Şimdi Ara

Tetikçiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada Jeremy,sen verebilirmisin sorduklarının cevabını,ışık tutup aydınlatsan bizi?
    ben merak ettim mesela.
    vay lam neymişiz biz,kendi kendimize harakiri yapmışız.
    tabi başarıya alışık değilizya biz,kaldıramadı bizimkiler şöhreti.
    dışardanda hiçbir çaba yokmuş,"satıcıymış" bizim futbolculardaa,yöneticilerdee,menejerdee,teknik direktördee...
    abi ben bu masallara inancak yaşı çoktan geçtim,çünkü bu ülkede neler "dönebileceğinin" biraz farkındayım.

yaw biz birşey söylerken içinde"FB"geçti diye "fanatik,düşman" oluyoruz..
    siz bizim yöneticimizden başlayıp taraftarımıza,teknik direktörümüze,futbolcumuza kadar"karaktersizlikle,şerefsizlikle,takımı satmakla,beceriksizlikle,çirkeflikle ve aklıma gelmeyen bir sürü şeyle"suçluyorsunuz birşey olmuyor..
    nasıl olacak abi bu iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 7 Aralık 2004, 21:55:28 >

• peki ben bir soru sorayım madem;
    bir düşünün...
    oynadığınız 15 maçtan en az 10 unda sizin maçı yöneten hakem gözlemciden en kötü puanı almış olsa ve bu maçların çoğunda puan kaybetmiş olsanız siz ne düşünürdünüz,kimi suçlardınız?
    hemde bu maçların çoğunda hakemler ucuz kartlarla her seferinde 1-2 futbolcunuzu cezalı duruma düşürse,maçların çoğunu 10 kişi hatta bazen 9 kişi tamamlamak zorunda kalsanız siz kime çıkarırdınız faturayı?

15 maçın 3ünde hakemler kötü yönetim göstermiş olsa "hakeme rağmen kazanmayı"becerebilirsiniz ama bu 10 maç olursa olay artık sizin kontrolunden çıkmış olur.ne takımın,ne camianın olaya konsantrasyonu kalır...
    ya bir camianın üzerine bu kadarda gidilmez,yazıktır,günahtır en önemlisi AYıPTıR...
    bizim kızdığımız bunlar,siz çıkıp nelerden bahsediyorsunuz...
    ohooo.işimiz var bizim işimiz...
    olayla alakası olmayan insanlar bize bu şekilde yaklaşırsa,olayın içindekilerle nasıl uğraşacağız biz yahu?hakkımızı nasıl arayacağız...

sizin hoşunuza gidiyormu rakibinizle futbol sahasında uğraşılması yerine saha dışı olaylarla yıldırılmaya çalışılması?
    sizin hoşunuza gidiyormu tek başınıza mücadele etmek..
    hoşumuza gidiyor"diyorsanız bilmiyorum,zaten rekabetin,futbol ruhunun hiçbirinin önemi kalmamış demektir.
    "biz şampiyon olalım yeter"...
    bu görüş tarzı hiçbirimizi bir metre ileri götürmez.Avrupa ve Dünya arenasına bakınca zaten apaçık ortada yerimizde saydığımız,bir santim gidemediğimiz...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bir düşünün...
    oynadığınız 15 maçtan en az 10 unda sizin maçı yöneten hakem gözlemciden en kötü puanı almış olsa ve bu maçların çoğunda puan kaybetmiş olsanız siz ne düşünürdünüz,kimi suçlardınız?
    hemde bu maçların çoğunda hakemler ucuz kartlarla her seferinde 1-2 futbolcunuzu cezalı duruma düşürse,maçların çoğunu 10 kişi hatta bazen 9 kişi tamamlamak zorunda kalsanız siz kime çıkarırdınız faturayı?

15 maçın 3ünde hakemler kötü yönetim göstermiş olsa "hakeme rağmen kazanmayı"becerebilirsiniz ama bu 10 maç olursa olay artık sizin kontrolunden çıkmış olur.ne takımın,ne camianın olaya konsantrasyonu kalır...

