Şimdi Ara

3 ay kala konuların bitmesi derece yapmak için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce son 3 ay kala Full deneme çözmek ve eksik odaklı çalışmak derece için yeterli mi sayısalda? Konular bitmiş olacak 3 ay kala. Deneme sonuçlarına göre eksik konulara nokta atışı bakacağım.

• .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up, benimde merak ettiğim konulardan birisi sınava 4 ay civarı kala full + full bitecek konular ama derece yapanlar nasıldı? Ufak bir kıyaslama yapmak istiyorum hedef itü bilgisayar mühendisliği

• biteceğini nerden biliyosun olum

• hocam benim yks serüvenim konusu vardı hatırlıyor musunuz? başladığımdan beri başlarda 1-2 gün sekme harici kurşun gibi ilerliyorum hala, en kötü 3-4 ay kala bitireceğim diye düşünüyorum konuları

• sağlam biterse neden olmasın, kalan 3 ay da full deneme dönse evde tamam bu iş.

• Düzgün bir plan düzgün bir programlama ile biter. AYT'yi 3 ay gibi bir sürede bitirmeyi düşünüyorum. Zaten mezunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatırlamıyorum da tamam o zaman kolay gelsin

• GreatArcher G kullanıcısına yanıt
    bitmez demedim bitebilir. benim şubatta falan bitmişti dediğin gibi bi şey yapmıştım

• yorumunuz vardı da ondan söyledim ama bir sürü konuya cevap verince unutmuşsundur artık insanlık hali

itü bilgisayar mühendisliği okuyan tek bildiğim sen varsın sadece o yüzden bir kaç bilgi kapmak istesem ya da ufak kıyaslama yapmak istesem büyük ihtimal size yapardım

sizlikte sıkıntı olmazsa 23 MSÜ sonucumu buraya paylaşacağımda etiketlemek istiyorum en azından ne yapabileceğim biraz daha oturmaya başlar

• tamamdır hocam, bi sorun olursa da yazarsın her zaman

• Yeterli

• Derece yapmakla konuları erken bitirmenin bir alakası yok ki. Mayıs ayında konu eksiği kapatıp ilk bine giren arkadaşım var. Tabii bir avantajı olur ama özellikle kasmaya gerek yok bence erken bitirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 26 Ekim 2022; 14:0:25 >
  • Klasik olacak ama konuların ne zaman değil nasıl bittiği önemli.

Özellikle 2021 gibi bir sınav gelirse ne kadar soru çözersen çöz bakış açısı ve konuları özümsemek gerekecek.

• 3 ayda AYT yi bitirip (bitirmekten kastım altyapı oluşturmak) 3 ay kala 1 gün TYT 1 gün AYT denemesi şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Konu eksiklerini deneme sonuçlarından analiz edip nokta atışı gerekli yerlere çalışacağım. Bu şekilde AYT'de 75+ yapabilirim diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.