< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Daha geçen gün yazdim..
|
Geçen seneden beri yaşananlar bunun göstergesiydi zaten niye şaşırıyorsunuz arkadaşlar
Hatırlayalım isterseniz olanları. İçerdeki Konyaspor maçındaki skandal penaltı kararı ve ardından VAR incelemesinin yapılmamasıyla Galatasaray 2 puan kaybetti. Bunun üzerine hakemler düdük asmalı diye açıklama yapıldı. Üstüne Kulüpler Birliği önderliğinde bazı kulüp başkanlarına tam olarak anlatılmadan bir bildiri dayatıldı ve 17 kulüp tarafından imzalandı. Hakemler de hata yapabilir denildi. En ufak hatada düdük astırılmaz dendi. Bundan sonra sezon içinde hakem hataları git-gel bir şekilde devam etti. 2 Fenerbahçe maçında biz puan kaybettik ve son haftalarda Rize ve Beşiktaş maçlarında puan kazandık hakem hatalarıyla. İşte film burada kopuyor. Ne hikmetse sezon başında hakemler de insandı ve hata yapabilirdi. Fakat sezon sonuna geldiğimizde bu hatalar bizim lehimize dönünce bu bildiriyi imzalayan herkes hakemleri eleştirir oldu. Neyse o sezonu kapattık. Daha bu sezon başlamadan yeni TFF Serkan Çınar ve Bülent Yıldırım'ı yani sadece bizim lehimize hata yapan hakemlere düdük astırdı. Ne hikmetse bu 17 kulüp sene başında düdük astırılmaz dedikten sonra sene sonunda 2 tane düdük astırılma olayına sesini bile çıkartmadı. TFF bu hareketiyle tarafını ve tavrını çok net belli etti. Bugün de verilen ceza ve bu cezanın 19.05'te açıklanması Fatih Terim'in ifade ettiği organize ama amatör kötülüğün biraz da olsa profesyonelleştiğinin çok net bir göstergesiydi. Sevgili Galatasaraylılar bu iş böyle devam edecek. Ama unuttukları bir şey var. Futbol sahada oynanır. Bu takım sahada oldukça, teknik direktörü Fatih Terim oldukça, stat 40 bin üstü dolu oldukça, camia kenetlendikçe Mayıs ayında olacaklar bellidir... Not: Bu konuyla ilgili açtığım tüm konular istisnasız Fenerbahçelilerin şikayetleri üzerine kapatıldı. Umarım yine ceza yemem |
Fatih hocanın silahım olsa Hakemi ya da Tff başkanını vururdum demesi lazımdı. Sende haklısın.
|
Galatasaray'ın İstediği Oldu. Sen Hakem Seni Korurken Adamlara İftira Atarsan, Takımını İtici Hale Getirirsen Onlarda Böyle Yapar.
Not: Saati Yanlış Buluyorum. 19:07 Olsa Fenerbahçe, 19:03 Olsa Beşiktaş Tepki Gösterir. Tff Bunu Yazmaması Gereken Bir Kurum. Süper Lig Birliğine Gidiyoruz... |
Geçen yıl ilk yarı Konya, Rize, FB maçları, ikinci yarı ise yine FB maçı. Şimdi basacağım küfürü de 11 yıllık hesaba acıyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Eylül 2019; 19:43:44 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 5 Eylül 2019; 20:14:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |