Bildirim
Teyibim Usbden Şarkıları Okumadan Atlıyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
USB belleği biçimlendirip tekrar atabilirsiniz şarkıları
Biçimlendirmeden önce yedek alın
Kendini kanıtlamış markaların dışındaki cihazlar bu tarz arızalara açık oluyor, kaliteli olmuyorlar, kararlı çalışmıyorlar -
tavsiyen için teşekürler kardeş biçimlendirip tekrar attım şarkıları yarın deneyeceğim -
Ya benim pioneer teyp hakkında bir sorum olacak, Forumda biraz araştırdım ama bulamadım. Usb den attığım şarkıları teypten nasıl karışık çalabilirim. Yani şarkıları a,b,c,d diye değilde a,y,k,d gibi nasıl yapabilirim. Pioneer 7250 sd teybim -
Function menüsünden Random u On konumuna ayarlayın
Yine Function menüsündeki Repeat moduna göre aynı kalasördeki ya da tüm şarkıları rastgele çalar -
Yardımınızdan dolayı teşekkür ederim yarın deneyeceğim -
8350SD de USB den yada Hafıza Kartından attığım müziklerin bazılarını atlıyor.Track Skipped yazısı çıkıyo.Ama teypte MP3 ve WMA formatlı dosyaları çalıştırabilme özelliği var.Attığım müziklerinde yarısı WMA diğer yarısı MP3.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X