Şimdi Ara

TFF: 4 - Türk futbolu: 0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avianca

Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

son cümleyi işler hale getirmek boynumuzun borcudur. cüneyt çakır gibi kuklayı hiç birşekilde ttarena'ya sokturmayacağız sıkıyorsa gelsin bakalım..

Koskoca kulüp bir hakemin ekmeğiyle oynuyoooorrr efendileeerrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

İyi bari GS'ın FB yi artık geçemiyeceği düşünülen bir puan farkı varken oldu bu hatalar.

Yoksa FB 'yi şampiyon yapmak için vıttrısı dinlerdik bir hafta.

BJK' ı ikinci yapmak için yaptılar hiç diyemezler.

Çünkü benim gördüğüm son 6 7 haftadaki hakem hataları olmasa,
    BJK bırakın ikinciliği, bu akşam şampiyonluk maçı oynuyordu FB ile.

Bizim 3 senedir önümüzü kesiyorlar vıttrısı dinlediğimiz gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle açıklamalar aslında gereksiz saçma ama maalesef bu ülkede gerekiyor.. Özellikle sürekli küçük emrah misali dolu gözlerle hakkımız yendi diye ortalıkta dolaşanlar olan bir ülkede maalesef bu açıklamalar prim yapıyor..
  • berbat bir açıklama

eleştirmeye hakkımız yokmuş hey yavrum hey. 4 yedik kendi sahamızda hakem kasımpaşa formasını giyip bize gol atsa yine sabaha kadar eleştirilir dünkürezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

son cümleyi işler hale getirmek boynumuzun borcudur. cüneyt çakır gibi kuklayı hiç birşekilde ttarena'ya sokturmayacağız sıkıyorsa gelsin bakalım..

ya o hakem kimlerin ekmeğiyle oynuyor? en başta benim... ben para verip maçlara gidiyorsam karşılığınıda hem futbolcudan hem yönetimden hem hakemden hemde federasyondan almak isterim. dün yaptığı ilk değil daha öncede olmuştu.. dün kadınlar ve çocuklar vardı allahtan o stad başına yıkılmadı zaten cesareti ve artistliği arkasında başbakanın olmasından dolayıdır. süper kupa maçındada engini çıldırttı 1 değil 2 değil .. bir daha tekrarlanmaması için evet ekmeğiyle oynarız adamın.. /pardon adam demişim o sıfat hak edenlere artık...

not: hakem hatalarından en çok çeken beşiktaş olmasına rağmen fb ve bjk ta benzer beyanatlarda bulunup düdük astırmış camialardır. bizim derdimiz düdüğünü assın değil sadece bizim maçlarımızda görmek istemiyoruz ARTİST CÜNEYTİ!

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Aaa neden oyle diyosunuz ya hakem bu hata yapar onlar da insan!

Bunu diyende forumda en çok bağıran. Yasaklı kelimeyi kullanamıyorum anladın sen
  • quote:

quote:

Galatasaray Spor Kulübü

Kardesim senin klubunun baskasini da hakem elestirdi biraksin dedi. Eger abartili hata yaparsa elestirilir tabiki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Bugün yine bir hakkınız yensin ilk maçtaki gibi o zaman görürüm seni.Hoş Fener maçı, hiçbirinizin gıkı çıkmaz yine.

Dalga geciyorum ben, bunlar artik hakem hatasi falan degil, defalarca soyledim. Boyle hakem hatasi olmaz buna bir dur denilmeli. Benim dalga gectigim ise kulubun aciklamasi, ayiptir yahu su aciklamayi biz bile yapmadik calinan 20'ye yakin puanimiz varken. Haksizlik sadece sana yapildiginda ses cikariyor isen, isine yarayan haksizliga goz yumuyor ise boyle dalga konusu olursun iste.

