Şimdi Ara

Nisan Sonu Konuların Bitmesi İçin Geç Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan Sonu Konuların Bitmesi İçin Geç Mi ?

• Ben de nisan sonu bitiricem. 1,5 ay kadar kalıyor sınava.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smack That

Ben de nisan sonu bitiricem. 1,5 ay kadar kalıyor sınava.

Sözeller falan biter de Edebiyat ve LYS Mat sona kalabilir o yüzden. Kafam karıştı ya bir plan yapamadım.
  • Hi ben mf yim. Bilemicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence mat 2yi sona bırakma biyolojiyi falan bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

bence mat 2yi sona bırakma biyolojiyi falan bırak

Tmyim reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence değil de mezunlar veya daha önce sınava girmiş olanlar fikir belirtse daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şey için geç mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınav dan 1.5 ay önce okuyan grup konuları bitirirse gayet iyi , yeterince deneme çözer üstüne eksiklerini tamamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmyim subat sonu geo ve edb haric bitirip denemeler + geo ve edb çalışacağım.

• Sayısal mezunuyum.Ocak sonu şubat başı gibi düşünüyorum bende. Okuyan grup için iyi bir tarih nisan ayı.Nisana kadar cila çekip gelseniz kalan mayıs ve neredeyse haziran ayında sıkı ve düzenli denemelerle çok güzel başarı elde edebilirsiniz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sontoprak -- 29 Kasım 2017; 22:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sontoprak

Sayılsa mezunuyum.Ocak sonu şubat başı gibi düşünüyorum bende. Okuyan grup için iyi bir tarih nisan ayı.Nisana kadar cila çekip gelseniz kalan mayıs ve neredeyse haziran ayında sıkı ve düzenli denemelerle çok güzel başarı elde edebilirsiniz bence.

Mezunum

• Hocam daha erken bitirebilirseniz güzel olur tabi ;) Ama Tmymişsiniz tm mezunları gelse daha sağlıklı olur. Ama bana sorarsanız matematiği erkenden bitirip deneme şeklinde gitmek daha faydalı olabilir.
  • Benim de öyle bitecek gibi geç oluyor hocam sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sontoprak

Hocam daha erken bitirebilirseniz güzel olur tabi ;) Ama Tmymişsiniz tm mezunları gelse daha sağlıklı olur. Ama bana sorarsanız matematiği erkenden bitirip deneme şeklinde gitmek daha faydalı olabilir.

Ya hepsi biter de Türev İntegral için 345 Karekök Apotemi yapacağım o uzun sürer yoksa Mart ortası da biter.

• Ne zaman bitirmek gerekiyor normalde mf mezun için?

Şubat-Mart arası biter gibi geliyor emin değilim
  • Mfyim sosyal ve Türkçe haricinde konularım şubat tatilinde bitiyor. Sonrasında deneme,sosyal ve konu tekrarı şeklinde ilerleyeceğim.

• Sonu değilde ortası bitse tam ayarı olur ha yetişmez mi yine yetişir ama pratiğe pek vaktin kalmaz

• Nisanın son haftası bitince sınava tam 2 ay kalıyor bence yeterli bir zaman ama ben de ilk defa giricem sınava ve benimde planım böyle.
  • White Death kullanıcısına yanıt
    şubat bence ha kalsada biyoloji kimyadan iki üç konu gibi kalmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.