Şimdi Ara

TFF başkanı ve kadrosuna bakalım.Bu ülkeden bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihat Özdemir:Yazmaya gerek yok heralde ve bugun Ali kocun yaptigi konusmadan cok rahatdiz oldum bir fenerli olarak.bu adama nasil guvenirsin sen ya

Servet Yardımcı: Demirören'den sona başa geçecek isim olarak görülüyordu. Eski Rizespor yöneticisi, Fenerbahçe kongre üyesi, AK Parti İstanbul eski milletvekillerinden ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı'nın kardeşi, UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi Başkanı.

Mehmet Baykan: Konyalı, Rio Olimpiyatları açılışında Rabia işareti yaparak Olimpiyatları Rabia ile tanıştıran şahıs. 2007 Seçimlerinde Ak Parti'den Konya milletvekili aday adayı

Erdal Bahçıvan: İSO Yönetim Kurulu Başkanı, AKP’nin yeni döneminden umutlu olduğunu açıklamıştı

Erhan Kamışlı: ESAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı. Şevket Sabancı'nın damadı, AVM inşaatleri işinde

Yılmaz Büyükaydın: Trabzonspor eski yöneticileri ve AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlarından

Ali Düşmez: Sarıyer Ak Parti İlçe Başkanı ve Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlarından , Sarıyer Spor Kulübu Eski Başkan Yardımcısı

Mustafa Çağlar : Eski Devlet Bakanlarından Bursalı işadamı Cavit Çağlar'ın oğlu Nergis Holding Y. K. Üyesi , 2015 Seçimleri Saadet Partisi adayı

İsmail Erdem: 1991 Genel Seçimlerinde, Refah Partisi'nden İstanbul Milletvekili adayı, 1995 - 2001 yılları arasında Refah ve Fazilet Partisi’nde İlçe Başkanı,
    Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü'nün Onursal Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesi.31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Belediye Başkan adayı

Mustafa Hacıkerimoğlu : Trabzonspor kontenjanından Of’lu, hükümete yakınlığı ile bilinen Kalyon inşaatın güvendiği ve sevdiği isimlerden biri.

Nuri Akın: Edip Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı, AKP Diyarbakır milletvekili aday adayı Nuri Akın, "AK PARTİ BÖLGE İÇİN ALLAH'IN BİR LÜTFÜDÜR sözleriyle akılda kalmıştı

Selim Soydan: Hülya Koçyiğit kontenjanından listede

Hasan Yıldırım Akıncıoğlu: Antalyaspor Kulübü Başkanı, Marmaris'teki Cennet adasına kaçak otel ve marina yaptırdığı ileri sürülmüştü.
    Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda 2009 yılında 150 bin liralık bir çeke attığı imza, vakfa haciz olarak geri dönmüyeter

Akın Kalkavan: Turkon Line Üst Yöneticisi (CEO)

Hamit Altıntop: Galatasaraylı eski futbolcu(aralarindaki tek normal adam)

Ayneeen spora siyaset karismadi devaaaam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 1 Haziran 2019; 20:13:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AKP futbolfederasyonu olmuş

• UEFA bizim takımları turnuvalardan men etse adamların hakkı var.
  • futbolun başına atadıkları adama bak

• Nihat Özdemir seçilmediki atandı
    Ali Koç için ayrı parantez açıcam bir adam bu kadar kendiyle çelişmez federasyonlar değişmeli kulüp yöneticilerinden olmamamalı diyordu adam ne şöylesiyse hep lafını yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 2 Haziran 2019; 12:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Nihat Özdemir seçilmediki atandı
    Ali Koç için ayrı parantez açıcam bir adam bu kadar kendiyle çelişmez federasyonlar değişmeli kulüp yöneticilerinden olmamamalı diyordu adam ne şöylesiyse hep lafını yedi.
    2. demirören olur söylüyorum. fbli arkadaşlar yalı çapkınına çok güvenmesinler. ilk senesi saçma hatalarla dolu. geleceği hiç düşünemiyorum.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    aynen türk futbolu gelişmiyosa sebebi ali koç ahahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

