Şimdi Ara

Tetikçiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her hafta forumdaki Beşiktaşlılar hakemlere saldırıp duruyor halbuki olayların perde arkasını göremiyor. Onlar sadece görevini yapan tetikçiler , bu işin piyonları ,şahlar ise perdenin arkasında gizli. Kimse sallamıyor ama ben inatla yazıcam Beşiktaş sevgim bunu gerektiriyor. Bundan 3 veya 4 sezon öncesi Beşiktaş ile Fener 2. olma mücadelesi yapıyor. Malum 2. olan şampiyonlar ligine gidecek iki takım arasında 1 puan fark var ligin bitimine de 2 hafta kalmış. Böyle bir ortamda Beşiktaş İnönü'de fenerbahçe ile oynayacak kazanırsa şampiyonlar ligine katılmayı garantileyecek. Maça 5 gün kala dönemin Beşiktaş başkanı dönemin federsayon başkanı Haluk Ulusoy'u ziyarete gidiyor. Laf lafı açıyor ve kritik derbi mücadelesine geliyor. Haluk Ulusoy ortaya bir ses kaydı çıkarıyor. Telefondaki ses Fenerin centilmen! başkanı aziz yıldırım'a ait , bu maçta hakkımız yenerse 25 milyon fenerliyi sokaklara dökerim gibi tehdit dolu cümleler kullanıyor .Haluk Ulusoy bu kasedi Beşiktaşlı yöneticilere dinletip baskı altında olduğunu söylüyor. Maç günü gelip çatıyor maçın hakemi fener yanlısı olarak bilinen Muhittin Boşat(Tehditler işe yaramış) ve daha maçın başında çok haksız bir kararla ali eren'i atıyor Beşiktaş 'ı 10 kişi bırakıyor maç boyu felaket bir yönetim gösteriyor ve fener maçı kazanıyor. Beşiktaş camiasından Muhittin Boşat'a büyük tepki oluşuyor , ertesi gün Serdar Bilgili zehir zemberek açıklamalar yapıyor , federasyonda dinlediği ses bantını açıklıyor Muhittin Boşat 'ı tetikçi ilan ediyor . Ve Muhittin Boşat Beşiktaş klübünü mahkemeye veriyor , Muhittin Boşat ile Beşiktaş klübü hala mahkemelik. Şimdi bu Muhittin Boşat Merkez Hakem Kurulun'da Atamalar Kurulu Başkanı yani bütün hakemleri bizzat o atıyor , canımızı yakan bütün hakemler Muhittin Boşat'ın tetikçisidir. Ve o görevde kaldığı sürece bu devam edecek.

• Bu anlatmış olduğun gerçek olay ve o maçtaki hakem şovları nedendir bilinmez kısa bir süre sonra unutuldu. Belkide medya örtbas etme gereği duydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bu anlatmış olduğun gerçek olay ve o maçtaki hakem şovları nedendir bilinmez kısa bir süre sonra unutuldu. Belkide medya örtbas etme gereği duydu.
    ya 25 milyon taraftar sokağa dökülürdü o zaman.
    ülkeyi kurtarmış adam daha ne istiyorsunuz.
    muhittin boş neydi bu adamın adı?
    ha buldum Muhittin Freedonkey
  • quote:

Bu anlatmış olduğun gerçek olay ve o maçtaki hakem şovları nedendir bilinmez kısa bir süre sonra unutuldu. Belkide medya örtbas etme gereği duydu.
    o günlerdede suan sizin oldugu gibi fenerin hakkı yeıyodu hemde daha çok onun için diyorumkı herkese eşit olsunlar ne bize ne size hata olabılır ama her sene bir takıma hep hata olmamalı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

o zaman bu olayın suclusu yıne olayların ustune gıtmeyen yonetımınızındır bizim 25 milyon taraftarımız varsa bjk 25 000 taraftarı mı var madem oyle rest cekselerdı
    bir de su var nıye mactan once ulusoyun yanına gıdılıyor bırseyler istemek mı yoksa hatır sormak içinmi

not :serdarer yenı avatar guzel olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

o zaman bu olayın suclusu yıne olayların ustune gıtmeyen yonetımınızındır bizim 25 milyon taraftarımız varsa bjk 25 000 taraftarı mı var madem oyle rest cekselerdı
    bir de su var nıye mactan once ulusoyun yanına gıdılıyor bırseyler istemek mı yoksa hatır sormak içinmi

