< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ödüllü Anket ! HEDİYELER GÖNDERİLDİ ! SÜREÇ TAMAMLANDI ! (20. sayfa)
-
-
Ok. Sorun değil.
-
@base07 @White Water @NeutronS @Bazarov17 @uhuru77
Lütfen adres bilgilerinizi bana iletin arkadaşlar.
-
-
Ne kadar şeffaf bir paylaşım oldu bu. Gerçekten tebrik ederim emeğinize sağlık. Araştırmanıza da katılımlar umarım faydalı olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim.
-
Şirketlerin çekilişinde de bu random.org mu kullanılıyor hocam? Keşke onlar da şeffaf olsa senin gibi , canlı yayın yappsa hile okuyor mudur sence?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahibini bulamayan 2 ödül için yeni çekiliş bugün saat 21.00'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 4 Eylül 2023; 13:16:20 > -
Umarım bana çıkar. Yeni çekiliş ne zaman Yasin hocam, bence bunu geleneksel hale getirsen de, biz de yolumuzu bulsak😆
Hocam az önce yaptım . Emin olun, özel hayatta da olumsuz dedikodulardan, yorumlardan çok etkilenen biri olarak bu tür işler beni çok geriyor. Alnımın akıyla tamamlayıversem de şu çekiliş olayını kurtulsam. Vatandaş ankete katılıyor, çekilişe katılmak istediğini belirtiyor, çekilişten hediye kazanıyor ama ne özel mesajla ne maille ulaşabilirsen ulaş sonra. Neyse...
-
Hocam tekrar teşekkür ederim mouse elime ulaştı
haydar baş always
haydar baş again ...
-
Şeffaf, açık sözlü ve dürüstlüğü için @nsy77'e teşekkür ederim. Çekilişten kazandığım ödülüm bana teslim edildi.
Akademik hayatınızda başarılar.
-
Bu ne çekilişiydi asil paylaşım konusu nerde link atın varsa
Ayrica dh müdavimleri olan en az 50 nick yazabilirim hic biri listede yok acaba kazanan kullanıcı adları fake mi diye şüpheye düştüm 🙄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 4 Ekim 2023; 15:21:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben amazon çeki kazandım konu sahibi sağolsun anında gönderdi.
Çekiliş hediyesi geldi kendisine çok teşekkür ederim. İlgili ve çok saygılı. Başarılar dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X