Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Smasung 2253BW Lcd sipariş verdim yanlız ekran kartım eski. Nvidia FX-5200 128 mb kullanıyorum. Bir sorun yaşarmıyım? cevaplarınızı bekliyorum
  • ekran kartı sadece bağlantı türünde sorun yaşatabilirir örnek dvi girişi ekran kartında yoksa monitörün bu girişinden yararlanamazsın.Tv izlemek film resim tarzı durumlarda sorun olmaz fakat ekran boyutu arttıkça ekran kartı gereksinimi artar.radeon x1650 çok iyi ve ucuz bir karttır oyunlar çok önemli değilse alabilirsin bu kartla çoğu son çıkan oyunu tam detay olmasada oynarsın.
  • arkadaşlar monitör alıcam bende samsung SyncMaster713N 17" monitör var hem tv hem pc özelliği istediğimden arayışlardayım vestelin MILLENIUM 20720B 20" LCD TV isimli bir modeli var bu modeli hiç test eden bilen varmı veya başka tavsiyesi olan varmı teşşekür ederim
  • q9550
    asus Ep 45 P5Q SE
    PALIT - HD4850 LİNKİ :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2468
    4gb ram vs..

sistemim bunlar.. alabilecegim en iyi ekran hangisidir ? sistemin kaldırabilecegi yani..
  • arkadaşlar lcd monitörler hakkında hiç bir bilgim yok.crt monitörümü değiştirip lcd yapmak istiyorum.bilgisayarım ve crt monitörüm dell.bütünlük bozulmasın diye yine dell alayım diyorum.DELL E198WFP 19" 5ms (Analog+DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖRü beğendim ama ddiğim gibi teknik yönden bilgi sahibi değilim.bu ürünü tavsiye edermisiniz.yadabaşka önerebileceğiniz marka ve model varmıdır? ofiste kullanacağım.internet, word excell uygulamaları kullanılacak.oyun amaçlı değil.teknik özellikleri aşağıda.yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi: Lcd
    Ekran Büyüklüğü: 19"
    Piksel Büyüklüğü: 0.2835mm
    Renk Sayısı: 16.2 Milyon
    Panel Teknoloji Tipi: TCO 99

Video
    Giriş Sinyali: VGA (Analog D-sub) , DVI-D (Dıgıtal)

Optik Özellikler
    Parlaklık: 300 cd/m2 (Maks.)
    Kontrast Oranı: 1000:01:00
    Tepki Süresi: 5ms
    Yatay Görüş Açısı: 160
    Dikey Görüş Açısı: 160

Çözünürlük
    Maks. Çözünürük: 1440x900
    Maks. Tazeleme Oranı: 60Hz

Fiziksel Özellikler
    Güç Tüketimi: 100-240W
    Güç Adaptörü: Dahili
    vesa Wall Mounting: 100x100mm
    Ebatlar(ExYxD): 364.9mmX445.1mmX143.9mm
    Ağırlık(Kg): 3.7Kg
    Kasa Rengi: Siyah
    Hoparlör: Yok
    Kensington Kiliti: Destekliyor

• Merhaba arkadaşlar, benim parlaklık ve kontrast ile ilgili bir sorum var.

Aşağıda linki görülen 19" NEC monitörü kampanyadan mavi bilgisayardan 179 liraya aldım. 60 Hz yapınca 1440 x 900 çözünürlüğü gördü, gayet de güzel. Yalnız parlaklığı maksimum yaptım, kontrastı da minimum yani 0 yaptım, zira kontrastı artırınca tıpkı cep telefonumun ekranında olduğu gibi ekran beni rahatsız edecek derecede parlamaya başladı. kontrast şu an sıfırda, parlaklık ise maksimumda kullanmamın makineye veya gözlerime bir zararı olur mu? Madem kontrast minimum da kullanıyorum, bu adamlar boşuna mı kontrastı artıracağız diye kasıyorlar..?
    Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/11047

• bende almak istediğim ve ne zaman kısmet olursa yükseklik ölçüleri masama tam uydu 42 cm ile kurtardı oldu yani.. ileriye doğru yönlendirmek ve yer kaplamasını önlemek için hem gözü yormasın hem daha güzel olsun diye alttaki SAMSUNG T200 modelini düşünüyorum.

yanlız kontrast,tepkime süresi çok iyi üç dört veya daha fazla üyeden olumlu görüşler aldım ama genede buraya alayım dedim konuyu.
    fiyatı ise media markta 558 liraydı ama alacağım zamana kadar düşer bunlar.
    birisi diyorki almışsken 22 al diyor ama banada gerek yok 20 gayet yeterli ama baktım olmayacak o zaman T190 alırız.

• ben samsung 2253bw aldım yeni golddan 360 tl tek çekimle .
    Oyunlarda performansım nedense arttı vede beni bu çok memnun etti :D eski lcd 17" ve vga girişliydi ondan olabilir.
    bir çok modelle ve 20" lerle kıyasladım bence bahsedilen nokta aralığı monütöre baktığınız mesafeye bağlı eğer dibinde durmayacaksanız ki durmak mümkün değil renkler çok parlak ve canlı
    22" daha iyi bir seçim olabilir.
    herkese samimiyetle tavsiye ederim piyasada da çok gidiyor bu model t220 alacaktım onun kontrast oranı çok daha yüksek olmasına rağmen hiç biyer ellerinde olmasına ve daha pahalı olmasına
    rağmen tavsiye etmedi sanırsam çok ölü piksel şikayeti var ve o nesil erkanların tahminimce malzeme kalitesi bakımından düşüş var
    bütçeme çok uygun olduğu için bu ekranı tercih ettim dolayısyla fiyat performans oranı çok iyi ama bütçem daha yüksek olsaydı t260 hdmi alırdım gerçekten müthiş bir alet
    şov amaçlı lg full hd bitv ile t260 ps3 bağlamışlar boyutları çok yakındı t260 çok daha hoş duruyordu .
    eğer 1080 p şart değil diyorsanız vede hem konsol hem pc için bakıyorsanız samsung 2253bw modelini tavsiye ederim hdcpyi de destekliyor, ara kablo ile iyi verim alınabilir (denemedim
    emin değilim ama deneyenler olumlu konuşuyor) ben şu an sırf pc amaçlı kullanıyorum ve memnunum ...

