Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap için teşekkürler, dedikleriniz doğrultusunda uygun bir model arıyorum bende şimdi
  • LG L 1960 TR görüntüsü herşeyi anlatıyor.
     TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 5 Haziran 2008; 0:58:11 >
  • PHILIPS - 170P6ES 17'' TFT LCD MONİTÖR 8ms
    Marka:PHILIPS
    Ürün:170P6ES 17'' TFT LCD MONİTÖR 8ms
    Ürün Kodu:PHIL.MON.L170P6ES
    Ekran Boyutu:17'' (43m)
    Görülebilir Alan:337.9x270.3mm
    Tepki Süresi:8ms
    Nokta Aralığı:0.264x0.264mm
    Çözünürlük:1280x1024, 75Hz
    Multimedya:2x2W RMS Stereo
    Kontrast Oranı:500:1
    Parlaklık:~ 250 cd/m2
    Yan Bakış Açısı:160
    Düşey Bakış Açısı:140
    Yatay Tarama:30 - 83 kHz
    Dikey Tarama:56 - 76 Hz
    Video Veri Hızı:140MHz
    Standartlar:TCO''03, Energy Star
    Bağlantı Tipi:D-Sub 15, DVI-I, USB
    Güç Tüketimi:43 W (1W Standby Mod)
    Ölçüler (GxYxD):375x395x201mm
    Ağırlık:5.6 kg
    Diğer:Perfect Panel tasarımı
    Sıfır nokta hata garantisi
    SmartBright teknolojisi
    Dikey ve yatay ayarlanabilir açı
    LightFrame DR teknolojisi
    Garanti Süresi (Yıl):3

bendede bundan war

• ya arkadaşlar 1000 tl para ayırdırm 3 haftadır monitör alamıyorum 22" ile 24" arası bir monitöre ihtiyacım var Özellikle Bluray filmler izlenicek xbox ve grafik işleme bana ne önerirsiniz ??
  • üzerine biraz daha para koy git full hd lcd ekran al 2500 ytl ye iyi bir şey alırsın.hem tv olarak kullanırsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: emseth

ya arkadaşlar 1000 tl para ayırdırm 3 haftadır monitör alamıyorum 22" ile 24" arası bir monitöre ihtiyacım var Özellikle Bluray filmler izlenicek xbox ve grafik işleme bana ne önerirsiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 8 Haziran 2008; 22:37:37 >
  • 22 inç ve dvi özeelikli uygun monitör olarak ne alabilirim?
  • http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=iCShZgQfneDT5GbX3zWmUg

bu monitör nasıl alınırmı yarın alıcam olur derseniz.
  • araştırma yapmadn yazmayınız.Ürün hakkında yeteri kadar güncel bilgi mevcut.Fiyat performans oranı iyi bir ürün.
  • Evet arkadaşlar oyun oynamak, film izlemek için karanlık sahnelerde başarılı olan bir LCD arıyorum.

Bütçe 350 ytl maks.
  • tabiki PHILIPS..
  • Birkaç sorum olacak lcd nin wide yada kare olması bir şeyi değiştirir mi?

Kare olanlar daha mı iyi?

19'' ile 22'' arasında kaldım.Sizce hangisinin alınması daha mantıklı?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingRoger -- 8 Temmuz 2008; 19:30:47 >
  • Cevap verebilecek biri yokmu ya?
  • 22 inc daha iyi
  • ekran canlılığı parlaklıgı ve oyunlarda takılmama acısından 19 veya 20 inc kare ekran lcd marka önerebilirmisiniz?
  • kare almayınız dikdöretgen herzaman daha iyidir hp 20 inç analog çok iyi görüntüsü var daha önce philips samsung ve lgnin lcdlerini kullandım hp analog olmasına rağmen çoğundan her açıdan iyi özellikle parlaklık canlı renkler.
  • Arkadaşlar,katkı sağlayanlara teşekkür ederim.Ben de bugünlerde yeni toplattığım sistemde kullanmak için lcd almayı düşünmekteyim.Sıkıntı olan nokta şu:
    1-Ölü piksel çıkarsa endişesi(topikten anlaşıldığı kadarıyla sadece phıllıpste ö.p.garantisi var).
    2-Tepki süresi az olanlarını bulma zorluğu
    3-w screen daha mı kullanışlı
    4-Araştırırken gördüğüm;19" yaygınlığı
    5-Eski crt hyundai monitörümden çok memnunum (8 yıl kullandım ) ,acaba lcd de bunu yakalayabilir miyim.

Bu arada gittğim bilgisayar mağazasında kendi kullandıkları lcd lerin w screen olmadığı ve 8 msn tepki süreli olduğu.
    Tüm bunları dikkate alarak karar vermek durumundayım.
  • KAliteli panellerde ölü pixel çıkmaz zaten 4 üzeri neredeyse tüm firmalar değişim yapmak zorunda.Tavsiyem 1000 kontras parlak ekran 5ms tepki açık kapalı değer.Marka olarak hp ve lg nin son serileri.Apple cinemalar da bütçe yeterli ise iyi seçim.Crt den daha canlı renkler alırsın hareketli görüntülerde iyi performans istiyorsan nokta aralığı önemli düşük olan değer iyi.20 inçler genel olarak 22 ve 19lardan daha sık nokta aralığına sahiptir.Lcd alırken nokta aralığı marka parlak ekran olması önemli tepki süresi de.Bağlayacağın cihaza göre bağlantı şeklini seç bunu diretenlere pek kulak asma.Hp 20 inç tavsiye edilir çok lcd kullandım çok iyi.Geniş ekran yani dikdörtgen ekranlar doğru çözünürlükte kullanıldığında hiçbir dezavantaja sahip değildir ki avantajı var artık tüm formatlar 16 9 ya da ona yakın değerlerde oluyor.
  • Arkadaşlar ben bu konuyu görmemiştim geciktim biraz kusura bakmayın. hp dell yada apple ın üst seviye monitörlerini önderiyorum herkeze. oyun oynayacaklar biraz dikkat ederlerse daha iyi olur 5ms yenileme oranlı modelleri tercih etsinler diğerleri için bir sorun yok :) ben evde hp 2408h modelini kullanıyorum 1920 x 1200 çözünürlükte gayet hoş bir tasarıma sahip yükseklik ayarı var öne arkaya yatabiliyor. dikeyde 90 derece döndrebiliyorsunuz. parlak ekran dinamik 4000:1 konstrast manuel istediğinizi ayarlayın 4000:1 e kadar. eve gidince fotograflarını çekebilirsem koyarım siteye. oyun oynamayı çok severim biraz gelecek düşüncesiylede hareket ettim bu modeli seçerken hdmi girişi olması cezbetti diyeyim birde dell in istediğim modelinin türkiye de bulunamaması ve dell in inanılmaz ilgisizliği. hp de müşteri memnuniyeti adına herşey var sanırım. 1060 ytl ye almıştım monitörü alabileceklere tavsiye ederim. 3d çizim ile uğraştığım için büyük ekran istiyordum aslında hayallerimin ekranı apple cinema display 30" dir saygılar.

• arkadaşlar lcd monitöre uydu alıcısını ve dvd player ı direkt olarak bağlayabilirmiyim?...
  • snrm dırek baglıyamıosn bi aparatı oması lasm dıe bılıorm
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.