Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LG,samsung veya iyi dediğiniz bilinen markaların 17-19 inch boyutu 4:3 alanı olan fiyatı max 300 YTL olan ve en önemlisi Ekranı Mat olan bir öneri yapabilirseniz sevinirim.
  • Tabiki hemen götür Vatan değiştiriyor ölü pixelli ürünleri bekleme götür.

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

aşağı yazmıştım ama cevap gelmedi

bugün vatan bilgisayardan samsung 932gw monitör aldım ve akşam alt tarafta 1 tane ölü pixel buldum buda beni rahatsız ediyor oyun oynuyorum gözüm o noktaya kayıyor sürekli acaba yarın götürsem monitörü değiştirirlermi çünkü aldıgım eşya da bir tane bile sorun olsun istemem

300 ytl yi aşman gerekiyor 4:3 ler için 932B alabilirsin Samsungun o paraya ama backlight ve ghosting yapma ihtimalin yüksek biraz daha çıkabilirsen LG 1960TR olan ürün gayet iyi. 22'' te düşünebilirsin ekran kartın iyi ise 300ytl ye ürünler var F/P olarak BenQ süper bence

quote:

Orjinalden alıntı: captainfb

Arkadaşlar LG,samsung veya iyi dediğiniz bilinen markaların 17-19 inch boyutu 4:3 alanı olan fiyatı max 300 YTL olan ve en önemlisi Ekranı Mat olan bir öneri yapabilirseniz sevinirim.

• 19" mönitör konusunda kararsız kalanlara şiddetle Samsung T190 tavsiye ederim. 3 gündür kullanıyorum, çok memnunum. Her şeyiyle tamamen süper bir mönitör.
  • vatan bilgisayara götürdüm sorgusuz değiştirdiler yenisini aldim üstelik almadan önce inceledim ölü pixel varmı diye bulamadım inşallah sonradan oluşmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

vatan bilgisayara götürdüm sorgusuz değiştirdiler yenisini aldim üstelik almadan önce inceledim ölü pixel varmı diye bulamadım inşallah sonradan oluşmaz

Vatan ı oyüzden seviyorum indirim olunca almak dahada iyi 1000ytl kasayi 820 ye topladık piyadan tek tek toplasak gene 850den aşağı olmazdı böyle tek partide al istediğini kursunlar. Birde donanım reyonundaki elemanlarda anlıyorlar bu forumlarada üyeler:)) güç kaynağını tavsiye ile aldım Ram ide öyle. Monitör yok fazla o kötü yeni modeller gelmedi Bursaya. BenQ 24'' var ama sitede göremedim anlaşmaları bitti galiba.
  • PHILIPS 190CW8FB/00 almayı düşünüyorum ve şuan 17" crd kullanıyorum ekran kartım 256mb paylaşımsız ati ama modelini bilmiyorum ve oynadığım tek oyun most wanted black edition sizce sorun yaşarmıyım ve bu monitörde ö.p. garantisi varmı ben göremedimde. ve crd monitör gibi bağlayabilirim dimi..

kullanılır alanı fazla ve resimlerde güzel duruyor diye ve internet için wide istiyorum görüşleriniz nelerdir herkese şimdiden teşekkurler herkesin bayramı mubarek ve kutlu olsun...

ve hangi siteden alayım sizce veya en uygun mağaza sizce hangisidir.
    http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=31974
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50226#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 30 Eylül 2008; 15:23:25 >

• Öncelikle harika bi paylaşım olmuş, emeği geçen herkesi kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Arkadaşlar size samsung lcd monitörler hakkında bir kaç soru sormak istiyorum.
    1) Samsung T220 ile T200'ün çözünürlükleri aynı. (1680/1050) o zaman 20" deki görüntü T220'ye göre daha mı iyi.(diğer tüm özellikleri aynı)
    2) nokta aralığı t220'de 0.28, T200'de 0.26. bu büyüklükten mi kaynaklanıyor yoksa T220 daha mı iyi görüntü veriyor.
    3) HD, HDTV vs,vs... bu özellikler ne işe yarıyor.
    4) T serisi sanırım t panel kullanıyormuş. bu kötü birşey sanırım, ilerde s paneli üretilip türkiyeye gelir mi.
    5) şu 6 modelden hangisini tercih ederdiniz :
    a) SAMSUNG SyncMaster T220 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    b) SAMSUNG 2253LW 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    c) SAMSUNG SYNCMASTER 2232GW 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    d) SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW 22" 2ms DVI WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    e) SAMSUNG SYNCMASTER T200 20" 2ms (Analog+DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    f) SAMSUNG 2053BW 20" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

