne olabilir acaba bilginiz var mıdır?
Merhaba
Sargıları yanmıştır, zorlayınca da kendini garantiye alıyordur.
Servisinize başvurun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X