• onun için tek bir tavsiye edilebilir monitör var hem kesedar hem kaliteli

testini yapmış biri olarak
    http://www.salmanbilgisayar.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=8471

22 BENQ X2200W LCD 5 MS SİYAH GENİŞ EKRAN DVI HDMI

Ürün Adı : 22 BENQ X2200W LCD 2 MS SİYAH GENİŞ EKRAN DVI HDMI
    Marka : BENQ
    Garanti Süresi : 36 Ay
    Fiyat : 202,98 USD + KDV
    Kdv Dahil : 387,85 TL
    Adet : 12345678910

Ürün Bilgisi Ürün Yorumları Benzer Ürünler

Ekran boyutu 22' Geniş Ekran 0,282 mm
    Video girişi D-sub / DVI-D / HDMI
    Yatay tarama frekansı 31-83 Khz
    Dikey tarama frekansı 56-76 Hz
    Çözünürlük 1680x1050(WSXGA+)
    Aktif görülebilir alan 160/160 (L/R;U/D)
    Renk 16.7 milyon
    Kullanıcı kontrolü OSD
    Güç gereksinimi 45w
    Tepki süresi 8ms MPRT (Motion Picture Response Time- Hareketli Görtüntü Gerçek Tepski Süresi) 2ms (GTG, Griden Griye)

• lcd monitör almayı düşünüyorum şöyle bi sorum var
    asus 9600xt radeon ekran kartım var ve dvi çıkışı var ekran kartımın
    19inç geniş ekran lcd monitör alcam Hangi dvi girişli monitörü tavsiye edersiniz veya dvi ile vga arasında pek fazla bir fark görürmüyom sistemim eski
    amd2500xp, anakart msi k7n2delta, ekran kartı asus 9600xt radeon 128mb, ram 512(2*256mb)
    (Not Ekran kartımda tüm modları listele ye tıkladığımda1440*900 32bit 60,75,85hz gözüküyor 19inç alabilirmiyim? )
  • Ekran boyutu sorun olmaz.Diğer sorularınızın yanıtı forumda yeterli derecede mevcut.
  • 22 BENQ X2200W hdmi girişi olmasına rağmen 1080pyi desteklemiyor gözüküyo ama neden acaba ???
  • BENQ E2200HDA almayı düşünüyorum, daha doğrusu, artık crt monitörümü emekli etmek istiyorum, lcdlerden pek anlamam, o bakımdan fikir almak istiyorum.
    blue-rayler umurumda değil, ps3 ve xbox ise benim odama giremez

bunların dışında monitörün analog olmasının bana getireceği bir dezavantaj var mı ?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco911 -- 22 Ocak 2009; 5:21:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: contempt

BENQ E2200HDA almayı düşünüyorum, daha doğrusu, artık crt monitörümü emekli etmek istiyorum, lcdlerden pek anlamam, o bakımdan fikir almak istiyorum.
    blue-rayler umurumda değil, ps3 ve xbox ise benim odama giremez

bunların dışında monitörün analog olmasının bana getireceği bir dezavantaj var mı ?

edit: imla

pek dezanvantajı olacağını sanmıyorum ama sadece analog olmasının tek eksi yönü dijital çıkışlılara bağlayamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungean

Samsung 931c monitörüm var. Bu monitörde HDCP teknolojisi var mı?

Arkadaşlar soruma cevap verebilecek biri yok mu?
  • ürünün özelliklerinde yazıyorsa vardır.
  • Kardeşler ben Bu ekranı alcamda Sizce nasıl Veya önerdiğiniz varmı Fiyat olarak 300 ile 400 arası

Hp 19'' Parlak Geniş ekran

Ekran boyutu: 19\ 0,285 mm / Parlak ekran
    Video girişi: D-Sub 15 pin
    Çözünürlük: 1440 x 900
    Aktif görülebilir alan: 160 derece
    Renk: 16.2 M
    Kullanıcı kontrolü: OSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidivane2008 -- 3 Şubat 2009; 16:43:00 >

• Apple cinemalar alınmıyorsa en iyi lcdleri hp üretiyor.20 inçi çok iyi.
  • LG L1960SR-BF 19" 2ms LCD MONİTÖR (Artistic Serisi) (572 TL)

bu monitör nasıldır sadece analog çıkış bulundurması beni biraz düşündürdü ve fiyatı da baya yüksek bu fiyata sahip olmasının bir özelliği var mı dersiniz?
  • Bağlantı çeşidini bu kadar abartmayın.Sonuçta üründe sadece sinyali götüren onlar analog kötü bir bağlantı çeşiti değil.Eski crtler de analogtur ama görüntüleri çok iyidir bu panel ve ürün ile alakalı.Artık analog bağlantı sizi kaliteden yöne düşündürmesin bağlayacağınız cihaza uyumu yönünden düşündürsün.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.