sanırım çok uzattım, zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, görüşmek dileğiyle...

• quote:

Orjinalden alıntı: deniztoyota

PHILIPS 190CW8FB/00 almayı düşünüyorum ve şuan 17" crd kullanıyorum ekran kartım 256mb paylaşımsız ati ama modelini bilmiyorum ve oynadığım tek oyun most wanted black edition sizce sorun yaşarmıyım ve bu monitörde ö.p. garantisi varmı ben göremedimde. ve crd monitör gibi bağlayabilirim dimi..

kullanılır alanı fazla ve resimlerde güzel duruyor diye ve internet için wide istiyorum görüşleriniz nelerdir herkese şimdiden teşekkurler herkesin bayramı mubarek ve kutlu olsun...

ve hangi siteden alayım sizce veya en uygun mağaza sizce hangisidir.
    http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=31974
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50226#tablnk

arkadaşlar yorum yapabilecek kimse yokmu

• arkadaşlar bir şey soracam aslında soracağım şey biraz karışık

şimdi mesela önünüzde beyaz bir duman olduğunu var sayalım ve monitörün lcd şimdi kafanı çevirince sanki o duman 32 bit değilde 16 bit renk derinliğinde görüküyor yani beyazdan siyaha geçerken duman direk değilde kademeli geçiyor gibi oluyor yani mesela dumanın ortası beyaz köşelere doğru duman gri tona kayıyor ya mesela sabit bakınca o gri den beyaza kadar olan renkler normal gorunuyor ama mesela kafanı cevirince sanki kademeli olarak çizgi çizgi olarak görünüyor ama kafanı cevirmeyip sabit bakarsan o duman pürüzsüz görünüyor bu lcd lerdeki ms yüzündenmi yoksa her lcd de olmuyormu yani kafanı hızlı bir şekilde çevirince oluyor mesela gridde aracın arkasındaki dumana hareket halinde bakın tam pürüzsüz görünmüyor (tam anlatamadım ama idare edin ) bu arada 2 ms tepkim hızı monitörün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 2 Ekim 2008; 23:48:23 >

• genelde bu monitörlerin tn panel olmasından kaynaklanıyor r
    1.cisi renkleri tam veremiyor 16.2milyon
    2.görüş açısı düşük olduğundan160/160 hafif kafanızı yan çevirdiğinizde renklerde bozulmalar yada koyulaşmalar gözüküyor.
    dikkat edince çoğu monitörde öle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaver029

genelde bu monitörlerin tn panel olmasından kaynaklanıyor r
    1.cisi renkleri tam veremiyor 16.2milyon
    2.görüş açısı düşük olduğundan160/160 hafif kafanızı yan çevirdiğinizde renklerde bozulmalar yada koyulaşmalar gözüküyor.
    dikkat edince çoğu monitörde öle.

cevap için teşekkurler her ne kadar 16.7 milyon renk desteklediği yazılsada sanırım tam veremiyor o kadar rengi

