Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • philipsler son çıkan modeller hariç hiç güzl değiller hp dell apple ve lg ile philipsin son çıkan modelleri.
  • night bu monitörü önerirmisin?http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50630

22" ile 20" arasında kaldım önce T220 almayı düşünüyordum daha sonra bu 20"lerin daha iyi görüntü verdiği geldi aklıma ayrıca 20" alırsam 100 lira kar ediyorum onada kulaklık felan alırım diye düşündüm ne yapayım?

monitör oyun,programlama,tasarım,film gibi işlerde kullanılacak. Ortalama bir T220 alacak kadar param var. Ekran kartım 4850 olacak o yüzden max 22" alabilirim.Çokta para vermek istemiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 15 Ağustos 2008; 16:31:38 >

• 20 inçler avantajlı oyun oynayacaksanız çok büyük ekran rahatsız eder ve de ekran kartı performansını azaltır.Kulaklık al koss ur 40.20 inç alacaksan hp analog var dvili samsung kullandım analog daha iyi bağlantı şekli çok önemli değil bağlayacağın cihazın çıkışları ile uyumlu ise sorun olmaz hp lg dell ve benq.Hp daha ucuz 5ms ama o 2ms gtg yani hpdeki açık kapalı 5ms ile aynı hpde tek olumsuzluk analog bağlantı görünebilir ama dvi lı da kullandım bu bağlantı ile olmuyor kalite panel başka özelliklerle alakalı bence bağlantı tipi önemli değil.
  • 20" ler ile 22" ler arasında ekran kartı performansı bakımından bir fark yok bildiğim kadarıyla çözünürlükleri aynı. Bu modelle hdmi da var belki ilerde bir xbox tadında konsol alırsam monitöre bağlarım diye düşündüm.
  • çözünürlük aynı fakat yayıldığı yüzey aynı olmadığından karelenmeler ve de diğer olumsuzluklar fazla 20 inç bile oyunda büyük çok yakından büyük ekran sorun yaratır söyleyeyim.Ben aldığımda aralarında fark yoktu fazla ben görüntü kalitesini önemsediğimden 20 inç aldım sonuçta çözünürlük aynı olup görüntülenen alan büyüyünce görüntüde bozulma oluyor.22 hp hdmı al ama dvi gereksiz dönüştürücü ile analog kullanırsın.
  • Panel tipleri var denmiş. Bu ucuz LCD lerde daha az kaliteli panel kullanılıyor ise bunun ne gibi bir dezavantajı olur, sadece görüntü kalitesinde mi düşüş oluyor. (Daha ne olsun:P) Yoksa buna ilave olarak ilerde bozulma riski daha mı fazla.

Birde şu iki monitör arasında fark varmı acaba.

LG L222WS-BK 22" 5ms WIDE SCREEN
    LG L222WS-BN 22" 5ms WIDE SCREEN

Model kodunun sonunda BK-BN gibi uzantılar var, tahminimce renk ile alakalı ama emin olamadım.

Birde bu monitörler arasında da kaldım,

Philips 19", 1440x900, Genis Siyah Monitör 2MS (analog)
    Samsung 19", 1440x900, 2ms, Parlak Siyah Geniş Monitör (DVI)

Samsung da DVI var ama sanki philips daha kaliteli gibi geliyor.

Siz hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 18 Ağustos 2008; 10:50:43 >

• Arkadaşlar 20-26 inch arası lcd tv almayı düşünüyordum da çok pahalı oluyor küçük ekranlar. onun yerine bi 22 inch lcd monitör alsam digiturk veya başka bir uydu bağlayabilirmiyim.?? . görüntü nasıl olur acaba.. uydu bağlayabilmem için lcd monitörün hangi girişi olması gerekiyor acaba.. bi de hoparlörü uyduya bağlayabilirmiyim ? yardımıcı olursanız sevinirim ..saygılar.

NOT: Tv izlemek için arada bir de reklam yapmak için kullanacam. tüplü tv çok kaba durur eczanede yoksa tüplü tv alacaktım.
  • barısozer83,

Aradigin monitor Samsung t240 veya t260 olabilir. Zira bu monitorlerde hdmi girisi mevcut, hdmi cikisli bir receiver'a baglanabilir. Ayrica monitor uzerinde digital ve stereo ses cikisi var. Incelemende fayda var.
  • çok faydalı bir konu olmuş ellerine sağlık hocam
  • emege saygi
  • Merhabalar,

Oyun da oynamak için kullanacağım 19'' widescreen ve piksel garantili bir LCD monitör arıyorum. Açıkçası çok pahalı birşey almak da istemiyorum, ama gerektiği kadar açılabilirim. Genellikle satış yapan yerlerde de satış görevlileri piksel garantisi konusunda bilgisiz olabilyiorlar ve hangi modellerde olup olmadığını söyleyemeyebiliyorlar.

İstediğim kriterlere uyan bildiğiniz modeller var mı?
  • merhaba ben DELL E178FP 17" 5ms LCD MONİTÖR - SİYAH hakkında bilgisi olan var mı diye soracaktım fiatı çok uygun geldi bana 210 ytl. kullanan var mı acaba
    birmonitöre ihtiyacım var ve bütçem de en fazla 250 ytl ye kadar açılablirim.yardımcı olablir misiniz acaba
  • artıkçok geç çünkü indirim bitti ve ürünün yeni fiyatı 315 ytl oldu. şöyle evde kullanılabilecek fiatı 200-250 ytl olan bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir lcd monitör var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 03pe803 -- 1 Eylül 2008; 0:51:40 >
  • Acaba 19'' "Dell E196FP" monitörün güncel fiyat bilgilerini ve İstanbulda bulunabilicek yerleri söyleyebilir misiniz?
  • Arkadaşlar artık son noktayı koymak istiyorum. Yardımınızla tabii.

