Şimdi Ara

Text based internetsiz oyun Director: Xenite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH ailesi. Bugün size app storeda denk geldiğim bir oyunu anlatacağım. Açıkçası ben böyle paylaşımlar yapan biri değilim fakat oyun o kadar güzel geldi ki, biraz araştırınca yapımcılarının türk olduğunu gördüm. Ben de onlara destek olmak amacıyla paylaşmaya karar verdim. Yanlış anlamayın bu bir reklam veya sponsor vs değildir. Uzun süredir DH ailesindeyim, sadece eski hesabım 1 yıl önce banlandığı için yeni hesap açmaya karar verdim. Size de eski hesabımda olduğu gibi oynayabileceğiniz bir oyun önerisi yapmak istiyorum.

Ben uzun süredir oynayabileceğim türkçe oyun arıyordum. Geçen gün app storeda dolaşırken top 10 içerisinde gördüm. 3 tl gibi bir ücreti var ama içinde ne reklam var ne de internet gerektiriyor. Zaten böyle oyunlarda reklam olduğu zaman hikayeden kopuyorsunuz.

Oyunun konusuna gelince zaman yolculuğu yapan bir şirkette zaman ajanlarını yönetip şirketten gelen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Oyunun içinde birçok detay var, eğer dikkat edip okuyunca oyunun evrenini baya geniş tasarlamışlar ve başarılı duruyor. Oyunda Xenite adındaki bir elementi arıyoruz ve zaman ajanlarını yöneterek buna ulaşmaya çalışıyoruz. Şirketin adı Bourphus ve Başkan'dan size görevler geliyor.

Text based internetsiz oyun Director: Xenite

Oyun ilk önce mağara seçimi ile başlıyor. Zaman ajanlarını, zaman portalı denilen bir şey ile bu mağaralardan birine götürüyoruz. Ben oyunu iki kere bitirdim. İlk önce birinci mağarayı seçtim ve kamp alanının önüne çıktım. Gardiyan olarak içeri girdim ama belgelerimde sorun çıktı ve beni sorgu odasına aldılar. Sonrasında bir şekilde oradan kurtulmayı başardım ve oyunda Xenite'in konumunu bilen kişi ile karşılaştım. Ondan konumu öğrendim ama birilerine kaçıracağıma dair söz verdim. Sonrasında da mağaradan çıkınca fark ettiğim tellerdeki açıklıktan kaçıp oyunu bitirdim.

İkinciyi seçtiğimde ise ormanda kamp alanını incelerken devriye ekipleri ile karşılaştım ve köpek beni fark edip öldürdü.

Ben açıkçası çok beğendim ve size de tavsiye ediyorum. Eğer indirmek isterseniz linki aşağı salıyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.