Şimdi Ara

TEV bursundaki vicdani yükümlülük belgesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler TEV diye bi kurum var bildiğiniz gibi. Adamlar burs vermeden önce vicdani yükümlülük belgesi diye bişey imzalatıyolar. hatta şöyle geçiyor:
    "öğrenimimi tamamlayıp hayatına atıldıktan sonra, en az tev’in bana ödediği burs tutarını, ödemeye başlayacağım tarihteki değeri üzerinden belli bir ödeme planı ile geri ödemeyi veya benim gibi en az bir türk gencine tev aracılığı ile burs vermeyi, başkasının tev’e bağışta bulunmasını sağlamaya çalışmayı, vicdani bir yükümlülük biliyor; yerine getirmeyi kabul ediyorum."

yani biz bu parayı sizden çatır çatır alırız diyorlar öyle midir?

• evet ama
    "öğrenimimi tamamlayıp iş hayatına atıldıktan sonra, en az tev’in bana ödediği burs tutarını, ödemeye başlayacağım tarihteki değeri üzerinden belli bir ödeme planı ile geri ödemeyi veya benim gibi en az bir türk gencine tev aracılığı ile burs vermeyi, başkasının tev’e bağışta bulunmasını sağlamaya çalışmayı, vicdani bir yükümlülük biliyor; yerine getirmeyi kabul ediyorum."

dikkat edersen ne faiz koyuyor ne de zor duruma bırakıyor ki bence alması da gayet iyi aslında spnuçta sen de başka birine yardım ediceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 12 Ekim 2013; 10:19:29 >
  • Tev bursunun karşılıklı olduğunu bilmiyordum çıkmadı diye üzülmüştüm halbuki
  • Yani şimdi bu burs geri ödemeli mi vicdani yükümlülük diyo ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Findeks sicil affı konusu
    2 yıl önce açıldı
    üniversite disiplin cezası
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.