Alıntıları Göster
    tedoa@
    "bişeyler istemek için" gidilmiş olsaydı o maçı biz alırdık,sanırım bunu anlamak pek güç olmasa gerek..
    ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 7 Aralık 2004, 16:16:31 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    fenerbahçeyi konuşmaktan hiç vazgeçmiceksiniz herşeyi fenerbahçeye bağlıyosunuz anlamıyorumantep maçındaki kırmızı karttada aziz yıldırımın bi parmağı vardır belki..

ARKADAŞIM SANA SÖYLÜYORUM BU TOPİCİ AÇMAKTAKİ MAKSADIN NE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    burçlar ve suçlular
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: novamax12

fenerbahçeyi konuşmaktan hiç vazgeçmiceksiniz herşeyi fenerbahçeye bağlıyosunuz anlamıyorumantep maçındaki kırmızı karttada aziz yıldırımın bi parmağı vardır belki..

Alıntıları Göster
    Saol Tedoa seninkide güzelmiş. Bizimkiler zaten sesini çıkartmaya çıkartmaya bu hale geldi zaten, ikinciside aziz yıldırım bu konuşmasından sonra federasyonu ve o manyak hakemi baskı altına almış olmuyormu zaten. Spor medyasının büyük bölümü fenerli bunu da biliyoruz. Geçmiş yıllardaki bu futbol oyunlarını ne kadar konuşsak boş olur, adını hatırlayamadığım bir Hakemin Beşiktaşa kafa golü attığını düşünürsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tedoa@
    "bişeyler istemek için" gidilmiş olsaydı o maçı biz alırdık,sanırım bunu anlamak pek güç olmasa gerek..
    ne dersin?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

tedoa@
    ne dersin?

sanırım boyle onemlı bır mactan öncede kahve içmeye gitmekte bayagı bır ilginc..
    ne demişler 1 fincan kahvenın 40 yıl hatırı vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: novamax12

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: novamax12

arkadaşım FB ye değil,Muhittin Boşata suçlama var burada.
    ah bi doğru okuyup ona göre cevap yazsanız?

• quote:

quote:

tedoa@
    ne dersin?

sanırım boyle onemlı bır mactan öncede kahve içmeye gitmekte bayagı bır ilginc..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa

quote:

tedoa@
    ne dersin?

ya o olayı hayal meyal hatırlıyorum.
    Ulusoy çağırmıştı yanılmıyorsam,önce telefonla konuşmuşlar falan.olaydan bahsetmiş,yanına çağırmış konuşmak için.
    telegoldemi ne gösterilmişti...
    yanlış hatırlıyor olabilirim belki.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa

quote:

tedoa@
    ne dersin?

ya o olayı hayal meyal hatırlıyorum.
    Ulusoy çağırmıştı yanılmıyorsam,önce telefonla konuşmuşlar falan.olaydan bahsetmiş,yanına çağırmış konuşmak için.
    telegoldemi ne gösterilmişti...
    yanlış hatırlıyor olabilirim belki.

Alıntıları Göster
    oyle yada boyle turkıyede futbol uzerınde cok dolap donuyor
    ve bızım elımızden maelesef hıc bırsey gelmıyor

• quote:

quote:

tedoa@
    ne dersin?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar peki Federasyon başkanını Aziz Yıldırım neden aramış onu niye söylemiyorsunuz.
    Aziz Yıldırım o maça BJK tarafını tutacak bir hakem atanacağı hakkında duyum aldığını ve bu işin yapılmaması gerektiği konusunda Haluk Ulusoy'u aramış. Tabi Haluk Ulusoy tam olarak ne söyledi de Aziz Yıldırım 25 milyon taraftarı ayaklandırırım dedi onlar muallakta.