aynen türk futbolu gelişmiyosa sebebi ali koç ahahaha
    Ali Koç un kim ki türk futbolunu geliştirecek, bugüne kadar ne katkısı olmuş futbola da ondan beklicez.
    Önce bir kendi Takımını toparlasın viZyon reis
    Türk futbolunu geliştirse her zaman olduğu gibi Galatasaray geliştirir.
    Türk futbolu en parlak dönemlerini gs sayesinde yaşamıştır milli takım dahil
    Ondan öyle bir beklenti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 3 Haziran 2019; 1:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Ali Koç un kim ki türk futbolunu geliştirecek, bugüne kadar ne katkısı olmuş futbola da ondan beklicez.
    Önce bir kendi Takımını toparlasın viZyon reis
    Türk futbolunu geliştirse her zaman olduğu gibi Galatasaray geliştirir.
    Türk futbolu en parlak dönemlerini gs sayesinde yaşamıştır milli takım dahil
    Ondan öyle bir beklenti yok

Alıntıları Göster
    Yav birader sen ne ilginç bi adamsın. Gitsene kendi bölümüne kardeşim. Attığın son 20 mesajın 15 tanesi Fenerbahçe bölümüne. Fenerbahçeli olmak istiyorsan ol gel istemiyorsan da allahın varsa sal artık bizi. Biz bıktık senin gereksiz yorumlarını görmekten, sen bıkmadın bizim bölüme yazmaktan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Yav birader sen ne ilginç bi adamsın. Gitsene kendi bölümüne kardeşim. Attığın son 20 mesajın 15 tanesi Fenerbahçe bölümüne. Fenerbahçeli olmak istiyorsan ol gel istemiyorsan da allahın varsa sal artık bizi. Biz bıktık senin gereksiz yorumlarını görmekten, sen bıkmadın bizim bölüme yazmaktan...

Alıntıları Göster
    Adam bana alıntı yapmış seni geren ne
    Dinine laf attım sanır gören de pardon senilahlaştırmıştınız değil mi
    Benim yorumumda yanlış birşey varsa fikrini beyan edersin. Yazacak birşeyin yoksa bari Böyle boş boş yazma
    Bir de benim yorumuma boş diyor yazacağı birşey yok gelip boş yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 3 Haziran 2019; 2:28:32 >

• TFF ve ne ilgisi varsa, bu ülkeden bıktım vol 58444554478874741512125457756524452 konusuna hoş geldiniz.

Vasıfsızlık zor zanaat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 4 Haziran 2019; 1:41:58 >
  • İlk olarak takımların 1959’dan önce kazanmış oldukları şampiyonluklarını haklarını teslim etsinler , ondan sonra da hakemleri düzeltsinler adaletsizlikleri kaldırsınlar herkes için bu yeterlidir . O partiymiş bu partiymiş o takımın kongre üyesiymiş umrumda değil tek istediğim adaletin gelmesi adalet gelirse sıkıntı yoktur ondan şimdiden eleştirmek de çok yanlış . Bu sezon neler yapacaklarını görürüz biten Türk futbolunda yapacakları her şey çok önemli aynı düzen devam ederse Türk futbolu 3 seneye iflası çeker insanlar tiyatro izlemekten sıkıldı .

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

İlk olarak takımların 1959’dan önce kazanmış oldukları şampiyonluklarını haklarını teslim etsinler , ondan sonra da hakemleri düzeltsinler adaletsizlikleri kaldırsınlar herkes için bu yeterlidir . O partiymiş bu partiymiş o takımın kongre üyesiymiş umrumda değil tek istediğim adaletin gelmesi adalet gelirse sıkıntı yoktur ondan şimdiden eleştirmek de çok yanlış . Bu sezon neler yapacaklarını görürüz biten Türk futbolunda yapacakları her şey çok önemli aynı düzen devam ederse Türk futbolu 3 seneye iflası çeker insanlar tiyatro izlemekten sıkıldı .
    Kesinlinkle katiliyorum. Türk futbolunun en büyük sorunu 1959'dan önce kazanilan sampiyonluklarin tescil edilmemesi. 1959'dan önceki sampiyonluklar tescil edilmedigi sürece Türk takimlarindan Avrupa'da basari beklemek hayal olur. Yillardir 1959 öncesi sampiyonluklari tescil etmeyen federasyonlar yüzünden kulüplerimiz borc bataginda ve milli takimin durumu ortada.

