Şimdi Ara

TF Black Orchid orijinal mi ? [10 yıllık parfüm]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abim 4 yıl önce black orchid almış. Şimdi de bana verdi. Batch koduna baktım 2009 üretimiymiş. İnternette isviçre üretimi orijinalinin karşılaştırması var ama bu şişe çok eski olduğundan emin olamadım.

Kapaktan dolayı bende sahte hissi uyandırdı ama kokusu gerçekten çok hoş.
    TF Black Orchid orijinal mi ?    [10 yıllık parfüm]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Atomizerin üst kısmı biraz fazla uzun. Gerçeklerde bu kadar uzun değil. Bir de ışıktan mı bilmiyorum ama bu kadar fazla renk ayrılığı olmamalı. Gözüme ilk çarpan kısmı burasıydı.

2- Şişenin önündeki altın renkli label pürüzsüz olmalı, bakınca ayna gibi kendini görmelisin. Parmak izinden tam seçemedim ama herhangi bir fırçalanmış metal/desenli görünümü varsa sahtedir. Genelde burası iyi işçilik ve kaliteli malzeme istediği için burasını iyi yapamıyorlar. O kısmı temizleyip direkt orayı fotoğraflayıp çekseydin daha iyi yorum yapabilirdim oradaki yansımaya göre.

3- Batch kodu ve etiket için kesin bir şey diyemem değişebiliyor ama benim bildiğim Black Orchid şişelerinde batch kodu bir hem biraz büyük hem de etiketteki yazılardan biraz farklı fontta ve renkte oluyordu.

Sonuç olarak fake gibi duruyor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 17 Aralık 2018; 6:42:13 >

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Normalde bu parfümü kesin alacaktım 1 ay içinde. Abim verince çok sevinmiştim. Sahte de olsa kullanacağım artık. Bir süre idare ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.