Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bilgi denizinde biraz boğuldum o yüzden buradan birkaç sorum olacak.Cevaplarsanız sevinirim.

1- Anolog ve DVI bağlantı çok ölümcül bir farkmıdır?Neyi etkiler?İleride çıkacak oyunlara bir etkisi olurmu?
    2- Yine forumdan okuduğuma göre ekran kartınında önemli olduğunu anladım.Bende Ati Radeon HD 2600 PRO var.Birazdan sıralayacağım LCD monitörlerden sizce hangisi uygun olur ?
    3-Almayı düşündüğüm monitörler;
    PHILIPS 190CW9FB 19" 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR (PARLAK SİYAH) 322 YTL(Öncelikli tercihim)
    SAMSUNG SYNCMASTER 206NW 20" 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR 375 YTL
    SAMSUNG SYNCMASTER 2053NW 20" 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR 373 YTL
    SAMSUNG 2053BW 20" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR 411 YTL (Fiyatından dolayı son tercihim)

Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

Selamlar

• Dvi sadece bağlantı farklılığı aslında fark yok denebilir.Sadece karanlık siyah renklerde farkedersin oyunda falan ekran boyutun büyüdükçe ekran kartına olan ihtiyaç artar.Hd2600 128 bitlik kartlar içerisinde en iyi modellerdendir.20 inçler nokta aralığı açısından daha dolgundur ve daha net görüntü verir 20 inç ve parlak monitör al hp analog 20 almanı tavsiye ederim fiyatının en iyisidir.Lcdlerdeki görüntü sorunlarını en az yansıtan en iyi modeldir fiyatı oranında.
  • tesekkurler hepinize
  • ati sapphire 4850 toxic ekran krtım var. 20" monitorlerde nokta aralığı daha iyi 22"'lere göre. oyun amaçlı kullanacağım. sizin öneriniz 20 mi 22" mi ?
  • evet benq'nun bu 8ms mprt (motion picture response time) olayı, benim gibi oyun oynacak birinin fikrini tümden değiştirdi.
  • Aynen arkadaşım ama kimse bilgi vermiyor
  • 8ms yeterli o sorunu yaratan daha çok nokta aralığı 20 inç 8ms ve üzeri iyidir.
  • yani 20" benq x2000w ?
  • Ben Samsung 2232GW almayı planlıyordum ama artık Benq X2200W almayı düşünüyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn1903

Ben Samsung 2232GW almayı planlıyordum ama artık Benq X2200W almayı düşünüyorum!

aynen. samsung t200 veya t220 düşünüyordum ama kimse "oyunlar için" bir şey söylemiyor nedense (!). benq x2000w veya x2200w düşünüyorum artık.
  • Ben 1996 dan beri bilgisayar ile içli dışlıyım .Son dört beş senedir envari çeşite varan seçenekler sunan markette sorun aslında ne alınacağından ziyade en uygun fiyata ne alabirimde bitiyor.Ben borsa ile ilgileniyorum.Bir arkadaşımın ofisinde 18 tane monitör bir arada var bende şimdiye kadar değişik sekiz tane monitör kullandım.Bu kişi bu konuda bayağa bilgili bana bir hp w2007v verdi inanın akşama kadar bilgisayarda düşen datalara bakmaktan gözlerim bozulmuştu doktor gözlük vermişti .Bu monitörden sonra gözlerimdeki yorulma bayağa azaldı.Evde lc nin ,sony nin 22 ve 20 inç monitörlerini kullanıyorum ama görüntü kaliteleri aynı ekran kartı olmasına rağmen vasat .Şuna kesinlikle eminimki ekran kartıda önemli tabi ama hp w2007v de görüntü kalitesi hiç birinde yok ama fiyat 550ytl-600 ytl arasında değişiyor .Bu fiyata iki tane 20 inç monitör almakta mümkün .Şimdi bende dört tane daha monitör alacağım altı üstü datalar inecek diyorum en uygun fiyata iki tane alırım bir tane fiyatına desemde hp w2007v nin bana verdiği görsellik keyfini başka bir monitörden alamıyorum.Bende şuan deli gibi aramaktayım 22 lc leri yakından görme fırsatım oldu yanlız gene şunu söyliyeyim görüntü kalitesi vasat .Malesef iyi ürünler 550 ytl den başlıyor .Kaliteninde bir fiyatı vardır derler harbiden doğru.Şöyle bir mağaza kampanya yapsa 350 ytl ye hp 20 inç dese 6 tane alacağım.

