MacTex birden çok şubesi olan mağazalarda,mağaza stoklarını tutabilir ve stoklardaki ürünleri renk, boy, beden, türlerine ayırabilir ve gruplandırarak takibini sağlar.
Neden MacTEX ? Tanımlar Stok Cari Hesap Fatura İrsaliye Sipariş Eşlemleri Teklif Modulu Banka Çek / Senet Kasa Pos-Kasa Barkod Etiket Servis
Tekstil Perakende Zincir Yönetimi
MacTEX Nedir? MacTex birden çok şubesi olan mağazalarda,mağaza stoklarını tutabilir ve stoklardaki ürünleri renk, boy, beden, türlerine ayırabilir ve gruplandırarak takibini sağlar.
Neden Macrosoft MacTEX ? Tanımlar Stok Cari Hesap Fatura İrsaliye Sipariş Eşlemleri Teklif Modulu Banka Çek / Senet Kasa Pos-Kasa > Genel Özellikleri ;
Malzeme Yönetimi Satış Dağıtım Yönetimi Satınalma Yönetimi Finans Yönetimi Talep Yönetimi Kalite Kontrol Yönetimi İhalat- İhracat Yönetimi Üretim Planlama Yönetimi Üretim Kontrol Yönetimi Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Muhasebe Yönetimi Karar Destek Yönetimi Barkod Etiket Sevis Macrosoft MacTEX’nin Kapsadığı Modüller Kullanıcının Kolay Ve Hızlı Öğrenebileceği Yapıdadır. Kullanılan Veritabanı İle Geniş Kullanıcı Sayısı, Güvenli Veri Saklama Olanağı Ve Bilgi Alışverişinin Hızlı Olmasıyla Kullanıcı Doğru Zamanda Doğru Bilgiye Ulaşır. Macrosoft Programları Unix, Linux Ve Microsoft Windows İşletim Sistemleri İle Tam Uyumlu Olarak Çalışır.
Program Menüsü Tanımlar Döviz Türü Tanımlama Döviz Kur Girişi Kampanya Tanımı Departman Tanımı Stok Yönetimi Stok Tanımları Stok Kartları Hızlı Stok Girişi Stok Tanımı Stok Birim Tanımı Depo / Ambar Tanımı Stok Grupları Tanımı Stok İşlemleri Stok Hareket Fişleri Malzeme Seri No Takibi Stok Çıkış Fişi Stok Giriş Fişi Şube Transfer Fişi Depo Transfer Fişi Stok Raporları Stok Fiyat Listesi Kayıtlı Stok Listesi Eksi Seviyeye Düşen Stoklar Kritik Seviye Altındaki Stoklar Depo Bazında Stok Raporu Stok Hareket Analiz Raporları Stok Fiş Listesi Stok Giriş Çıkış Raporu Stok İhtiyaç Listesi Stok Ekstresi Depo Ekstresi Ayrıntılı Satış / Alış / İade Raporu Cari Hesap Bazında Stok Hareketleri Stok Bazında Cari Hareketler Stok Hareketleri Stok Maliyetlendirme Stok Maliyetlendirme OBF Stok Maliyetlendirme FİFO Cari Hesap Yönetimi Cari Hesap Kartları Cari Hesap Kartı Tanımı Hızlı Cari Hesap Kartı Tanımı Cari Hesap Paremetre Tanımları Müşteri Temsilcileri / Satış Elemanı Tanımı Cari Hesap Hesap Türü Tanımı Cari Hesap Grupları Tanımı Cari Hesap İşlemleri Cari Hesap Açılış İşlemleri /Devir İşlemleri Cari Hesap Virman Fişi Cari Hesap Hareket Fişi Borç Dekontu Alacak Dekontu Cari Hesap Raporları Kayıtlı Cari Hesap Listesi Cari Hesap Ekstresi Cari Hesap İşlem Listesi Cari Hesap Borc / Alacak Listesi Cari Hesap Borç Yaşlandırma Listesi Cari Hesap Alacak Yaşlandırma Listesi Borç Dekontları Listesi Alacak Dekont Listesi Teklif Modülü Satış Teklifleri Satış Teklif Raporları Satış Teklif Dökümleri Satış Teklif Fiş Listesi Taksitli / Kredili Satış Cari Hesap Takip Taksitli Satış Taksit Tahsilat Girişi Taksitli Satış Raporları Müşteri Taksit Ekstresi Müşteri Bakiye Listesi Gün Sonu Raporu İki Tarih Arası Günü Gelen Taksit Listesi Aylara Göre Taksit Listesi Banka Bazında K.Kartlı Taksit Listesi Aylara Göre Taksitli Satış Listesi Aylara Göre K.Kartlı Taksitli Satış Listesi Fatura İşlemleri Satış İşlemleri Faturalar Hizmet Faturaları Satış Faturası Satış İade Faturası Satış İrsaliyesi Faturalaştır Perakende Satış Fişi Perakende Satış İade Fişi Satış İade İrsaliyesi Faturalaştır Satış Siparişleri Faturalaştır Satış Tekliflerini Faturalaştır Toplu Fatura Yazdırma Alış İşlemleri Alım Faturaları Alınan Hizmet Faturaları Alım Faturası Alım İade Faturası Alım İrsaliyesi Faturalaştır Alım İade İrsaliyesi Faturalaştır Satınalma Siparişleri Faturlaştır İrsaliye İşlemleri Alım İrsaliyeleri