Federasyon başkanı iken; sırtına taş atılan Otto Bariç hakkında " Ne o öyle sırtından 45'lik magnumla vurulmuş gibi kendini yere atıyor " diyen Haluk Ulusoy Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğini göstermemiş midir? Düşünün bunu sokaktaki vatandaş değil Federasyon başkanı söylüyor.
    Federasyon başkanı böyle bir açıklama yapabilir mi?. Ayrıca aynı Federasyon başkanı bir Televizyon kanalına küfür etmiş ve bu görüntüler yayınlanmıştı. Böyle bir açıklama yapan ve bir kanala küfür eden birisi, Aziz Yıldırım'ı tahrik edecek her türlü şeyi söylemiş olabilir.

Peki Federasyon başkanı neden Aziz Yıldırım hakkında yasal işlem başlatmamış'da , gitmiş rakip takımın başkanına bu konuşmayı dinletmiş. Şahsen ben öyle bir konumda olsam çok samimi olmadığım bir kulüp başkanına, gidip de böyle bir konuşma dinlettirmem.

Ayrıca BJK Kulübü başkanı neden maçtan önce böyle bir olay var. Bu maçta kesin biz yenileceğiz diye açıklama yapmıyor da, Yenildikten sonra yapıyor? (Federasyon başkanından maçı kesin alacaklarına dair garanti mi aldı ?)

Yok ama olur mu öyle şey ? Haluk Ulusoy Aziz Yıldırım'dan korkmuştur ve Beşiktaş'ı yendirmiştir.

Bu kadar yazıdan sonra iyice düşünmeye başladım.

Acaba Aziz Yıldırım S.Lizbon maçında Beşiktaş'ı nasıl yendirdi?

Parma için neler düşünüyor. Ne yapsam'da Beşiktaş'ı yendirip UEFA'dan eletsem diye düşünüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Arkadaşlar peki Federasyon başkanını Aziz Yıldırım neden aramış onu niye söylemiyorsunuz.
    Aziz Yıldırım o maça BJK tarafını tutacak bir hakem atanacağı hakkında duyum aldığını ve bu işin yapılmaması gerektiği konusunda Haluk Ulusoy'u aramış. Tabi Haluk Ulusoy tam olarak ne söyledi de Aziz Yıldırım 25 milyon taraftarı ayaklandırırım dedi onlar muallakta.

Federasyon başkanı iken; sırtına taş atılan Otto Bariç hakkında " Ne o öyle sırtından 45'lik magnumla vurulmuş gibi kendini yere atıyor " diyen Haluk Ulusoy Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğini göstermemiş midir? Düşünün bunu sokaktaki vatandaş değil Federasyon başkanı söylüyor.
    Federasyon başkanı böyle bir açıklama yapabilir mi?. Ayrıca aynı Federasyon başkanı bir Televizyon kanalına küfür etmiş ve bu görüntüler yayınlanmıştı. Böyle bir açıklama yapan ve bir kanala küfür eden birisi, Aziz Yıldırım'ı tahrik edecek her türlü şeyi söylemiş olabilir.

Peki Federasyon başkanı neden Aziz Yıldırım hakkında yasal işlem başlatmamış'da , gitmiş rakip takımın başkanına bu konuşmayı dinletmiş. Şahsen ben öyle bir konumda olsam çok samimi olmadığım bir kulüp başkanına, gidip de böyle bir konuşma dinlettirmem.

Ayrıca BJK Kulübü başkanı neden maçtan önce böyle bir olay var. Bu maçta kesin biz yenileceğiz diye açıklama yapmıyor da, Yenildikten sonra yapıyor? (Federasyon başkanından maçı kesin alacaklarına dair garanti mi aldı ?)

Yok ama olur mu öyle şey ? Haluk Ulusoy Aziz Yıldırım'dan korkmuştur ve Beşiktaş'ı yendirmiştir.

Bu kadar yazıdan sonra iyice düşünmeye başladım.

Acaba Aziz Yıldırım S.Lizbon maçında Beşiktaş'ı nasıl yendirdi?

Parma için neler düşünüyor. Ne yapsam'da Beşiktaş'ı yendirip UEFA'dan eletsem diye düşünüyor..

