Bildirim
TF2 TURK SERVER - PRO -
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: YEHUUU
ARKADAŞLAR BELLİ BİR OYUNCULARIN TAKILDIĞI ZEVKLİ BİR OYUN İSTEYEN HERKES LAGG LOSS YOK GARANTISI VERIYORUM.
hostname: TURK PUB SERVER [TF2] #1
udp/ip : 188.132.184.49:27015
ZEVKLI MAPLER
GOLDRUSH - DUSTBOWL
BEKLERIM TUM FORUMDAŞLARI YARDIMCI OLURUM .
oo en sevdiğim 2 map.akşam denerim -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
Orijinalden alıntı: YEHUUU
ARKADAŞLAR BELLİ BİR OYUNCULARIN TAKILDIĞI ZEVKLİ BİR OYUN İSTEYEN HERKES LAGG LOSS YOK GARANTISI VERIYORUM.
hostname: TURK PUB SERVER [TF2] #1
udp/ip : 188.132.184.49:27015
ZEVKLI MAPLER
GOLDRUSH - DUSTBOWL
BEKLERIM TUM FORUMDAŞLARI YARDIMCI OLURUM .
oo en sevdiğim 2 map.akşam denerim
bekleriz :) -
Kesinlikle çok iyi bir server, lag yok, ayrıca serverdakilerin hepsi de iyi insanlar, uzun süredir böyle eğlenmemiştim TF2'de
-XAwesomeOneX :P -
dün girmiştim, gayet iyi bir server. xkafe'den sıkılmaya başlamıştım bebe şebe fazlalığından dolayı ki bu server ilaç gibi geldi -
hemen deniyorum :) -
Bakıcam akşam büyük olasılıkla burda takılırım artık. XKafe'deki veled sayısı aldı başını gidiyor yazık. -
Server hala aktif mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev
Server hala aktif mi ?
Server malesef aktıf deıl ama , DH ıcın 12 kısılık kurmayı dusunuyoruz bırde arada klan macı atmak ıcın tabı
?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X