Şimdi Ara

TFF'den YABANCI sürprizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reklamda: "haluk ulusoy milli takima destek olmaya çağırıyor" diyerek kendi reklamını yapan.
    d-smart'ı katarak fazladan ek gelir planlamasıyla destek bulurum düşüncesi.
    ve Şimdi 6+2 "durmak yok, yaranmaya devam"
    Sırada ne var?
    Bu adamın umrunda olan tek şey koltuk. Tutarsızlığını görüyorsunuz.
  • fenere müjde mi yahu 5 ay önce yırtındı durdu kulüp ama kazıyan olmadı,ne müjdesiymiş bu?appiah kalacak bu durumda.
  • Ulusoy resmen yalaklanıyor
  • İkinci transfer döneminin bitmesine 2 (İki) gün kala yabancı sayısını arttıran caaaanım Federasyonumuz çareyi transfer dönemini 6 Şubat'a uzatmakta bulmuş. Ne adamsın Ulusoy
  • GS'a kıyak yapmadıkları ne malum.

3 tane futbolcuyla ilgilenen FB değil.

Appiah'ın sözleşmesini dondurduk yerine başka yabancı aldık.

quote:

Orjinalden alıntı: gael

secimlerden once
    fenere kiyak yaptilar
  • iyi de dondurmana izin veren de federasyon.al sana bi kıyak daha işte...giderayak size çalışıyor dedim ya ne yapsak yaranamadık adamlara dicek...
  • Appiah'ın sözleşmesi dondurulamadı, Appiah kabul etmiyormuş mu öyle birşey vardı
  • Hocam ne yaparsa yapsın bence suyu ısındı artık.

Yolcudur Abbas Bağlasan Durmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Bu arada uygulama Fbye olduğu gibi bizede yarar. Ama neden bu saatte böyle birşey yapıyor. Sezon başında niye yapmadı. Yıkama yağlama eyyam şerbetçi tetikçi herşey Ulusoyda mevcut.
  • Hocam Giderayak değil gitmemeyeçalışırayak oluyor bunlar.

Ne yapsa bu saatten sonra bileti kesilir.

Tabi ben Aziz Yıldırım adına konuşuyorum. Demirören ve Canaydın'ın cayarmı bilmem.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

iyi de dondurmana izin veren de federasyon.al sana bi kıyak daha işte...giderayak size çalışıyor dedim ya ne yapsak yaranamadık adamlara dicek...
  • Yabancı sayısının artmasını anlıyorum da + statüsünde artmasını anlamıyorum. +2 de neyin nesi? 7 oldu dersin, 10 oldu dersin anlarım ama işin içine + girince ben sadece hatalı transferler sonrasında kulüplerin zararını azaltma çabasını görüyorum.

Aldınız Carrusca'yı, işe yaramaz mı çıktı? Sorun değil. Atarsınız artı 1'e, 1 sezon hiç oynamadan beklese de olur. Böylece insanların size yüklenmesini engellersiniz. Ya da aldığınız oyuncu 1 sezonluk sakatlandı diyelim. Ne gerek var adamı tedavi ettirmeye, gelmesini beklemeye? Atarsın +'ya, beklesin orda.

Sıkıntı yabancı sınırlamasının artması vs. değil. Bu işin yapılışındaki şark kurnazlığı. Ulusoy'un seçim dönemlerinde bu tarz yatırımı çoktur. Maldonado hikayesinden anlaşıldığı üzere en başta Fenerbahçe ile pazarlık yapılmış. Zaten Appiah'ın sözleşmesini dondurma kararını da 1 toplantıda çıkarıvermişlerdi. O olmadı, böyle buyrun denmiş şimdi de.

