Şimdi Ara

TFF Süper Kupa 2016 Final | Beşiktaş - Galatasaray | 13 Ağustos | 20.45 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Ben yorumumda "Bu bir milli mücadeledir, fetoculara kupa yok!" yazdım. Burada Bjk'yi de kast etmiş olabilirdim ama Bjkliler üzerlerine alınmadılar. Nedense sen alındın. Kendi takımını biliyor olman da güzel tabi.

Vurdu gol olduu
  • Bunu demek istemezdim ama Hamit'in girmesi lazım
  • İkinci yarı 3 yeriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan bire bir de tosic in içinden geçmesi lazım hiç bir halt yiyemedi. Hiç ağlamasın sonra milli takıma alınmıyorum diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Gs tribünlerinden meşale atıldı, kesinlikle seyircisiz oynama cezası gelmeli. Maç ile ilgili yorumum ise Gs aynı, Beşiktaş eksiklerine rağmen daha organize. Sıkıcı maç oluyor ama normal karşılıyorum.
  • Konuya bak fenerliler le besiktaslilar birlik olmuslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Topu ileri götürme görevini sadece dirbling yapabilen oyunculara, savunma yükünü sadece defans bloğuna ve hücum yükünü de sadece forvet bloğuna yüklemişiz; resmen ortasahasız oynuyoruz. Doğal olarak ne ileriye topu düzgün taşıyabiliyoruz, ne paslarla top taşıyabiliyoruz ne de önemsiz olabilecek gelen atakları orta sahada kesebiliyoruz. Bu böyle gitmez.

Topu ileri taşımak ve dağıtmak işi selçuk-tolga-sneijderde ancak 3 oyuncuda iyi oynayamıyor. Bruma alıyor gidiyor bakıyor kimse yok.

Dediğim gibi ortasahasız oynuyoruz. Tolga daha çok defansif olarak gözüküyor ama ortasahada bir kere taktik faul yaparak atak kesmesi dışında bir hamlesini göremedim. Selçuk hayalet şekilde. Seneijder ise orta sahadan çok forvet bloğuna kaydığı için oyun kuramıyoruz. Carole, Bruma gibi top süren adamlar ileri top çıkarırsa çıkıyor yoksa yok. Dediğiniz gibi Bruma hızlı şekilde gitse de takım o hıza uyamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Ben yorumumda "Bu bir milli mücadeledir, fetoculara kupa yok!" yazdım. Burada Bjk'yi de kast etmiş olabilirdim ama Bjkliler üzerlerine alınmadılar. Nedense sen alındın. Kendi takımını biliyor olman da güzel tabi.

Lan olum yeni sezonda yine formundasin valla

Haksız değilim ama. Fetonun kendi ağzıyla desteklediğini açıkladığı bir kulüp Gs. Yalansa yalan desinler.

Ben yorum yapmıyorum bazilarinin kuyruğuna basılmış herhalde ayni cümle içinde gs ve fetö geçse hemen saldırıp sikayet ediyorlar. Yarasi olan gocunur her taraftarda vardir siz kendinizi doğru görüyorsaniz önünüze bakin milleti sallamayin

Operasyonları bekliyorum merakla. :) Özellikle Hakan Şükür ve Terimli yıllar iyi incelenmelidir.

• Selçuk tolga mı nedir çok kötü ortasaha yok ileri ile defans hattının birleştiremiyoruz. Tolga yine görünüyor ama Selçuk hiç yok sıfır

• İlla meşale atacaksanız beşiktaş baskı yaptığında bizim takım yorulduğunda atın
  • Ilk yari sacma futbol vardi.
    Umarim ikinci yari golle baslariz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Konuya bak fenerliler le besiktaslilar birlik olmuslar.

Sakin ol bjk bu sene cl de bize çok malzeme çıkacak

• Sosa adriano quaresma dan biri girmediği sürece 2 tane rahat yeriz. Anca full savunma oynarız böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linnes'i gereksiz yere gömmüşsünüz bence, sahada bizim açımızdan ender iyi olan oyunculardan, 1-2 hatası var ama daha net olan bir hatayı Carole bile yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Sinan bire bir de tosic in içinden geçmesi lazım hiç bir halt yiyemedi. Hiç ağlamasın sonra milli takıma alınmıyorum diye

Çabalıyor deniyor ama hem yetenek olarak pek üst düzey değil hem de takimdakiler kendisi gibi baskılı oynamayınca saldı sonradan. Ilk dakikalarda deli gibi pres yapiyordu sonradan duruldu.

Kötü oyuncu değil ama gs nin aradığı ihtiyaci olan oyuncu degil. Daha genc tabi podolski antrenmanlarda bruma ve sinan i eğitmeli tecrübesiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

İlla meşale atacaksanız beşiktaş baskı yaptığında bizim takım yorulduğunda atın

Tolga'ya atında kurtulalım şu adamdan. Musleraya niye atıyolarsa
  • Agzindaki suyu avuclarina tukurup yuzunu yikadiya.la kuarejma

• Allah rizasi icin su yere mac forumlarina diger takim taraftarlari yorum yazmasin ya. Ilkokul zekasina laf mi yetistirelim adam gibi mac mi yorumlayalim yettiniz be artik. Biri gelir fetocu yazar biri 4 dk oynamis adama super zekasiyla fernandao = eren gecmis olsun yazar baskasi gelir sacma sapan seyler yazar. Neyin acisi bu 4 yildizin mi avrupanin mi hangisi cikmiyor aklinizdan?

• Q7 girdi beyler kaybettik maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

Bunu demek istemezdim ama Hamit'in girmesi lazım

Utanma kardes, de.. Bu senin ayibin degil, dedirten yonetimin ayibi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.