Şimdi Ara

Konuların bitimi için 15 Mart iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 37k dan mezunum normalde ilk başladığımda daha erken biter diye düşünmüştüm ama bu sene çalışma açısından istediğim gibi gitmedi boşlamalarım oldu. 15 Mart'ta bitirebiliyorum konuları. Bitirmekten kastım da fkb için 1 er kaynak mat için de fasiküller ve bir kaynak çözmüş oluyorum. Tytden brans çözmeye daha önce başlamıştım zaten. Yani konularım bitince de aytden de branşlara başlayacağım. Ayrıyeten denemenin yanında Mayıs'a kadar da ayt fizik, ayt mat ve geometriden 1 veya olabilirse 2 sb çözmeye çalışacağım mayıstan sonra full deneme gitmeyi düşünüyorum. Burda da okuyorum mesela 12 olmasına rağmen konuları bitirmiş veya mezuna kalıp bu sene konuları çoktan bitmiş olanları. Moralim bozuluyor geç kalmış gibi hissediyorum çünkü hedefim yüksek 5k istiyorum. Sizce bitireceğim tarih iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netler nasıl hocam
  • Yani tabi yine sen bilirsin ama 15 Mart 'ta veya başka tarihte biticek diye kendini sınırlama.15 Mart'ta hiç geç değil daha çok tekrar edersin sınava kadar .Plan yapmak tamam ama kendini sıkıştırma lütfen konuların biter herkese göre konu bitirmek farklıdır.Tüm konuları bitirirsin ama tekrar etmeyip unutursan hiçbir anlamı kalmaz bitirdim demenin.Moralini yüksek tut gerçekçi hedefler doğrultusunda.Ben de geçen sene mezundum başarılar diliyorum.
  • geç hocam. şimdiye kadar bitirmeliydin

• 2 3 tane kelimeyle insanı sinir kat seviyesinin sonuna nasıl çıkartabiliyorsun sen böyle kardeş gerçekten aklım almıyor özellikle son 2 3 haftadır

• tyt 85-90

ayt 55-60

Hedefimden çok uzak gibi geliyor ama umarım olur

• Honeybeee kullanıcısına yanıt

Zaten bitse bile tekrar yapmaya devam edeceğim ayrıca denemelerle de tekrar etmiş olurum diye düşündüm. Dediğiniz gibi hocam sağlam bitirmek daha önemli ama diğer türlü stres oluyor insan yine de. Teşekkür ederim yorumunuz için. Siz geçen sene ne yaptınız istediğiniz yere yerlesebildiniz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • generation z kullanıcısına yanıt

hocam bence amacı moral bozmak sadece kendim için demiyorum hangi yorumunu görsem hepsi mi olumsuz olur. Ben o yüzden dikkate almıyorum siz de almayın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: mfmf2020

hocam bence amacı moral bozmak sadece kendim için demiyorum hangi yorumunu görsem hepsi mi olumsuz olur. Ben o yüzden dikkate almıyorum siz de almayın bence

sınava 3 4 ay kala girmiceksin bu foruma başka yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfmf2020

tyt 85-90

ayt 55-60

Hedefimden çok uzak gibi geliyor ama umarım olur

Hocam 37k mezunsa tyt netleri az değil mi 2020 TYT acısından ?

• az... geçen sene sınavda 92 yapmıştım bu sene de 75 80 le başladım ama arttiramadim. Dediğim gibi hiç istediğim gibi bı çalışma yapamadım çok vicdan azabı da cekiyorum

kesinlikle bırakacağım ben de

konu sahibi kendi demiş. ben yazınca niye batıyor size?

ayrıca soru sormuş cevap verdim. ne var bunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 9 Mart 2021; 2:3:33 >
  • mfmf2020 M kullanıcısına yanıt

ben 3 yıldır sınavlara girdim kardeşim. bi bildiğim var ki konuşuyorum. ama sen dinleme sana lazım değil bunlar zaten

• Üç senedir neden sınava girdiğiniz belli ders çalışacak yerleriniz kötülük bağlamış sizin

• 15 marttan daha iyisi mi var aga anajchkancka.

ben de 37k mezunum ağlıcam şimdi sizi görünce ben daha bitiremedim

• burak0- B kullanıcısına yanıt

ben bitirmek üzereyim ama netlerim ortada. tekrar etmem gereken çok konu var. sağlam gidiyorsan daha iyi bence

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

ben yerleştim geçen yıl. inadına da yazmaya devam edicem. tecrübelerime göre 15 mart geç oluyor. kötülük değil iyilik yapıyorum anlayana  

boş boş konuşmayı da kes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 9 Mart 2021; 14:19:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.