< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 10 Aralık 2019; 0:24:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 10 Aralık 2019; 0:24:52 > |
Onla bunun ne alakası var? Öyle bir yapılandırma olacağı aylar öncesinden söylendi. Ayrıca sizin başkan da açıkladı imzalamak istiyoruz ama şartlarında bazı iyileştirmeler olmalı diye. Harcama limitinde aşmanın artırılması tamamen Fenerbahçe transfer yasağı almasın diye getirilmiştir. Yapılandırma ise bitik durumdaki tüm takımlara aylar öncesinden söylenerek yardım etmek için. Öyle sessiz sedasız gecenin bir vaktinde limitin %30'dan %40'a çıkması gibi bir şey değil.
Bu harcama limitleri ilk açıklandığında çok ciddi denetim olacak, transfer yasağı, puan silme vb. gelebilir diye aslan kesilen Nihat Özdemir Fenerbahçe'nin durumunu görünce kediye döndü bunun özeti bu... |
Fenerbahce ye uzuluyorum.
Şike yapar sahaya yansımaz.. Harcamaları aşar sisteme yansımaz Şampiyon olmadan olmuş gibi kutlayabilirler,ellerine kupa yansımaz. 4 cu Yıldız yüzde 99 da kalır formalarina yansımaz. Bu adamlar neyi yansıtacak:) |
Ahmet Nur Çebi transfer limitini çok aştık transfer yasağı gelecek demişti bu hafta. Fenerli muhabirler ve gazetecilerde Fener'in limiti aştığını söylüyor ne zamandır. Kurala uyan tek takım gene Galatasaray.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a lig düşme, puan silme, transfer yasağı gibi cezalar vermemek için %40'a çıkarıldı ama Fener'i bu da kurtarmıyor %60-70 olur bu. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Açık Sarı Desene -- 10 Aralık 2019; 10:30:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan1990 -- 10 Aralık 2019; 12:10:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|