Bu büyük marketlerde bir alana bir bedeva kampanyası olsada yararlansak .Bu arada 20 inç den 22 inç geçilince ilk başta biraz büyüklük hissi uyandırıyor.Amaa genelde gördüğüm 20 inçlerde görüntü kalitesi daha iyi.

• Ben internetten yapılan kampanya ile satılan eletronik ürünün fiyatı ne kadar uygun olursa olsun alınmaması taraftarıyım.Özellikle samsung ürünlerinde montaj yerlerinin farklılığından dolayı tapon ürünlerin araya kaynama ihtimalinin çok olduğunu düşünüyorum.Uzak doğudan gelen her ürüne ihtiyatlı davranmak lazim .Bu ürünler yetkili ana bayiler dışında bir yerden alınmamasını önemle tavsiye ederim .Eskiden ana bayi ile doğubank ve türevleri arasında fiyat farkı mevcuttu şimdi yok denecek kadar .İşin içine rekabet girdi.Nasılki electro world ve media marketin piyasaya gireceğini duyunca diğer firmalarda fiyatlar %20 oranında gevşedi market sayısı arttıkça daha uygun fiyatlı ürünler bulacağız en kral lcd ve plazma 1500 usd den pahalı olmıyacak yakın bir zamanda.Hele dünya böyle bir ekonomik durgunluğa girmişken çok firma elindekini eritmek için çok uygun fırsatlar verecektir.

• arkadaşlar 400 lira üst sınırda 19 ila 22 inc arası LCD monitör almak istiyorum ancak bir çok yerde bir çok farklı görüş mevcut benim aklımda olan monitörler şunlar

http://www.exa.com.tr/asus/monitorl...07-3071.html

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=79684 (büyük ihtimalle bunu almayı düşünmekteyim)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=51221

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=51222

benim için önemli olan fiyat performans açısından 512MB Sapphire X1950GT ekran kartıyla max verimi alabileyim

Sizin hayır onu alma şunu al diyebilceğiniz monitörleri ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlampard -- 8 Aralık 2008; 20:03:22 >

• merhabalar yeni bi ekran almayı düşünüyorum çok büyük bi ekrana ihtiyacım yok kendim 17 ctr philips kullanıorum büyüklüğü cokda sorun olmuor ekran kartım palit 8600 sonic+ genelde oyun amaçlı kullanıorum cok pahali olmayan ne ekran tavsiye edersiniz acaba?
  • lg bu aralar sıkı kampanyalar yapıyor kamikaze indirimler var bakarsanız netten bulabilirsiniz.22 inç. monitör 400 ytl çok cazip bence.
  • Samsung 931c monitörüm var. Bu monitörde HDCP teknolojisi var mı?
  • Lg L222WS-BN 22" LCD Monitör kadıköyde exa bilgisayar diye bir yerden tanesine 305 ytl peşin anlaştım ve üç tane aldım .Kredi kartına tek çekimde yapılabiliyor.ellerinde zaten o kadar kalmış.ama pazartesi devamı gelebilirmiş.Ben bu monitörü köşelerin dikdörtgen olması yüzünden aldım .borsa için duvara yan yana asabilmek için ilerde sayıyı artırırsam hem yedek parça servis sorunu ve fiyat konusunda ekonomik olsun diye tercih ettim.Fiyat çok cazip hp20w ,sony 24 kullanmış biri olarak bence bu fiyata çok tatminkar.
  • merhaba arkadaşlar.bir sorum olacak sizlere.
    bende ati radeon X1300 256mb ekran kartı var.ve bir lcd monütör almayı düşünüyorum.
    aklımdaki modelde:
    LG L196WSQ-WF 19" GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

bir sorun yaşarmıyım acaba. ve bu monütörü tavsiye edermisiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=35011
  • arkadaşlar hepsi burada.com da ınca coçmuş.bende bi tane aldım 20,1'' korka korka ve tek kelime harika.fiyatı 258 idi aldığımda.şimdi bilmiyorum dvı bağlantısı wide screen 2ms tepki süresi.daha ne olsun ölü piksel bile çıkmadı bütün bağlantı kablolarıda beraberinde geldi.kargo ücret siz.lcd alacaklara duyurulur.sonuç olarak aynı emsal başka bi ürün 350 den aşağı değil.para kazanmakta hiç kolay değil
  • Arkadaşlar bir süredir takip edemiyorum . Firmaların ölü piksel garantileri konusunda bir değişiklik var mı. 0 ölü piksel garantisini hangi firma veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.