Bildirim
teyp bulundu silinebilir
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
http://www.sahibinden.com/peugeot_206_orjinal_cd_calar-48WQQaXQQ15605623WQQpXQQdisplayitem&keyword=206
ben geçen gün kardeşimin aracına aldım ıspartadan 125 tl çok temiz gerçekten bu verdiğim link başka bi bulduğum ilan pazarlık et istersen ara görüş -
sağolasın bende 125 -150 arası bulursam alacağım 200 e çok güzel pionner lar var ama koldan kumanda devre dışı kalıyor herhalde değil mi ? -
KOLDAN KUMANDA DEVRE DIŞI KALIYOR DOGRU AMA ONUN BİR PARÇASI VARMIŞ,KOLDAN KUMANDAYLA PİONNER ARASINDA BAGLANTIYI,AYNI ORJINAL PEJO TEYBİNDEKI GIBI SAĞLIYORMUŞ.YANI O PARÇAYI ALIRSAN ORJINAL KOLUDA KULLANABILIRSIN -
bu ilandaki şahsı bi ara istersen bu paraya satamaz bnce çok zor bi ara pazarlık et kaybedeceğin bişey olmaz ama bilmiyorum teybin durumu nedir artık gerisi sana kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: yazaksami
sağolasın bende 125 -150 arası bulursam alacağım 200 e çok güzel pionner lar var ama koldan kumanda devre dışı kalıyor herhalde değil mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: uruk33
KOLDAN KUMANDA DEVRE DIŞI KALIYOR DOGRU AMA ONUN BİR PARÇASI VARMIŞ,KOLDAN KUMANDAYLA PİONNER ARASINDA BAGLANTIYI,AYNI ORJINAL PEJO TEYBİNDEKI GIBI SAĞLIYORMUŞ.YANI O PARÇAYI ALIRSAN ORJINAL KOLUDA KULLANABILIRSIN
Evet böyle bir aparat var.Teypteki bilgileri ekrana falan da yansıtıyor.Yalnız aparatın fiyatı 150€. -
euro mu murat -
Hı hı Euro.Avro,Ero veya Öğroda diyebilirsin -
-
http://www.araba.com/2166520.html?r=1#
yazaksami
arkadaş arabayı parça parça satıyorlar teyp sana uyar
diğer parçalara ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın
ben jantları alacaktım satmışlar -
ben koltukları için aradım satılmış cd çalarda sordum dostum onuda vermişler -
evet vermişler. ben olmadı kasetçalar ile idare edeyim. :) -
hemen pes etme :) macera yeni başlıyo -
kaanmaan sana uydum :D hurdacıları (ankara)gezdim 120 den 250 ye kadar fiyat çekiyorlar :S ben nettekini alayım en iyisi -
hurdacıdakilerde temiz olabilir tmm araba pert ama teybe kabahat bulma tipinden bile az buçuk belli olur -
quote:
Orijinalden alıntı: nkre52
http://www.araba.com/2166520.html?r=1#
yazaksami
arkadaş arabayı parça parça satıyorlar teyp sana uyar
diğer parçalara ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın
ben jantları alacaktım satmışlar
Jantın 1tanesi yokmuş 3 tanesi duruyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 8 Ağustos 2009; 21:49:08 > -
bende 307 den cikardigim cok temiz ciziksiz cd calar war. 206 a uyarsa satabilirim. detay icin PM atabilirsiniz -
uyar bıldgım kadarıyla -
kaç model ki araç 2006 ve üzeri ise uymaz -
Benzer içerikler
- peugeot 308 yorumları
- peugeot expert traveller yorum
- peugeot 2008 kronik sorunlar
- peugeot 2008 mi 3008 mi yorumlar
- peugeot 206 otomatik şanzıman yorumları
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- peugeot 2008 allure 2024
- e dcs6 şanzıman
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- peugeot e-208 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X