Satış İrsaliyeleri Sipariş İşlemleri Alınan Siparişler Verilen Siparişler Alınan Sipariş Raporları Verilen Sipariş Raporları Banka İşlemleri Banka Tanımı Banka İşlemleri Banka Açılış İşlemleri Banka Virman Fişi Gelen Havale Gönderilen Havale Bankaya Yatırılan Bankadan Çekilen Bankada Bekleyen Müşteri Çek Tahsilatı Cari Hesaba Çıkılan Çeklerin Ödemesi Müşteri Çek Tahsili Firma Çek Ödeme Banka Raporları Banka Havale Listesi Banka Nakit Giriş Çıkış Raporu Banka Hesap Ekstresi Banka Bakiye Listesi Çek / Senet İşlemleri Müşteri Çek Giriş Müşteri Senet Girişi Müşteri Çeki Cari Hesaba Çek Çıkışı Müşteri Çek Çıkışı Banka Tahsile Cari Hesaba Çek Çıkışı (Kendi Çekimiz) Cari Hesaba senet Çıkışı (Kendi Senedimiz) Çek Raporları Müşteri Çek Dökümleri Müşteri Çek Dökümleri Cirolu Çekler Müşteri Çek Dökümleri Banka Tahsiline Verilenler Firma Çek Dökümleri (Kendi Çekimiz) Senet Raporları Vade Aşımını Hesapla Müşteri Senet Raporları Müşteri Senet Raporu (Detaylı) Müşteri Temsilcisi Bazında Günü Geçmiş Senet Toplamları Müşteri Senet Tahilatı Hareketleri Firma Senet (Kendi Senetimiz) Raporları Kasa Yönetimi Kasa Tanımı Kasa İşlemleri Kasa İşlem Fişi Kasa Açılış İşlemleri Kasa Virman Fişi Tahsil Fişi Tediye Fişi Kredi Kartlı Tahsilat Girişi Kredi Kartlı Ödeme Çıkışı Müşteri Senet Tahsilatı Girişi Firma Senet Ödeme Kasa Raporları Kasa Hareket Raporları Kasa Hesap Ekstresi Üretim Yönetimi Üretim Tanımları Maliyet Masraf Unsurları Üretim Reçetleri Üretim Emirleri Üretim Raporları Üretim Reçeteleri Listesi Üretim Emirleri Listesi Üretim Karşılaştırma Raporu Üretim Emri Maliyet Raporu Üretim Fire Analiz Raporu Raporlar Satış Raporları Analiz Raporları Cari Satış Ziyaret Raporu Hareket Görmeyen Cari Hesaplar Tarih Aralığında Ödeme Yapmayan Cari Hesaplar Müşteri Temsilcisi Değerlendirme Raporu Cari Değerlendirme Raporu İki Tarih Arası Satış Bilgisi Raporu İki Tarih Arası Satış Özeti Stok Raporları Toplam Satış Rakamları Ayrıntılı Satış Rakamları Aylık Satış Toplamları Fatura Raporları Faturalanmamış Satışlar Fatura Listesi / KDV Raporu Hizmet Fatura Listesi Satınalma Raporları Stok Raporları Alım Toplamları Ayrıntılı Alım Raporu Fatura Raporları Faturalanmamış Alımlar Alım Faturaları Dökümü Hizmet Fatura Listesi Analiz Raporları Cari Hesap Bazında Değerlendirme Raporu Hareket Görmeyen Cari Hesaplar Aylık Raporlar İşletme Durumu Raporu Genel Analiz Raporları Gün Sonu Raporu Satış Özeti Fiyat Göster Bakiye Göster Satış Karlılık Raporu POS-Kasa Yönetimi IBM POS Entegrasyonu İNTERPOS Entegrasyonu SHARP ERA 495 T Yazar Kasa Entegrasyonu OLIVETTI 7000 Yazar Kasa Entegrasyonu Terazi İçin Veri Aktarım Dosyası Oluştur Barkod Etiket Barkod Yazdır Raf Etiketi Yazdır Servis İşlemleri Stok Servis Kontrol Cari Servis Kontrol Silinen Kayıtlar Firmalar Arası Bilgi Kopyalama Yardım Hakkında
Temel Özellikleri
İstemci - Sunucu Mimarisi
MySQL Veri Tabanları İle Esnek Ve Çok Kullanıcı Desteği Oldukça Hızlı Ve Kararlı Bir Yapısı Vardır
Döviz İşlemleri ;
Macrosoft Döviz Birimlerinin Tanımlanmasını Kullanıcıya Bırakarak Firma İçerisindeki Döviz İşlemlerinde Kullanım Kolaylığı Sunar. Raporlama Döviz Birimi Sınırı Yoktur.
Kullanıcı Yetki Sistemi ;
Macrosoft Sistem Yöneticisi, Kullanıcı Ve Kullanıcı Gruplarının Modüllere, Menülere Ve Menü İçerisindeki Tanımlama Ve Yazıcı Çıktısı Alma Dahil Erişim Hakkı Tanımlama Olanağı Sunar.
Tümleşik Çalışma Sistemi ;
Macrosoft MacERP Entegre Yapısı Sayesinde Veri Girişi Programa Bir Kez Girilir Ve Kullanıcılar Yetkisi Dahilindeki Verilere Erişim Kolaylığı Sağlar.
MacroSOFT MacTEX 4.0.0 Boyutu : 27.9 MB Lisansı : Demo - 60 gün deneme İşletim Sistemi XP/Win7/Win8 - 2003/2008/2010/2012 Dil : Türkçe Üretici Sitesi :http://www.macrosoft.com.tr Üretici Telefon : 0.324.238.43.73 (pbx)