Alıntıları Göster
    bak gene FB ye getirdiniz olayı.
    abi kusura bakmayın.çok özür diliyorum ama paranoyaksınız siz.
    aklıma başka bişey gelmiyor...

ya Muhittin Boşattan bahsediyoruz,adamlar lafı FB ye getiriyor.
    arayan Aziz Yıldırımsa bunda bizim suçumuz ne abi,Özhan Canaydın arasaydı adamı onun adı geçerdi burada.
    ya kafayı yiyecem sizinle ben

• quote:

arayan Aziz Yıldırımsa bunda bizim suçumuz ne abi,Özhan Canaydın arasaydı adamı onun adı geçerdi burada.

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam tamam sen olayları FB'ye bağlamıyorum diyorsun da, bağlayan arkadaşlar var. Yukarıda sözü edilen maç FB - BJK maçı, ve bu maçın sonucunda Şampiyonlar ligine katılma olayı var ve maç sonun da mağdur gösterilen bir BJK ve söylemlere göre bu işin sorumlusu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Yanlısı Muhittin boşat. Bu iş FB'ye bağlanmamışta kime bağlanmış.

Peki Muhittin Boşat Geçen sene mi Hakem atama kurulunun başındaydı yoksa bu sene mi?.
    Aslında bu çöküş senaryosunda eksik bir taraf var.
    BJK Samsun maçından sonra düşüşe geçmişti. Acaba o zaman da mı Fenerbahçe Yanlısı Muhittin Boşat Hakem atama kurulu başkanıydı?

Asıl ben anlamıyorum niye çoğu kişi bütün musibetlerin sorumlusu FB imiş gibi davranıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Hocam tamam sen olayları FB'ye bağlamıyorum diyorsun da, bağlayan arkadaşlar var. Yukarıda sözü edilen maç FB - BJK maçı, ve bu maçın sonucunda Şampiyonlar ligine katılma olayı var ve maç sonun da mağdur gösterilen bir BJK ve söylemlere göre bu işin sorumlusu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Yanlısı Muhittin boşat. Bu iş FB'ye bağlanmamışta kime bağlanmış.

Peki Muhittin Boşat Geçen sene mi Hakem atama kurulunun başındaydı yoksa bu sene mi?.
    Aslında bu çöküş senaryosunda eksik bir taraf var.
    BJK Samsun maçından sonra düşüşe geçmişti. Acaba o zaman da mı Fenerbahçe Yanlısı Muhittin Boşat Hakem atama kurulu başkanıydı?

Asıl ben anlamıyorum niye çoğu kişi bütün musibetlerin sorumlusu FB imiş gibi davranıyor...

Alıntıları Göster
    abi başından okudunmu sen bu topiği?
    ben hiçbir mesajda FB ye atılmış bir taş görmedimde o yüzden sordum.
    FB li arkadaşların"herşeyi FB üzerine atıyorsunuz"lafından başka birşey göremiyorum FB ile ilgili olarak..
    garip???

• quote:

FB li arkadaşların"herşeyi FB üzerine atıyorsunuz"lafından başka birşey göremiyorum FB ile ilgili olarak..
    garip???

Alıntıları Göster
    quote:

garip???

kardeş madem öyle sen üstüne alınma muhatabı sen değilsin o cümlelerin. sana gelmeyen laflara cevap verip sonra da ben böyle demedim ki siz neden beni yanlış anlıyorsunuz deme. Çünkü tüm sayfayı okudum ama sen sana yazılmayan şeyleri üzerine alıp cevap yazmışsın istersen sende bir oku tüm sayfayı en baştan. Yani ortada bir yanlış anlaşılma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webstar -- 7 Aralık 2004, 18:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: webstar

quote:

garip???

kardeş madem öyle sen üstüne alınma muhatabı sen değilsin o cümlelerin. sana gelmeyen laflara cevap verip sonra da ben böyle demedim ki siz neden beni yanlış anlıyorsunuz deme. Çünkü tüm sayfayı okudum ama sen sana yazılmayan şeyleri üzerine alıp cevap yazmışsın istersen sende bir oku tüm sayfayı en baştan. Yani ortada bir yanlış anlaşılma var.

