Şimdi Ara

TFF Süper Kupa 2016 Final | Beşiktaş - Galatasaray | 13 Ağustos | 20.45 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gene hatlar arası çok fazla mesafe var.sinan sneiijder poldi üçlüsünden 1 i fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sphygmus

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Ben yorumumda "Bu bir milli mücadeledir, fetoculara kupa yok!" yazdım. Burada Bjk'yi de kast etmiş olabilirdim ama Bjkliler üzerlerine alınmadılar. Nedense sen alındın. Kendi takımını biliyor olman da güzel tabi.

Vurdu gol olduu

Ne vurdu gol oldu ya,kaç gündir hangi camia hakkında çamur at izi kalsın yapılıyor,aptal mı zannediyorsunuz milleti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Ben yorumumda "Bu bir milli mücadeledir, fetoculara kupa yok!" yazdım. Burada Bjk'yi de kast etmiş olabilirdim ama Bjkliler üzerlerine alınmadılar. Nedense sen alındın. Kendi takımını biliyor olman da güzel tabi.

Lan olum yeni sezonda yine formundasin valla

Haksız değilim ama. Fetonun kendi ağzıyla desteklediğini açıkladığı bir kulüp Gs. Yalansa yalan desinler.

Ben yorum yapmıyorum bazilarinin kuyruğuna basılmış herhalde ayni cümle içinde gs ve fetö geçse hemen saldırıp sikayet ediyorlar. Yarasi olan gocunur her taraftarda vardir siz kendinizi doğru görüyorsaniz önünüze bakin milleti sallamayin

Operasyonları bekliyorum merakla. :) Özellikle Hakan Şükür ve Terimli yıllar iyi incelenmelidir.

Bir sey çıkmaz merak etme üstü örtülür ortalik gerginken bir büyük olay daha olsun istemezler

• Tolga nin ilk maci degerlendirmek icin erken.en az 5 mac oynamali. su selcuka ne demeli arkadas ya.kimle oynasa onu yiyor ama o kaliyor takimda.

orta sahanin anasini belledi tek basina.çinden minden birileri istese de defolup gitse surekli trip el freni.

• Linnes'in tarafına quaresmayı soktular. Akıllıca. Acilen önlem almak lazım oraya.

• Gökhan Gönül her sezon başı olduğu gibi yine sakatlanmış

• Aha Leşçuk sakatlandı.
  • Çok sıktı maç

• Ermanın kafası iyi galiba Selçuk ayağı kaydı düştü faul diyor
  • Ben hayatımda böyle sıkıcı bi maç izlemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri cezasahası içinde poldinin aşil tendomuna basıyor diğeri selçuğa vole çekiyor eyyamcı metede izliyor

• bizde oyuncular fizik olarak bitik .devamlı yere yatıyorlar.tempo yok
  • Bu mactan hemen sonra yonetim Tolga ve Cavanda'ya gosterdikleri comertligi gostermeli ve iki as irta saha almali. Yoksa bu sezon gecen sezonun kopyasi olur.

• Yorumlarımız siliniyor tarafsız (?) bölüm moderatörleri tarafından. Neyse forum köşelerinde ego kasın siz. Gerçekler ortaya çıktığında da silersiniz yorumları. İyi forumlar herkese.
  • Denayer geri gelir umarim.

• Ofsayt değil mi cenk

• Bruma dışında fark yaratan oyuncu yok ya.

• Pogba ve ibrahimovic nerde?

• Gsli derbiler son 3-4sezondur çok zevksiz bu maça ozel değil

• Podolski cikinca guardimiz dustu, anca toparlaniyoruz. Umarim kilit isimler etki gosterir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.