< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Arkadaslar sirf bu robot icin uye oldum.
Hepsiburada ya yazdigim yorumu buraya da yazip sizi bilgilendirmek istedim. Belki faydasi olur dusunen arkadaslarima 9 Gunluk Deneyim Tesvor markasini niye tercih ettik? Yeni bir marka, daha cok ozelligi daha uygun fiyata sunabilir diye. Evi supuruyor diye 5 yildiz veren arkadaslarim var. Arkadaslar o isi 1000-1500 liralik yillarin bilindik markalarida cok iyi yapiyor. Hatta 200-300 liralik cin mali supurgeleride kapatin odaya aynisini yapar. Tesvor da cin mali bu arada. Biz 2500 lira gibi yuksek bir parayi daha programli olsun isimizi daha kolaylastirsin diye verdik. Ama ne yazik ki ben boyle bir teknolojiyle karsilasmadim. Soyle ki ; 1- Navigasyonlu diyorlar ama hic bir isinize yaramiyor. Supururken bir harita cikariyor. Haritayi kaydetmedigi icin hicbir isinize yaramiyor. Zaten bir yere takildiginda yada baska bir yere tasidiginizda harita hemen sifirlaniyor. Makinenin uzerindeki dugmeden yada kumandadan da baslatsaniz ayni islemi yapacak zaten. 2- %32 sarjla, sarj istasyonuna donmek istiyor. Genelde %20-30 arasinda sarj istiyor. Baska bir odadan sarj istasyonunu buldugunu gormedim. Ayni odada bile dakikalarca ugrasiyor bulmak icin. 3- Makineyi baslatiyorsunuz salonun yarisini supurmeden antreye geciyor. Sonra kucakla tekrar salona. Kamerasi var diye aldik ama kafasina gore takiliyor. Saga sola carpmadan yon degistirmiyor. 4- Kucaklayip baska odaya goturup kapiyi kapatirsaniz iyi temizliyor. Bunu zaten 1000 liralik makinede yapiyor. Temizligi guzel ama daha uygun fiyata temizleyen ve yillarin kanitlanmais markalari var arkadaslar. Ya navigasyonu daha gelismis bir robot alin ki en ucuzu 3500 lira sanirim yada uygun fiyatli kaliteli bir markanin robotu da isinizi gorur. Sonuc olarak bu navigasyon isini programla duzeltemezlerse 1000 lira zaradayiz demektir. Odanin kapisini kapattiktan sonra yada kucaklayip baska odalara tasidiktan sonra neyleyim ben navigasyonu. Bir haftadan fazla oldu alali ve hergun kullandik. Urunu almadan yorum yapanlara ben itibar etmiyorum. Umarim bu navigasyon sorununu çözerler yoksa cok tutulmayacak bu marka |
Merhabalar
Ürünü yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyorum. temizleme becerisi olarak tatmin edici. iki katlı evin her iki katında da kullandım. Üst kat 3 oda ara hol den oluşuyor. Burada tüm odalara yatak altlarına girip temizleme işini yapıp bitiriyor. kendi kendine bırakmak gerek eğer müdahale ederseniz biraz kafası karışıyor. Alt katın biraz daha eşya yoğunluğu var (Yemek masası etrafı sandalye, sehpalar, üniteler.) burada çoğu araya girmeye çalışıyor. Bazı seferlerde zorla da olsa girdiği yerleri sonraki gün bir iki deneme sonrası bir daha uğraşmıyor. Daha sonra manuel ya da App üzerinden Instruction ile o noktaya göndermek gerekiyor. Haritalama da çizdiği şeyin ne olduğu 1 haftadır tam çözemedim. sağa çeviriyorum , sola çeviriyorum evin şeklini tam oturtamıyorum. Kumandasının olması benim işime çok yaradı. Üst katta Wifi çekmeyen yerlerde ya da ufak işler için app e gir çık uğraşmak yerine kullanılması rahat. zaten telefondaki özellikleri ve haritalama performansı da çok iyi olmadığı için, app i kullanmak çoğunlukla anlamsız oluyor. Mop u hiç kullanmadım, halı tanıma ve yasak bölge gibi özellikleri olmadı için kullanabileceğimi de düşünmüyorum. Belki bir gün salondaki halıyı kaldırıp test amaçlı denerim. Genel olarak, 1 haftadır kullanıyorum, kendine haline bırakıp işini bitirdiğinde yaptığı temizlik ve şarj istasyonunu bulması gayet iyi. Müdahale edip bir yerden bir yere taşıyıp kafasını karıştırırsanız şarj istasyonunu da bulamıyor, temizlik performansı da düşük kalıyor. 2500 bandını geçmeyecek bir ürün almak istemiştim. Fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım yasak bölge, harita kaydetme gibi özellikler yakın zamanda gelir. |
Merhaba
Mopu hareketli ürünler iLife ve Ecovacs modellerinde var ve premium ürün kategorisindeler, yani 2500TLlik bir üründe bunları beklememek lazım. Tüm diğer giriş veya orta seviye robotlarda da mop işlemi damlatma şeklinde yapılıyor, biraz daha gelişmişleri ise damlamayı perstaltik pompa ile - akış hızını kontrol ederek - yapabiliyorsunuz. Robogil markasının robotları bu şekilde mesela. Tesvor maalesef VSlam teknolojisini tutturamadı bir türlü, Avrupa'da da zor günler geçiriyor bu yüzden. Robotun genel kalitesi fena değil ancak navigasyon sorunları yüzünden gözden düştü. Navigasyon yazılımı Xiaomi'lerde daha iyi, Ecovacs, iRobot, iLife, Robogil Luna gibi ürünlerde ise kusursuza yakın. Linex geçen sene iLife satıyordu, o ürünlerde de çok kötü bir satış sonrası hizmet veriyorlardı - hatta hizmet vermiyorlardı demek daha doğru olur. Saygılarımla |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alladierre -- 30 Mart 2020; 14:7:33 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 31 Mart 2020; 13:56:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 3 Nisan 2020; 15:37:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < iLk@yy > -- 31 Mart 2020; 21:8:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 3 Nisan 2020; 15:39:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < iLk@yy > -- 31 Mart 2020; 21:55:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|