Şimdi Ara

TFF Süper Kupa 2016 Final | Beşiktaş - Galatasaray | 13 Ağustos | 20.45 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
14.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi kitlemişler tolgayı bize ilk yarıdan anladığım o oldu benim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Lan geçen sezonki Galatasaray-Beşiktas macında bizi destekliyordunuz.

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Orijinalden alıntı: JonSlow

İniesta oğuzhan oynamıyor mu

Bu maç Maldonado olarak devam etmeye karar vermiş

Siz oguzhana laf atacaginiza once size 8 milyona itelenen ozanin katkisina bakip bir kiyaslayin

• Selcuk kötü, Sneijder kötü, Tolga kötü. Ortasaha komple kötü yani.
  • Aspor daki adam tolga yı beğenmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga transferi tamamen çöp
  • Bu sene 3 takım aynı oranda çöp
    60-70 puan ortalama ile bir şampiyon çıkar

• Tolga bonservissiz gelecek olsa dahi oturup düşünülmesi gereken bir adam ama adamın bize maliyeti 9 milyona patladı. Bu paralara çok rahat 11 oynayacak adam alınırdı.
  • Tolga döküyor. Öyle böyle de değil. Açık ara sahanın en kötüsü. Stadyumdan rastgele bir taraftarı sahaya koymuşlar gibi. Jem Karacan'ın bi model altı...

• Maç o kadar sıkıcı ki yorumlarda bile Fb konuşulmuş

• ÖNCELİKLE BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLARIN KENDİ FORUMLARINDA DEĞİLDE NEDEN BURDA OLDUKLARINI SORMAK İSTİYORUM?

Beşiktaş ilk yarı daha etkiliydi orta sahayı kolayca kat edebiliyorlardı. Öncelikle Sneijder yok gibiydi hiç etkili oynamadı. Podolskide aynı şekilde Erenin girmesi iyi oldu. Selçuk-Tolga ikilisi güven vermiyor. Defans saatli bomba gibi. Carole önemli bir hata yapsada iyi oynadı bence.
  • Beyler biz bu Erman Toroğlu'nun karısına mı tecavüze ettik, çocuklarını mı kaçırdık nedir bu adamın GS düşmanlığı.

Geçen FB maçında Hasan Ali kaldırım ofasyatı bozdu maalesef diyordu.

Bugün de GS'nin stadı 5-6 maç kapatılmalı, Tosic'in pozisyonu net penaltı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

sosa dönsede bir halt olmaz artık. fernandesden öğrenmeniz gerekirdi. 2 tane sol bek ile düzelcek iş değil bu. kaldı ki şuan oynayan beklerde kötü değil

Katılıyorum şuan BJKnin en iyileri Oğuzhan ve Tosic
  • Ben bu yayıncı kuruluşa her ay para veriyorum, Erman Toroğlu'nu dinlemek zorunda mıyım?

Gidin bir tatil yöresinde emeklilik yaşayın. Hakemin 5 metre ötesinde Tosic yere bilerek süzülüyor adam penatı diye trollüyor.
  • Şöyle bi konu var ama niye açmışlar bilmiyorum, belki beşiktaşlı arkadaşların ilgisini çeker.

https://forum.donanimhaber.com/m_117431153/mpage_2/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

İyi kitlemişler tolgayı bize ilk yarıdan anladığım o oldu benim .

Bize kimse kitleyemez biz kendi kendimize kitleriz başımızda Dursun varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

şu selçuk inan denen adam hangi vasfı ile bu takımın vazgeçilmezi olabiliyor gerçekten anlamıyorum.. Adamın duran top dışında gram artısı yok takıma, o da her maç tutmuyor..

Yerine kim oynayacak?
  • Topu ileri götürme görevini sadece dirbling yapabilen oyunculara, savunma yükünü sadece defans bloğuna ve hücum yükünü de sadece forvet bloğuna yüklemişiz; resmen ortasahasız oynuyoruz. Doğal olarak ne ileriye topu düzgün taşıyabiliyoruz, ne paslarla top taşıyabiliyoruz ne de önemsiz olabilecek gelen atakları orta sahada kesebiliyoruz. Bu böyle gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Ben bu yayıncı kuruluşa her ay para veriyorum, Erman Toroğlu'nu dinlemek zorunda mıyım?

Gidin bir tatil yöresinde emeklilik yaşayın. Hakemin 5 metre ötesinde Tosic yere bilerek süzülüyor adam penatı diye trollüyor.

Atv'de maç izlemek için para mı veriyorsun renktaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

İyi kitlemişler tolgayı bize ilk yarıdan anladığım o oldu benim .

Ceyhun Gürselam bundan iyidi anasını satayım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.