• hoca klasik politikacı ayakları işte bunlar bu ülkede bu işler böyle yürüyor,seçim zamanı bütün asfaltlar tamamlanmazmı bir bakarsın adamlar 5 yılda yapmadığı altyapıyı 1 ayda yapmış...gelende böyle olcak gidende...ben kendimi kandırmıyorum eminim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

Appiah'ın sözleşmesi dondurulamadı, Appiah kabul etmiyormuş mu öyle birşey vardı

quote:

Appiah'ın durumu hakkında
    15 Ocak 2008 Salı

Kulübümüz, bir süredir sağlık sorunu nedeniyle sahalardan uzak kalan Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah'ın doktorlar tarafından verilen raporlarda "futbol oynayamama" durumu söz konusu olduğundan, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuş ve 1 yabancı oyuncunun transferinin yapılması konusunda olumlu cevap alınmıştır. Yapılacak transferle ilgili çalışma başlamış, gelişmeler resmi yayın organlarımızdan kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

quote:

Fox TV'de yayınlanan "Verkaç" adlı programda muhabir Elvan Arat ile yapılan telefon bağlantısında Sayın Arat futbolcumuz Stephen Appiah ile görüştüğünü öne sürerek bazı iddialar ortaya atmıştır. Öncelikle Sayın Arat'ın Appiah ile görüştüğü iddiası doğru değildir. Ayrıca haberde öne sürülen Appiah'ın kulübümüzden 800 bin euro alacağı olduğu ancak bizim 400 bin euro önerdiğimiz bunun üzerine anlaşma sağlanamadığı ve hatta asbaşkanımız Sayın Murat Özaydınlı ile Appiah'ın arasında bu nedenle ufak bir tartışma yaşandığı iddiası tamamen gerçek dışı ve hayal ürünüdür. Sadece izleyici çekmek adına açık bir biçimde gerçekleri çarpıtarak haber yapmak gazeteciliğin etik kurallarına aykırı olduğu gibi bile bile milyonların karşısında yalan haber yayınlamak ahlaki açıdan da doğru bir davranış değildir. Fox TV yönetimini, söz konusu programın yapımcı ve sunucularını ve muhabirlerini gerçekleri çarpıtarak haber yapmamaları konusunda uyarmak istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

• quote:

Bu arada uygulama Fbye olduğu gibi bizede yarar. Ama neden bu saatte böyle birşey yapıyor. Sezon başında niye yapmadı. Yıkama yağlama eyyam şerbetçi tetikçi herşey Ulusoyda mevcut.

+1907
  • quote:

Maraton 6+2 yi şu başlıkta vermiş;

TFF'den YABANCI sürprizi

• ılgınc olan kontenjanın artması degıl zamanı ve sebebı,once bır ılk yapıp sozlesme dodurma hakkı tanıyolar bır kulube sonra o sozlesmesı dondurulacak sahıs zorluk cıkarıyor ve transfer zora gırıyor tam o anda dunyada bır ılk oluyor ve ılk kez bır ulkede hemde ara transferde transferın bıtmesıne 2 gun kala yabancı kontenjanı artırılıyor bu karar saat 16:30da acıklanıyor ve 16:40da ise fenerbehce maldonadoya imza attırıyor,hayırlı işleeer,saygılar
  • Demirören de Ulusoy a güle güle diyecek mi acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Demirören de Ulusoy a güle güle diyecek mi acaba?

Hayır bence Federasyona 5 Milyon Euro + Affan Keçeci + Sinan Engin'i verip Ulusoy'u yönetime alır.
  • 7+1 olsaymış ya hazır ellemişlerken
  • quote:

Bu konuda sonunda siz de bizimle hemfikir oldunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Demirören de Ulusoy a güle güle diyecek mi acaba?

Hayır bence Federasyona 5 Milyon Euro + Affan Keçeci + Sinan Engin'i verip Ulusoy'u yönetime alır.

bu isimlerin arasında Affan Keçeciyi ayıralım yalnız çok karakterli bir insan Affan Keçeci bu isimlerin yanında adı bile geçmemesi lazım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.