Şimdi Ara

TFF'den YABANCI sürprizi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Demirören de Ulusoy a güle güle diyecek mi acaba?

Hayır bence Federasyona 5 Milyon Euro + Affan Keçeci + Sinan Engin'i verip Ulusoy'u yönetime alır.

bu isimlerin arasında Affan Keçeciyi ayıralım yalnız çok karakterli bir insan Affan Keçeci bu isimlerin yanında adı bile geçmemesi lazım...

Ben Affan Keçeci'ye hakaret etmek istemedim ki. Hatta tam aksine Demirören'in "asıl işine yarayan adamları" yok parasına takasa sokmasından bahsediyorum. Burak'la Koray kötü müydü sana göre?

• yok kötülükten değil de hoşuma gitmedi o isimlerle beraber anılması...bence yeni futbol federasyonunda olabilecek tek adam şu an federsyon üyeleri arasında...
  • Tamam girsin ben girmesin demedim, senin de alınganlığın üzerinde ha. Başka zaman neler söylüyorum tınlamıyosun Affan Keçeci'ye gelince duygusallaştın Affan Keçeci iyidir hoştur, zaten iyi bir adam olmasa Demirören onunla uğraşmaz istifasını istemezdi.

Benim kastettiğimin ne olduğunu anladın. Ben Holosko takasına takıkım, kaptanı takasla satmak ve özellikle Burak Yılmaz'ı kiralamak yerine göndermek bir faciadır bunu göreceksiniz, iddiam bu.
  • yok be ne alınganlığı...
    iyi de Gökhan Ünalı alıyonuz diyolar eğer alırsanız Holosko transferinden pek farklı olmayacak durum buna ne dicen...
  • Gökhan'ı zaten istemem hiç tartışmayalım, çoğu FB'li de istemez.
    Topuz'u isteriz. Ama tutup da Topuz'a değerinin 2 misli para + Semih + Gökhan Gönül'ü verirlerse aynı handavallığı yapmış olurlar. Holosko iyidir kötüdür meselesi değil bu. Holosko'nun bonservisine 5 milyon Euro verdiysen 2 daha ver. Kaptanını ve çok çok özel bir genç yıldızını harcama. Burak akıllansın istiyorsan da kirala. Çok üzüleceksiniz çok...
  • orada bencede garip bir iş yapıldı...
    Burak ile Koray benim futbol anlayışımda klubede bile oturamazlar...aslında bana kalsa Beşiktaştaki çoğu futbolcu formanın yüzünü göremez en yakın fırsatta da gönderip işe yarayanlarını alırım ya neyse...
    ama sonucunda Korayın gönderile şekli yanlış...ne olursa olsun kaptanın sene sonuna kadar tutarsın sonra işine yaramıyorsa hadi kardeş klup bul kendine sen sağ ben selamet...Burak genç kendisine fırsat verildi kullanamadı 2 senedir...yolu açık olsun...evet kiralanabilirdi o kısma katılıyorum ama...fazla da kasmayacaksın bazı şeyleri aslında..
    yani aklıma tek şey geliyor,Manisa illa Burak ve Koray diye tutturduysa bunlar da Holosko elden kaçıyor diye bu işe olur dedilerse,bu yüzden bu abuk subuk iş yapıldı..
    ama sonucunda garibim Holoskonunda sırtına normalden fazla yük bindirdiler şimdi...
    velhasıl doğru bir iş yaptıklarını göremeyeceğim sanırım bu bizim yönetemeyicilerin...

• Burak ne ümitlerle alındı. Herkes çok şey bekliyordu ondan.Şimdi ise hale bakın.Neden böyle oluyor? Yoksa gereğinden fazla mı abartıyoruz bazı futbolcularımızı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Burak ne ümitlerle alındı. Herkes çok şey bekliyordu ondan.Şimdi ise hale bakın.Neden böyle oluyor? Yoksa gereğinden fazla mı abartıyoruz bazı futbolcularımızı?

İstanbulu ve büyük takımları her genç futbolcu kaldıramıyor işin özü bence bu...
    herşeyi öğretiyoruz futbolculara yetenek desen hiçbirinin dünyanın hiçbiryerindeki futbolcusundan eksiği yok gel gelelim profesyonellik oldumu bunu öğretemiyoruz.hep demişimdir yabancı futbolcu yerine yabancı profesyonel ekipler getirmek lazım futbolun endüstri halini aldığı ülkelerden...bakın Brezilyalılara bir tanesinin adı biryerde geçiyormu.adam hayatının futboluna bağlı olduğunu biliyor buna göre bakıyor kendine,en genci(sanırım)Bobosundan en yaşlısı Carlosuna kadar(bu iğneleme falan değil,bildiğim kadarıyla en yaşlı Brazilyalı)...

• Altyapı meselesidir bu.
    Profesyonelliği bilmeyen, 21 yaşında İstanbul'a gelip yılda 1 milyon dolar kazanıp, "yalnız başına yaşama fırsatı bulan" herkes sapıtır kimse kusura bakmasın. Burada oyuncunun yönetimine ve ailesine düşen görevler de vardır. Mesela FB Tuncay'la yeteri kadar ilgilenmiştir ama geçen sene Volkan'la ilgilenememiştir. İkisinin arasındaki farkları da hatırlarsınız, neyse ki Volkan da toparlandı artık.

Burak Yılmaz çok çok özel bir oyuncudur. Antalya'da kime sorarsanız sorun, onun yeteneklerini futboldan anlayan hiçkimse inkar edemez. Ama hem kendisinden hem BJK yönetiminden kaynaklanan sebeplerle verim alınamamıştır. Yine keşke kiralansaydı diyorum. Zira Manisa'nın başına (Yılmaz Vural'ı her ne kadar sevmesem de) onu en iyi tanıyan adam geldi ve Burak yeniden parlayacaktır, geçen hafta başlı başına bir ölçü olmasa da bunun sinyallerini gördük. Burak Yılmaz bu ülkede yetişen en önemli oyunculardan biri olacaktı, halen bu şansı var umarım bu kez kullanabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.