Alıntıları Göster
    abi "bana söylendi"demedimki ben?
    "gene FB üzerine aldınız olayı" dedim..
    bendemi bir gariplik var anlamadımki?
    yanlış anlaşılma olduğu çok doğru...

• quote:

abi "bana söylendi"demedimki ben?
    "gene FB üzerine aldınız olayı" dedim..
    bendemi bir gariplik var anlamadımki?
    yanlış anlaşılma olduğu çok doğru...

Alıntıları Göster
    Muhittin Boşat'a yakıştırılan sıfat nedir ? aynen yazıdan alıntı yapıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Tsuar
    Maç günü gelip çatıyor maçın hakemi fener yanlısı olarak bilinen Muhittin Boşat

Fener'li olması ve maçın FB - BJK maçının olması sebebiyle FB'nin adını almasanızda muhatabaın kim oldugunu açıkça gösteriyor..

quote:

Telefondaki ses Fenerin centilmen! başkanı aziz yıldırım'a ait

Konunun kahramanı bizzat FB başkanı , siz bu cümleye ragmen , FB'Ye söylenen birşey yok diyorsunuz...

quote:

7 Aralık 2004, 15:17:16

Burada bahsi gecen 25 milyon taraftarı değil Aston Villa taraftarı herhalde..

Kallavi Muhittin Boşat'a sallarken FB'ye de değdiriyorsunuz sonra FB ile ilgili birşey konuşulmuyor , niye alınıyorsunuz diyorsunuz...Arkadaşlar bence insanlar neyi okudugunun değil neyi yazdıgının farkında değil...Ya da FB ile iligli birşey konuşmak istemiyor ama FB'ye birşey söylemeden de edemiyor....

Artık papila , samsun maçı , hakmler , beşiktaş dizisi insanı tiksindirdi...Alpay -Cansel aşkına döndü hadise...Beşiktaş taraftarı geçen sene olanlarla ilgili olarak sadece muhittin Boşat'ı , FB'yi suçluyorlarsa böyle bedbaht olmaya mahkumdurlar...Sizin görmek istediğiniz olayın aslı değil..Sizin (aslında başarısız BJK'li futbolcuların , yöneticilerin ve t.direktörün) kaçış yönünüdür...

Sevgili BJK'lı arkadaşlarım...Israrla bizlere göstermek , ispatlamak istediğiniz , hain düzen planlarında haklı olsanız bile ( hepsinde olmasa bile , haklı oldugunuz kopnular oldugunu defalarca ben de söyledim) ama lütfen bizlerinde sizlere göstermek istediğimiz BJK'in içindeki gerçeklere de gözlerinizi kapamayın...Elle tutulur bazı gariplikler var..1.Sinan ÇETİN neden görevinden ayrıldı? Neden 2.yarıdaki maçlara sembolik menejer olarak çıktı...Sembolik menejerlik için Sinan ENGİN'e kim ısrarda bulundu..Lucescu ve Sinan ENGİN hangi futbolcu için tartıştılar..Sinan ENGİN neden ya ben ya Lucescu dedi..Sinan ENGİn neden ilhan mansızın gönderilmesini istedi...Neden Ahmet DURSUN , idman sonrası ilhan a bıçakla saldırdı... 2.Sezon bitince mi yoksa bitmeden mi Lucescu Shaktar ile anlaştı... 3.Serdar başkan sadece 2 küfür yüzünden mi başkanlıgı bıraktı... 4.Yıldırım demirören ve kıvanç oktay başkan olmak için kimlere imtiyazda bulundu..(kaynak atıf keçeci)

bu soruların cevabı bence gecen sene ki karanlık için bir ışık olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Muhittin Boşat'a yakıştırılan sıfat nedir ? aynen yazıdan alıntı yapıyorum
    quote:

Maç günü gelip çatıyor maçın hakemi fener yanlısı olarak bilinen Muhittin Boşat

Fener'li olması ve maçın FB - BJK maçının olması sebebiyle FB'nin adını almasanızda muhatabaın kim oldugunu açıkça gösteriyor..

quote:

Telefondaki ses Fenerin centilmen! başkanı aziz yıldırım'a ait

Konunun kahramanı bizzat FB başkanı , siz bu cümleye ragmen , FB'Ye söylenen birşey yok diyorsunuz...

quote:

7 Aralık 2004, 15:17:16

Burada bahsi gecen 25 milyon taraftarı değil Aston Villa taraftarı herhalde..