Öncelikle Samsung 932GW düşünüyorum ama aklımda bi kaç soru var halen. İlk önce o fiyata daha iyi bir monitör bulabilirmiyim ? (350 Lira ) 19'' bu zaman için ufak mı gelir ? 20.1'' olarak o fiyat aralığında kaliteli bir mönitör bulabilirmiyim ?

Son olarakta 932GW kadar kaliteli ve ondan daha ucuz bir monitör var mı ?

Yoksa 932GW ile noktayı koysam mı ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 2 Eylül 2008; 3:10:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

Arkadaşlar artık son noktayı koymak istiyorum. Yardımınızla tabii.

Öncelikle Samsung 932GW düşünüyorum ama aklımda bi kaç soru var halen. İlk önce o fiyata daha iyi bir monitör bulabilirmiyim ? (350 Lira ) 19'' bu zaman için ufak mı gelir ? 20.1'' olarak o fiyat aralığında kaliteli bir mönitör bulabilirmiyim ?

Yoksa son olarak 932GW ile noktayı koysam mı ? Teşekkürler.

Bence o fiyata bulduysan kaçırma 932gw iyi monitördür
  • Sizce bu lcd nasıl sıfır açılmamış bir halde 222ytl ye alabiliyorum..

AOC 2216SW 22" 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Panel Özellikleri: 21.6'' (54.86 cm) TFT Active Matrix LCD, Slim Cabinet, Super Narrow Bezel, Diagonal Hard Coating (3H), Anti-glare Treatment
    Tasarım Türü: Standart
    Nokta Aralığı: 0.276 mm x 0.276 mm
    Görüntü Alanı: 464.9 x 290.6
    Parlaklık: 300 cd/m2 (typ)
    Kontrast Oranı: 3000:1 (DCR)
    Tepkime Süresi: Typ. 5ms (tr: 2ms)
    Görüş Açısı Y/D: CR=10: 160/160 Derece
    Uyumluluk: VESA, XGA, SVGA, VGA, SXGA, WXGA. Mac®Equipped With VGA Port.
    Tarama Frekansı: Yatay: 30K~83KHz Düşey: 55~75 Hz
    Piksel Frekansı: 160 Mhz
    Maksimum Çözünürlük: 1680 x 1050@60HZ
    Önerilen Çözünürlük: 1680 x 1050@60HZ

Desteklenen Çözünürlükler:
    640 x 480@60/75Hz,
    720 x 400@70Hz,
    800 x 600@/60/75Hz,
    1024 x 768@60/70/75Hz,
    1280 x 1024@60/75Hz,
    1680 x 1050@60HZ

Renk Sayısı: 16.7M
    Sinyal Girişi: Video: 0.7Vp-p, RGB analog, Separate Sync: TTL Level, H/V Sync: Positive / Negative
    Bağlantılar: RGB Signal: 15-pin D-sub Male (Attached), Power: 3-pin Plug (CEE22)
    Güç Kaynağı: Güç Girişi: Evrensel 100~240VAC, 50/60Hz
    Güç Tüketimi: 49Watts (Max)
    Tak / Çalıştır: DDC1/2B/CI
    Kullanıcı Kontrolleri: Otomatik, Vol/ Yukarı,Aşağı, Menu, Güç
    Fonksiyonlar: Parlaklık, Kontrast, ECO Mod, Gamma, DCR, Fokus, Saat, Y/D Durum, Renk Sıcaklığı, Renk Yükseltme, Resim Yükseltme, OSD Seçenekler, Ayar, Reset, Bilgi
    OSD Dilleri: İngilizce,Fransızca,Almanca,İspanyolca,İtalyanca,Portekizce,Rusça, İsveçce, Çek Dili
    Hoparlör: N/A
    Emisyon Standartları: TCO03
    Düzenlemeler: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE, ISO 13406-2, TCO03, Windows Vista ready
    Diğer Özellikler: VESA 100mm Wall Mountable, Kensington Security Slot the VESA Wall Mount devices
    Boyutlar (WxHxD mm): Monitor: 506x404x210 - Kutu: 562x453x150
    Ağırlık: Net: 5.26 kg - Kutu: 6.7 kg
    Garanti: 3 YIL Yerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma100 -- 4 Eylül 2008; 20:15:30 >

• Güzel aoc panel üreticisidir.
  • Önce ben de 932GW yi gözüme kestirmiştim. şimdi 2053BW'ye bakıyorum.
    exa'da 390ytl. bence, 20" için 40 lira fazladan verilir.

quote:

Orjinalden alıntı: grrdn

quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

Arkadaşlar artık son noktayı koymak istiyorum. Yardımınızla tabii.

Yoksa son olarak 932GW ile noktayı koysam mı ? Teşekkürler.

Bence o fiyata bulduysan kaçırma 932gw iyi monitördür

• TV ÖZELLİĞİ OLAN (TV TUNER'i OLAN) LCD MONiTÖR SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

SCART girişi, S-Video, gibi girişleri olan bir LCD monitör satın almayı düşünüyorum.

Boyutları cok büyük olmamalı, cunku seyahatlerde de kullanmayı düşünoyurum.

Apple 'ın monitörleri güzel mesela ama onlarda bir de bu TV özellikleri olsa tam olurdu.

Nasıl bir LCD monitör ne önerirsiniz? (Yazım kısa oldu biraz ama şu anda aklıma bu kadarı geldi)

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.