• quote:

quote:

quote:

Galatasaray Spor Kulübü

ya o hakem kimlerin ekmeğiyle oynuyor? en başta benim... ben para verip maçlara gidiyorsam karşılığınıda hem futbolcudan hem yönetimden hem hakemden hemde federasyondan almak isterim. dün yaptığı ilk değil daha öncede olmuştu.. dün kadınlar ve çocuklar vardı allahtan o stad başına yıkılmadı zaten cesareti ve artistliği arkasında başbakanın olmasından dolayıdır. süper kupa maçındada engini çıldırttı 1 değil 2 değil .. bir daha tekrarlanmaması için evet ekmeğiyle oynarız adamın.. /pardon adam demişim o sıfat hak edenlere artık...

not: hakem hatalarından en çok çeken beşiktaş olmasına rağmen fb ve bjk ta benzer beyanatlarda bulunup düdük astırmış camialardır. bizim derdimiz düdüğünü assın değil sadece bizim maçlarımızda görmek istemiyoruz ARTİST CÜNEYTİ!

Hakem elbette hata yapabilir, hemen mağduru oynamayın.

• Okumaya bile değmez. Yönetim kendi beceriksizliğini hakemlere yıkmaya çalışıyor. TFF 4-0 mış :) TFF bize haftalardır kötü futbol oynatan zaten.
  • Ya bi geçsinler bu tatavaları. Geçen sene hakemlerin Gsyindurdurabilmrk için neler yaptigini unutmayın. Ordu, Mersin maçlarını hatırlatırım. Hakemi de yendik rakibide. Galatasaraya yakışmıyor böyle bahaneler. Geçin bu işleri. Senin futbolcun Semih Kaya ilk 10 dakika da kaç tane hata yaptı bana bunu söyleyin.

•  TFF: 4 - Türk futbolu: 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Bunu diyende forumda en çok bağıran. Yasaklı kelimeyi kullanamıyorum anladın sen

Bunu diyen ben degilim aslinda sizlerdiniz, simdi neden denmiyor? Ben dalga geciyorum ve guluyorum sadece...

• Cüneyt bir daha bırak maç yönetmeyi TT arenanın yanından geçemez.
  • Kasimpasadan evinde 4 yemissin hala hakem diyorsun.

• Suç hep başkasında öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazardous

Bizim 3 senedir önümüzü kesiyorlar vıttrısı dinlediğimiz gibi mi?

O tip olaylar GS' ın başına gelseydi. GS camiası çok farklı davranırdı.
    Bravo çok yerinde bir tesbit yapmışsın tebrik ederim.

Artı o olaylarla ilgili direkt olarak suçlanan GS camiası değil.

Ben her ota hoka FB yi bulaştıran herşeyi FB'den bilen bazı GS' lıların.
    Bu olayda artık FB'yi işin içine karıştıramayacakalarını belirttim.

Yani senin söylediklerinle benim söylediğimin uzaktan yakından alakası yok.

Hala FB şike yaptı hede hödöööö muhabbetlerine gireceksen.

Forumda arama motoru var yazarsın cdemir bulur okursun ne düşündüğümü..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Bunu diyen ben degilim aslinda sizlerdiniz, simdi neden denmiyor? Ben dalga geciyorum ve guluyorum sadece...

Aksama hakem hatası olur umarım.Sonra yine bağırmaya başlarsın. Dalgamızı geçeriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Bugün yine bir hakkınız yensin ilk maçtaki gibi o zaman görürüm seni.Hoş Fener maçı, hiçbirinizin gıkı çıkmaz yine.

Dalga geciyorum ben, bunlar artik hakem hatasi falan degil, defalarca soyledim. Boyle hakem hatasi olmaz buna bir dur denilmeli. Benim dalga gectigim ise kulubun aciklamasi, ayiptir yahu su aciklamayi biz bile yapmadik calinan 20'ye yakin puanimiz varken. Haksizlik sadece sana yapildiginda ses cikariyor isen, isine yarayan haksizliga goz yumuyor ise boyle dalga konusu olursun iste.

4-5 puan dersin hocam tamam da 20 puan nedir yahu. :) O kadar da abartmayın yani. Alehinize lehinize hatalara bakarsın 4-5 puan dersin. 20 puan demek şu açıklama gibi ciddiye alınmama sebebi olur.

Hakemler bilerek neden hata yapsınlar.Kötü hakemler. Dün Semih'in pozisyon tartışmalı, bence de faul. Ama Cüneyt Çakır şuan ülkenin en başarılı spor figürü isteyen kabul eder isteyen etmez.Hata, bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.