Şimdi Ara

Tf2 patchs (1.0.4.6 - 1.0.5.2) BUYRUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• inanamıyorum işkence gibi.hala bu işkenceyi çeken insanlar varmı ya.allah sabır versin ne diyeyim
  • Lütfen birisi bana 1 den, 52. mi oldu sonuncu artık orasını bilmem de sonuncu patche kadar adam akıllı bir siteden link verebilir mi? Yalnız site sağlam olsun lütfen yükleme sırasında hata oluşmasın veya yüklediğim patch hatalı çıkmasın internet kotalı da...
    Forumlarda bazı konularda patchler görüyorum ama baştan sona kadar derli toplu bir şekilde hiç görmedim, sağdan soldan da uğraşmak istemiyorum hemen halletcem bu patch işini.
    Şimdiden teşekkür ederim...
  • İkinci olarak bir şey daha sormak istiyorum.http://thepiratebay.org/torrent/4720210/Team_Fortress_2_Full_No_Steam_Version_1.0.4.6___patch_1.0.5.1_(R
    gibi bir kaynak buldum. Ancak 1.2 GB lık bir dosya. Yükleme anında ters bir şey olursa veya yükledikten sonra hatalı yükleme olursa çok yanarım. Ayrıca yükledikten sonra da çalıştıramayabilirim. Birçok talihsizlik olabilir. Onun için eğer yapabilecek arkadaşlar varsa bana üstteki mesajda belirttiğim gibi patchleri bulurlarsa sevinirim.
    Ama bu sitedeki bu patchi yükleyeniniz varsa, yükleyip de tf2 yi çalıştıran bir tanıdığı olan varsa, bunun güvenli bir kaynak olduğunu öne süren varsa lütfen söylesin bunu da seçeneklerimin arasına koyarım.
    Sitede yapılan yorumlarda birçok kişinin sorun yaşadığı söylendiği için biraz korktum ama sizin de yorumlarınızı bekliyorum. :)

• 1.0.5.2 1.0.5.3 patchini 23mb ligini bulan link atabilir mi nette 10mb ligi war hl2.exe hatasi verior ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahnii -- 24 Nisan 2009; 14:59:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    1
    14 yıl önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağol kardeşim. Fakat TF 2 cd si var elimde, serverlara bağlanamıyorum bağlanmam için bu patchleri yüklesem direk girermiyim?
  • Evt bu patchleri teker teker çekiceksiniz sonra en son Patch i de yükledikden sonra masaüstüne ''TeamFortress2'' adlı İkon gelicek ona tıklayarak girin lütfen Girdikden sonra Consolu açıyoruz (") ip adresi olarak elimde 4 tane mevcut buyrun

89.190.205.222:27015 - 16-17-18 en son patch olan 1.0.5.4
    ftp://games.dsl.net.pk/TF2/Patches/ buradan indirebilirsiniz ben sürekli bu siteden güncellemekdeyim patchlerimi iyi günler dilerim oyun çok zevkli biraz üstüne düşerseniz halledebilirsiniz çok kolay kurulumu :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.