YARIN SAAT 14 DE SÜPER LİGDEKİ TAKIMLARIN BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞÜLECEKMİŞ BİZDEN UMARIM KİMSE GİTMEZ...
VE ARKASINDAN SAAT 16 DA TFF. ÜYELERİ TOPLANACAKMIŞ... BEN BÖYLE BİŞEY DUYDUM....
VALLA DÜŞÜRSELER ZERRE KOYMAZ VALLA 2 SEFER SON DK ŞAMPİYONLUĞU ELİMİZDEN ALDILAR KALPLER DAYANDI BUNA ÇOK RAHAT DAYANIR DÜNYANIN SONU DEİL AMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLACAK...
Bizden kimse gitmesinde ne demek kardeşim... Bir suç olmasa mahkeme tutuklama kararı çıkarmaz. Demekki deliller sağlam ki başkan içeri atıldı. Hee daha suçluluğu kesinleşmedi ama kaçma ihtimali olan biri sıfatıyla tutuklandı.
Federasyonun vereceği karar FB için olumsuz bir karar olamaz çünkü elinde delil yok belge yok. Davanın gizliliği var, savcıdan belge alamaz savcı da veremez. Kanaat kararıyla da federasyon FB'yi küme düşüremez çünkü aklanma olursa karşılığını bize geri veremez.
Benim kanaatim yargımıza mahkememize güvenim tam. Eğer tutuklama kararı verdiyse muhakkak deliller sağlam. Federasyon bizi küme düşürmez de biz seneye şampiyon olursak ve mahkemede şikeyi kesin karar bağlarsa alınacak 2 şampiyonluk içime oturur. Bizi şimdi küme düşürsünler (çünkü muhtemelen mahkeme sonucu da Aziz Yıldırım'ın tutukluluk hali devam edecektir.) biz seneye çıkarız Süper Lig'e... Ama düşürmezde biz şampiyonluklarımıza şampiyonluk katarda geri alınıp düşürülürsek o bana daha çok koyar...
peki yarın mı belli olucak
Evet,
Bu sabah itibariyle S. Şener'in gözaltına alınmasıyla birlikte federasyon hiçbir karar veremez bu hafta... UEFA ve FIFA milli takımımızı ve kulüplerimizi 3 veya 5 yıl uluslararası arenadan men edecektir diye düşünüyorum. Bursaspor'un şampiyonluğunu tebrik ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Bu sabah itibariyle S. Şener'in gözaltına alınmasıyla birlikte federasyon hiçbir karar veremez bu hafta... UEFA ve FIFA milli takımımızı ve kulüplerimizi 3 veya 5 yıl uluslararası arenadan men edecektir diye düşünüyorum. Bursaspor'un şampiyonluğunu tebrik ediyorum
bunun için girmiştim, bıçak gibi önünü kestiler bence kararın... ama Bursaspora vermezler...şampiyonsuz ilan edilip aklanana kalabilir şampiyonluk, hiç tahmin etmiyorum 1 olmadı 2, 2 olmadı 3 verilsin..