bu arada markasını yine yazayim samsung 932gw
  • selam arkadaşlar ekran kartım nvidia geforce 7600 gs .bu ekran kartına en uygun hangi ölçüde monitor kullanılır.hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz (çok pahalı olmamak şartıyla )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebo -- 9 Ekim 2008; 18:22:32 >
  • Merhaba arkadaşlar...
    Asus F3s Laptop ve ss3 usb Tv kartı kullanıyorum. LCD bir monitor alıp çift masaüstü ile LCD'yi sadece TV olarak kullanmak istiyorum.
    Nasıl bir LCD almalıyım? 19" 21" widescreen ya da o kadar paraya değmez CRT mi alsam? LCD monitor alınca HD yayınları izleyebilirmiyim?
  • Öncelikle harika bi paylaşım olmuş, emeği geçen herkesi kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Arkadaşlar size samsung lcd monitörler hakkında bir kaç soru sormak istiyorum. (5 tane :D )
    1) Samsung T220 ile T200'ün çözünürlükleri aynı. (1680/1050) o zaman 20" deki görüntü T220'ye göre daha mı iyi.(diğer tüm özellikleri aynı)
    2) nokta aralığı t220'de 0.28, T200'de 0.26. bu büyüklükten mi kaynaklanıyor yoksa T220 daha mı iyi görüntü veriyor.
    3) HD, HDTV vs,vs... bu özellikler ne işe yarıyor.
    4) T serisi sanırım t panel kullanıyormuş. bu kötü birşey sanırım, ilerde s paneli üretilip türkiyeye gelir mi.
    5) şu 6 modelden hangisini tercih ederdiniz :
    a) SAMSUNG SyncMaster T220 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    b) SAMSUNG 2253LW 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    c) SAMSUNG SYNCMASTER 2232GW 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    d) SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW 22" 2ms DVI WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    e) SAMSUNG SYNCMASTER T200 20" 2ms (Analog+DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    f) SAMSUNG 2053BW 20" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

sanırım çok uzattım, zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, görüşmek dileğiyle...

• monitör almak isteyen varsa elimde sıfır kutusunda samsung 19inç var. fiyat 260ytl kutusunda sıfırdır 2yıl garantili vede faturalıdır.http://www.hepsiburada.com/samsung-syncmaster-932nw-19-5ms-wide-screen-lcd-monitor-/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50200

cepten ulaşırsanız daha ii olur bende net vede pc yok o yüzden cepten ulaşmanızı satvsiye ederim iyi günler sağolun.
  • PHILIPS 170S LCD ekran çözünürlüğünü nasıl kullanıyorsunuz bendeki 1280*1024 olarak ayarlarsam yazılar ve görüntü gayet net oluyor. daha düşük çözünürlüklerde çok denememe rağmen görüntü kalitesi düşüyor.
    çözünürlüğün yüksek olmasından dolayı (1280*1024) bu kezde makina sık sık donuyor.

sizler hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz sorun yaşıyormusunuz
  • Ekran görüntü çözünürlüğü ne ise onda ben en üst seviyede kullanırım 20 inç 1600 1050
  • Saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 30 Kasım 2008; 16:54:28 >
  • hp
  • arkadaslar benim sorunum şu daha net goruntu almak icin ne ypmalıyım.4 senelik pcim var format bile atılmadı ama ekran karım dusuk sanırım 32 olması gerekıyor emın degılım pek anlamamda acıkcası.ama film izlerken goruntu keskin degil
    BENQ G900 modeli
    Ekran Boyutu (Inch) : 19
    Nokta Aralığı (mm) : 0,283
    Düz Kare : KARE EKRAN
    Tüp : LCD
    Emisyon Standartı : TCO03
    Tepki Süresi : 5 ms
    Çözünürlük : 1440 x 900 (WXGA) PİKSEL
    Monitör Boyutu (EXBXD) mm : 524x451x134
    Yatay Tarama : 31~83
    Dikey Tarama : 55~76
    Teknoloji : LCD
    Titreşimsiz : EVET
    Renk : SİYAH
    Bağlantı Şekli : D-sub
    Diğer Özellikler : KONTRAST 800:1 PARLAKLIK 300CD/M2 PARLAKLIK SENSEYE+PHOTO
    sizden ricam film oynatırken goruntu kalitesi dusuyor.ama kardeşimin monitorde aynı sey olmuyor onunkide 17 nec lcd ekran.ekran kartıyla ılgılı olabilirmi.goruntude eklıycemtım ama konu acmıstım burayı gormeden orda goruntuler var isterseniz ekleybilirim

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.