Buna ne cevap vereceksiniz cidden çok merak ediyorum

• Valla en az 10 kere bu forumda BJK lı arkadaşlarıma "siz haklısınız" demiştim..yine diyorum...Benim söylediğim hesap vermesi gerekenlerin sadece hakem , federasyon olmadıgı...işin içinde başka şeyler de var...Ki aylar önce Atıf KEÇECİ bunları kaleme almıştı...Hani bu ATıf Keçeci , ne FB'lidir , ne de Fedeasron üyesi falandır...Hanib izim söylediklerimize inanmayabilirsiniz , olayları sizin içinizden biri gündeme getirdi , demek için bu örnekleri anlattım...Sıraladıgım maddelerin bir çoğunu Atıf KEÇECİ yazmış , bir kısmını da S.ENGİN kendi beyan etmiştir...

ÜStelik "hoşunuza gider mi" başlığı altında topladıgınız soruların cevabı elbette bellidir...Kim ister böyle şeylerin kendi takımına musallat olmasını? Üstelik bu tip şeylere hangi takım taraftarları yabancı...kimse kimseyi jkandırmasın , hr takım taraftarı kızmıyor mu bu mhk'ya ya da bu federasyona , dün yada bugün illa bir grup taraftar bunu yapmıyor mu? Kimse BJK'lı arkadaşlarımın bu isyanlarını ayıp bulmasın...Bu serzenişlere kulak tıkamasın....Çünkü zamanında öyle yada böyle bizler de bu iddialarda bulunduk , bizler de onların kullandıgı cümleleri kullandık..hem fenerlisi hem cimbomlusu , anlaşılan o ki sıra beşiktaşlı arkadaşlar da...Ama bjk'lı arakdaşlarım da gözlerini kapayıp sadece federasyona ve basiretsiz hakemlere yüklenmesinler...(ya da yüklensinler ama bu işin sonu yok)..Çünkü geçen senenin vebali sadece onların değil...Benim tek anlatmak istediğim bu...

quote:

orjinalden alıntıdır :ilkerinanç

abi ben bu masallara inancak yaşı çoktan geçtim,çünkü bu ülkede neler "dönebileceğinin" biraz farkındayım

buna lafım yok dostum...Ama o "dönenlerin" sadece BJK'nın aleyhine değil , dönem dönem başka takımlarında( kasıtlı )aleyhine çalıştıgının da farkında ol...Bİr de masal dediğin şeyleri ben değil , sizin gibi bir Beşiktaş'lı anlatıyor...Benim için anlatılanlar çok fazla birşey ifade etmez ama Beşiktaşlılara önemli mesajlar olabilir...Zira bu sizin camianız..

• Jeremy,şu anda olay bizim merkezimizde gelişiyor..
    yarın öbürgün size olur,inanki "delikanlı sözü"ilk ben sizinle beraber karşı çıkacağım bunlara.
    o saydığın olayların hangisi başka takımlarda olmuyorki?yada olmadığını kim iddia edebilir?
    ama biz göz önünde olduğumuz için bizimkiler dökülüyor ortalığa.

temiz olsun abi lig,kimse hakem,federasyon konuşmasın,futbol konuşsun.
    şampiyonu,ikinciyi kendi performansları belirlesin...kimse ucuz hesaplarla yapmaya kalkmasın.hatta yapmaya kalkanlara ilk saydığım kurumlar karşı çıksın...
    yenen"dünyayı kurtarmış gibi"bir havaya girmesin,yenilen"öldüm,bittim,yaşam sona erdi"şeklinde algılamasın.
    insanlar karısıyla,çoluğuyla çocuğuyla,sevgilisi ile gitsin maçlara.hatta rakip takım taraftarları ile kolkola,film tiyatro seyretsinler maçları seyrederken...

yav"kuşlar,böcekler,yaşam ne güzel.."gibi oldu biraz ama Allah şurdan şuraya gitmemi nasip etmesinki benim istediğim gerçekten bu saydığım gibi algılanması futbolun.
    seviyorum abi ben futbolu,ama bu tür çirkinlikleri görünce sinirleniyorum,soğuyorum hem futboldan hem bu hale sokanlardan...