Kallavi Muhittin Boşat'a sallarken FB'ye de değdiriyorsunuz sonra FB ile ilgili birşey konuşulmuyor , niye alınıyorsunuz diyorsunuz...Arkadaşlar bence insanlar neyi okudugunun değil neyi yazdıgının farkında değil...Ya da FB ile iligli birşey konuşmak istemiyor ama FB'ye birşey söylemeden de edemiyor....

Artık papila , samsun maçı , hakmler , beşiktaş dizisi insanı tiksindirdi...Alpay -Cansel aşkına döndü hadise...Beşiktaş taraftarı geçen sene olanlarla ilgili olarak sadece muhittin Boşat'ı , FB'yi suçluyorlarsa böyle bedbaht olmaya mahkumdurlar...Sizin görmek istediğiniz olayın aslı değil..Sizin (aslında başarısız BJK'li futbolcuların , yöneticilerin ve t.direktörün) kaçış yönünüdür...

Sevgili BJK'lı arkadaşlarım...Israrla bizlere göstermek , ispatlamak istediğiniz , hain düzen planlarında haklı olsanız bile ( hepsinde olmasa bile , haklı oldugunuz kopnular oldugunu defalarca ben de söyledim) ama lütfen bizlerinde sizlere göstermek istediğimiz BJK'in içindeki gerçeklere de gözlerinizi kapamayın...Elle tutulur bazı gariplikler var..1.Sinan ÇETİN neden görevinden ayrıldı? Neden 2.yarıdaki maçlara sembolik menejer olarak çıktı...Sembolik menejerlik için Sinan ENGİN'e kim ısrarda bulundu..Lucescu ve Sinan ENGİN hangi futbolcu için tartıştılar..Sinan ENGİN neden ya ben ya Lucescu dedi..Sinan ENGİn neden ilhan mansızın gönderilmesini istedi...Neden Ahmet DURSUN , idman sonrası ilhan a bıçakla saldırdı... 2.Sezon bitince mi yoksa bitmeden mi Lucescu Shaktar ile anlaştı... 3.Serdar başkan sadece 2 küfür yüzünden mi başkanlıgı bıraktı... 4.Yıldırım demirören ve kıvanç oktay başkan olmak için kimlere imtiyazda bulundu..(kaynak atıf keçeci)

bu soruların cevabı bence gecen sene ki karanlık için bir ışık olabilir

Alıntıları Göster
    vah.
    genemi Fenere laf etmişiz yaw.
    tüh çıkardınız cımbızla bravo..
    ya bu şekilde siz nereye varacaksınız bende onu anlamadım.
    abi,yok abi sizin takımınıza laf söleyen.
    üzmeyin kendinizi boşa.
    orada sizin isminizin geçmesi talihsizlik sadece.
    GS başkanı olsaydı ismi geçen o yazılırdı.
    aslında FB başkanının ismi geçerken GS yazsaydık o anormal olurdu.

bak arada"25 milyon taraftar sokağa dökülürdü"demişim,oradaki espriyi bile yakalayamamışsınız,yazık.
    yaw kimin 25 milyon taraftarı var,zaten nasıl olabilir,70 milyon nüfus içinde?95 yaşındaki ninelerle 5 aylık bebelerdemi taraftar sayılıyor artık :)
    takımdan,futboldan alakası olmayan insanları saymıyorum bile
    bunlar yöneticilerin abartmaları sadece,çocuk bile inanmaz bunlara...

orada bir takım hakemlerin birtakım federasyon yöneticileri vasıtası ile görevini kötüye kullanması teması işleniyor.
    yapmayın Allahaşkına,bu kadar alıngan olmayın.
    Muhittin Boşat denen adam yapmışsa böyle birşey bunda bizim günahımız ne sizin günahı ne?
    ama yapılan bir yanlış var ortada.
    hadi güzel kardeşlerim,gelmeyin bu kadar çabuk gaza.
    mevzu siz değilsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 7 Aralık 2004, 21:46:07 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.