Betondan stadlar yapmakla futbol gelismiyor. Sen istedigin kadar tesis yap, altyapilar calismadigi sürece oyuncu üretemezsin. 1959'dan önce sampiyonlugu tescil edilmeyen kulüp nasil altyapiya önem verecek? Kaliteli yabanci oyuncular Türkiye'ye niye gelsin? Artik internet var. Futbolcular arastiriyor, bakiyor 1959 öncesi sampiyonluklar tescil edilmemis. Yildiz oyuncu böyle bir ligde top oynar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Kesinlinkle katiliyorum. Türk futbolunun en büyük sorunu 1959'dan önce kazanilan sampiyonluklarin tescil edilmemesi. 1959'dan önceki sampiyonluklar tescil edilmedigi sürece Türk takimlarindan Avrupa'da basari beklemek hayal olur. Yillardir 1959 öncesi sampiyonluklari tescil etmeyen federasyonlar yüzünden kulüplerimiz borc bataginda ve milli takimin durumu ortada.

Betondan stadlar yapmakla futbol gelismiyor. Sen istedigin kadar tesis yap, altyapilar calismadigi sürece oyuncu üretemezsin. 1959'dan önce sampiyonlugu tescil edilmeyen kulüp nasil altyapiya önem verecek? Kaliteli yabanci oyuncular Türkiye'ye niye gelsin? Artik internet var. Futbolcular arastiriyor, bakiyor 1959 öncesi sampiyonluklar tescil edilmemis. Yildiz oyuncu böyle bir ligde top oynar mi?

Alıntıları Göster
    İlk geçmiş için adalet , sonra gelecek için adalet dediğim budur açık ve nettir . Bu durumdan neden rahatsız oluyorsunuz bir adaletin gelmesi sizi bu kadar rahatsız ediyorsa amacınız Türk futbolunun gelişmesi değildir .

8 senede 5 şampiyonluk hediye edilip galatasaray kulübünün hala borç batağında olması çok enterasan bir durumdur . Fenerbahçe kulübü 3 temmuzdan beri üstüne oynana oyunlar bir çok geçirdiği ekonomik deprem yüzünden gelmeyen şampiyonluk gelmeyen şampiyonlar ligi gelirleri ona rağmen zor bela ayakta kalıyor . Biz bunlarla uğraşırken galatasaray kulübü nasıl böyle her geliri alıp borç batağı oluşuyor paraları nerelere gitti Adalet olsaydı orta sıra takımı olup işiniz bitmişti ondan adalet size yaramaz . Türkiye’de benim takımımım kalsın gerisi ölsün diyen taraftar zihniyeti olan bir kulüp ( 2015’te otobüs kurşunlanarak şampiyonluk kazanılıp bunu doyasıya kutlayıp kurşunlanma sırasında da en ünlü taraftar grubu da bunu dile getirmiştir , bunu net şekilde gördük )Türk futbolunun gelişmesi zaten umrunda değildir onun için kimseyi kandırmaya kalkmayın .

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Niye rahatsiz olayim, bilakis altina imzami atiyorum. 1959 öncesi sampiyonluklarin tescillenmesi ile sadece futbolumuz cag atlamayacak, ayrica Türkiye'deki yargi sistemi de bagimsizligini kazanacaktir. 2018'de yayinlanan Avrupa Insan Haklari Mahkemesi (AIHM) raporlarina göre Avrupa'nin en cok 1959 öncesi sampiyonluk saymayan ülkesi Türkiye. Ikinci ve ücüncü sirada Italya ve Almanya var ki onlarin da son yillarda durumlari ortada. Ülkemizin isminin bu ülkelerle yanyana görmek Türk adaleti icin bir kara lekedir. Umarim Nihat Özdemir bir an önce 1959 öncesi olayina el atar.

Ülkemizin ikinci büyük sorunu olarak ise egitim sistemini görüyorum. Ama hepsi sirayla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.