• off yaaaa varya hiç bişey sölemiyorum.
    BEŞİKTAŞLILAR OLARAK UTANMIYOMUSUNUZ FENERBAHÇEYLE ALAKALI TOPİC AÇMAYA TABİ KONUŞUCAK TARTIŞICAK NEYİNİZ VARKİ HERGÜN FB İLE İLGİLİ YENİ Bİ TOPİC GÖRÜYORUZ DİREK OLMASA BİLE DOLAYLI YOLLARDAN FB HEDEF GÖSTERİLİYO..

BIKMADINIZ HALA GEÇEN SENE SERDAR BİLGİLİNİN BAŞINA GELENLER BU GİDİŞLE BU SENE DEMİRÖRENİN BAŞINADA GELİCEK ONA BUNA ÇAMUR ATMAYI BIRAKIN ARTIK
  • Davamız fenerle değil, fenerli hakemlerle.
  • Gene konu kısır döngüye girdi. Benden bu kadar arkadaşlar...
  • lam ne adamlar var ya
  • quote:

ya 25 milyon taraftar sokağa dökülürdü o zaman.
    ülkeyi kurtarmış adam daha ne istiyorsunuz.
    muhittin boş neydi bu adamın adı?
    ha buldum Muhittin Freedonkey

lütfen bu mesajını editle arkadaşım yakışmıyor...
    eleştirebilirsin bu en doğal hakkındır ama bir insanın soyadını bu şekilde kullanamazsın (espri bile olsa)!!
    birileri başka nicklerle girip sana sövdüğünde nasıl bozulmuştun hatırla istersen (çok ayıp bir davranıştı)
    şimdi onun bir tanıdığı görüyorsa ne yapıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer01 -- 8 Aralık 2004, 17:13:00 >
  • arkadaşım sen kendini ilgilendiren olaylarla uğraş.
    bak burada bana laf sokmana gerek yok,çünkü adamı tanımıyorsun bile.
    hadi canım.
    yeter,sıktın artık.
    ne bu ya?
    "a" desek adam bişey buluyor
  • neyle uğraşıp neyle uğraşmayacağımı sana soracak değilim kardeşim
    ama ciddi ciddi sabrım taşıyor üslubum değişecek haberin olsun!
    işim gücüm yok da senin a demene bişey mi bulacam? yav sen hakikaten kendini kim ya da ne sanıyorsun?
    Sana adam gibi demişim ki o mesajı editle "yakışmıyor"! Sen demek ki yakıştırıyosun peki benden günah gider artık sonra yine burda oturup ağlarsın "BU SİTENİN MODLARI NERDEEEE" diye...

Beni niye ilgilendirdiğine gelince o adam benim bir dostum ahbabım arkadaşım!
    Bunları konuşmaya bile gerek kalmasaydı da ADAM gibi düzeltseydin o yazıyı hatta hiç yapmasaydın o terbiyesizliği ama neyse... bu saatten sonra da düzeltme zaten...

Umarım bir daha yazdığın birşeyi "sana cevap vermekle zaman kaybetmeyi göze alacak kadar" ciddiye almam!
  • ya arkadaşım senin ciddi sorunların var kusura bakma.
    sana ne arkadaşım benim yazdıklarımdan?
    hem uslubunu değiştirsen ne olacak?
    dostu ahbabıymış...
    çağır kendisi gelsin,"niye yazdın?" desin özür dilerim ondan da SEN KİM OLUYORSUN?NE HAKLA BANA TERBİYESİZ DİYEBİLİYORSUN ALAKAN OLMADIĞI BİR KONUDA?
    ki özür dilenecek birşey görmüyorum,benimki espri mahiyetinde eğer bir kez olsun mesajları başından sonuna okursan sende göreceksinya neyse...bana değil kendine BOŞ AT soyadı verenlere kızman lazım...

ya bana laf atmak için adamları akrabanız yaptınızya artık ben okuyanlara bırakıyorum yorumu.
    sen yazdıkça aşağı doğru batıyorsun,farkında değilsin.yazık...

gidin kardeşim kendinize uygun birileri ileuğraşın,bi numuru büyük gelirim ben size...
  • SEN KİMSİN Kİ BEN SANA LAF ATMAK İÇİN YALAN SÖYLİYEYİM? SEN KİMSİN!
    ÇAĞIRACAKMIŞIM KENDİSİ SÖYLEYECEKMİŞ... BAK BAK!!
    İSTERSEN VEREYİM ADRESİ GEL BU AKŞAM VEYA Bİ AKŞAM SEN YÜZÜNE SÖYLERSİN ARTIK...
    NE LAFTAN ANLAMAZ ADAMMIŞSIN SEN YA...

