Şimdi Ara

teyzem yanımda bornozu açık dolaştı, normal bir durum mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 36 yaşındaki teyzem eşiyle beraber uzun süredir almanya'da yaşıyor, bir süreliğine kendisi türkiye'ye döndü. yaklaşık 1 haftadır bizim evde misafir olarak kalıyor. dün akşam banyoya girmişti o sırada salonda televizyon seyrediyordum duşunu bitirmiş olacak ki bornozla salona gelip kıyafetlerini almaya geldi, geldiği gibi ben utanıp giyineceksen müsaade edeyim dedim, yanagımı sıkıp ' yok canım annenin odasında giyinirim sen bozma keyfini ' dedi bu sırada eliyle bornozun önünü kapatıyordu. yan koltuğun kenarında bulunan bavulundaki eşyalarını almaya koyulduktan sonra önünü kapatmayı bıraktı ve ön vücudunun tamamı açıldı. başta elini yanlışlıkla çekti ve açıldı zannettim fakat kapatmaya gerek duymadan gözlerimin önünde ön vücudu çıplak bir şekilde bavuldaki çamaşırlarını almaya devam etti. 5-6 saniye sürdü bu, ardından çamaşırlarını alıp annemin odasına çekildi. giyinmeye gittikten sonra bir 20-25 dakika gelmedi salona. ardından işten annem döndü derken başka bir dikkate değer şey yaşanmadı. 21 yaşında gencim buna rağmen benden çekinmemesi dikkatimi çekti, oradaki kültürden dolayı sanıyorum. ilginç kaçtığı için anlatma gereği duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 10 Ekim 2016; 0:17:35 >

• okumayın

teyzesinin önü ilginç gelen 21lik delikanlı
  • Tamam
  • Ulan cenap olayından beri yarın okul var diye sabrediyorum bula bula beni buluyonuz
  • Normal
  • blok.

bura iyice inci sözlüğe döndü. kuzenci, teyzeci, ablacı, yengeci, sübyancı ne ararsan var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi herkes çok modern ya
  • Sen mesafeni koru hocam. Aman aklından geçirme derim. Hem günah, ayrıca birde annenin kardeşi yani yapma yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Sen mesafeni koru hocam. Aman aklından geçirme derim. Hem günah, ayrıca birde annenin kardeşi yani yapma yav
    teyze=anne yarısı
  • Masturbasyona sayende tekrar baslicam ne teyzeler var be
  • arkadaş dememizi istiyorki: "teyze deme lazım olur"
  • My Sister-in-law
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

My Sister-in-law

anancılar ne zaman ingilizce öğrendi

lisede ingilizce dersleri işe yaramaya başlamış herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

arkadaş dememizi istiyorki: "teyze deme lazım olur"
    Konuyu açanın profil resmi bütün her şeyi özetlemiş.
  • sonra bi uyandın donda ıslaklık
  • inci sözlük yan tarafta birader
  • Ne olacak o senin teyzen neden garipsedin.Aşın bunları artık batıda böyle bu işler.
  • Darıca hayvanat bahçesi yan taraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Darıca hayvanat bahçesi yan taraf
    Troll inananlarda ayrı bi troll
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.