NUMARASI BÜYÜK GELİRMİŞ... TÖVBE TÖVBE YA!!
  • avatarının fazla etkisinde kalmışın sen anlaşılan
    hadi diyelim"gerçekten tanıdığın,ahbabın"(inanmıyorumya hadi öyle olsun diyelim)
    abi millet o kadar küfür ettide hiç sesini çıkarmadın,ben espriyle karışık bişeyler yazıncamı dokundu sana?
    yoksa küfürü normal,espriyi anormal bulanlardanmısın sende?
    yoksa"ben yazdım"diyemi sadece öfken?

ya valla komik oluyorsun,şurda iki muhabbetimiz var onun adına uyarayım diyorum.
    hadi tamam,ağamsın,paşamsın.
    yanlış şeylerde inat yapıyorsun..
    hadi güzel kardeşim...
  • yav ben de işte o iki muhabbet hatrına seni burdan uyardım hatta rica ettim düzelt diye...
    küfür edenleri burdan uyarmam muhattap bile olmam direkt şikayet etmişimdir ve gereken yapılmıştır ok?
    sana öfkem möfkem yok ama beni yalancılıkla itham ediyosun birader!
    yemin mi edeyim şimdi her akşam yüzünü gördüğüm oturup çay içtiğim muhabbet ettiğim adamı tanıdığıma?
  • of ya tamam arkadaşım senin dediğin olsun...
    "yalancı"diyen ben değildim,sen kendi kendine yakıştırdın ama neyse boşver.
    artık muhatabım değilsin ne bu konuda nede beşkasında...
    Allaha yakın,benden uzak ol.hadi arkadaşım
  • quote:

bak burada bana laf sokmana gerek yok,çünkü adamı tanımıyorsun bile.

quote:

ya bana laf atmak için adamları akrabanız yaptınızya artık ben okuyanlara bırakıyorum yorumu.

ben daha sana ne diyeyim bilmiyorum ki yani zorluyorum zorluyorum terbiye sınırları içinde ancak ve ancak bu kadar oluyor başkası elimden gelmiyor kusura bakma...
    yani kendi yazdıklarını aynı sayfa içinde inkar edebildin ya helal olsun!
    artık muhattap olmamayı başarabilirsek inan ben de çok sevinirim güzel kardeşim

• "yalancı" diiye bir kelime varmı arkadaşım doğru bak bakalım oraya.
    ya yeter Allahaşkına yeter ya!
    birde "terbiye sınırlarından"bahsediyorsun?
    dö içini abi,rahatsızlığın ne benimle ilgili bende bileyim.
    sana özelden mesaj gönderdim"kişiliğimle falan uğraşma,konu ili ilgili yaz"diye ama dinlemedin.
    hadi abi kus içindekileri,sorun nedir?
  • YAHU YALANCI DİYE BİR KELİME Mİ OLMASI LAZIM? BASBAYA YALAN SÖYLEMEKLE SUÇLUYOSUN İŞTE KIVIRMA!
    ŞİMDİ BEN SANA "SENİN KİŞİLİĞİNLE NEDEN UĞRAŞAYIM BEN VARLIĞINDAN EMİN OLMADIĞIM ŞEYLERLE UĞRAŞMAM" DESEM SANA KİŞİLİKSİZ DEMİŞ OLMAZ MIYIM?

BENİM NE SORUNUM OLABİLİR SENİNLE İLGİLİ OLSA SÖYLEMEKTEN NEDEN KORKAYIM? SEN KENDİNİ KİM/NE SANIYOSUN?

YETER BE KARDEŞİM SENDEN BİR TEK ŞEY RİCA ETTİK UZATTIN DA UZATTIN YETER YAV!
    TAMAM ABİ SEN HAKLISIN O ADAM HAKKINDA İSTEDİĞİNİ YAZ İSTERSEN KÜFÜR ET YANİ KENDİNE NE YAKIŞTIRIYOSAN O! NE HALİN VARSA GÖR!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.