Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2232bw adlım ama artık bi silip tozunu almam lazım.

nasıl temizleyeyim.
    içinden bi bez çıktı onu içme suyu ile nemlendirip silmek istiyorum.

elimde pronto elektronik eşya temzileem spreyide var ama zarar verir diye düşünüyorum.

bunun dışında bi tavsiyesi olan var mı ?
  • bence kolonya ile nemlendirip sil ben öyle yapıyorum ama yumuşak bişeyle sonra yine yumuşak bezle kolonyadan kalan buğuyu alıyorum
  • çok ucuz fita temizleyici spreyler satılıyor.Bulamıyorsan nemli bez az nemli ve ardından kurulama.Alkol katkılı ile silme yazı boya parlaklık gibi estetik unsurlara zarar verebilir.
  • Arkadaşlar ben de tartışmaya katılayım dedim çorbada benim de tuzum olsun. Bende 4 adet LCD monitor var.
    1. Evde 19" Samsung 960BF
    2. Evde ve İşyerimde 19" Neovo F-19 (Evdekinden memnun kalınca iş yerine de Neovo aldım)
    3. Kızımda 22" Samsung 226CW

Bence samsung monitorlar bir harika. Ancak alırken dikkat etmeniz çok bir husus var o da üzerinde kontrol düğmelerinin olması. Aksi halde Samsung'un Magic Tune diye bir yazılımı var onu kullanmak zorundasınız. Bu nedenle üzerinde kontrol düğmelerinin olan modellerini seçin. Öte yandan Neovo F 419 modeli monitor düşük bütçeli arkadaşlara önerebileceğim bir model. Bizzat hem işte hemde evde neredeyse günde 15-16 saat bu nonitörü kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Bütün yazılımlarla da test ettim sonuç harika. Düşük bütçeli Herkese tavsiye ederim. Eğer bütçeniz yüksek se o zaman Samsung alın derim. 19" için 970 P ve 931BW çok iyi bir monitorlar Özellikle 970'in sehbası çok çok iyi.

• arkadaşlar ben sınıf web sayfası yapıyorum fikirlerinizi bekliyorummm:)
  • ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

çok ucuz fita temizleyici spreyler satılıyor.Bulamıyorsan nemli bez az nemli ve ardından kurulama.Alkol katkılı ile silme yazı boya parlaklık gibi estetik unsurlara zarar verebilir.

Arkadaşımwww.incehesap.com da Monitör alana Temizlik setini hediye ediyorlarmış. Arkadaşım almış göndermişlerde.....

Bu ürünü aldığınızda HIPER HS-106 LCD EKRAN TEMİZLEME SETİ ürünü bedava.
    HIPER HS-106 LCD EKRAN TEMİZLEME SETİ ürününü sepetinize eklemek için tıklayın.

• merhaba
    xbox 360 aldım. yakın bir zamanda gelicek. evimde de eski bir pc var. güzel bir monitör alıp hem pc de hemde xboxta kullanmak istiyorum. doğal olarak monitör için bayaa bir şartım var.
    -hem DVI hem HDMI girişi olmalı.
    -hoparlörü olmalı
    -20.1" ve üzeri olmalı

acaba böyle bir monitör var mı? hepsiburadada baktım. bir tane benq monitör vardı ama 19".
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanvanli

merhaba
    xbox 360 aldım. yakın bir zamanda gelicek. evimde de eski bir pc var. güzel bir monitör alıp hem pc de hemde xboxta kullanmak istiyorum. doğal olarak monitör için bayaa bir şartım var.
    -hem DVI hem HDMI girişi olmalı.
    -hoparlörü olmalı
    -20.1" ve üzeri olmalı

acaba böyle bir monitör var mı? hepsiburadada baktım. bir tane benq monitör vardı ama 19".

Arkadaşım Benq da 2 mdoel bide HP da var. Ancak HP Analog+HDMI ben hepsinin linkini aşağıda yazıyorum.... Hayırlı olsun kardeş bu arada makinen....

20 BENQ X2000W LCD 5 MS SİYAH GENİŞ EKRAN DVI HDMI
    22 BENQ X2200W LCD 5 MS SİYAH GENİŞ EKRAN DVI HDMI
    22 HP PVL GM757AA W2207H LCD 5 MS GEN.PAR.EKR.HDMI

• cevap için çok teşekkürler. 20" benq iyi gibi geldi. şimdi ben bu monitörü alsam şu dediklerimi yapabilirim değil mi?

-PC nin DVI çıkışını monitöre bağlarım. ayrıca xboxıda HDMI ile monitöre bağlarım. hem pc hem xbox açık olmamak üzere ikisinide aynı anda monitöre takıp hiç kablo takıp çıkarmadan kullanabilir miyim?

-birde xbox kullanırken monitörün ses çıkışını 2+1 ses sistemime takabilir miyim?
  • quote:

cevap için çok teşekkürler. 20" benq iyi gibi geldi. şimdi ben bu monitörü alsam şu dediklerimi yapabilirim değil mi?

-PC nin DVI çıkışını monitöre bağlarım. ayrıca xboxıda HDMI ile monitöre bağlarım. hem pc hem xbox açık olmamak üzere ikisinide aynı anda monitöre takıp hiç kablo takıp çıkarmadan kullanabilir miyim?

-birde xbox kullanırken monitörün ses çıkışını 2+1 ses sistemime takabilir miyim?

Kardeş bence de güzel bi monitor, almışken 22 al derim ama bütçe sıkıntık yoksa; gerçi verdiğim link de de baya uygun fiyatları.. Neyse gelelim soruna...
    Her ikisini de aynı anda kullanamazsın. Takılı olur ama hangisini kullanacaksan onu açarsın. Ses sistemi ile ilgili olarak da takabilirsin diye biliyorum ben...

• hangisini kullancaksam onu açacağım zaten. evde lcd tv yok. yazın sağlam bir plazma almayı düşünüyor babam. bende bu arada monitörle idare edeceğim.

cevaplarınız için çok teşekkürler...
  • Öncelikle yeni monitör alırken sadce analog girişi oloan modellerden uzak durun! Benim tavsiyem biraz daha verin dvi'lı olsun. Benim kuzen bi tane samsungların NW'sinden aldı ps3 alcaktı ama girişi olmadığı için vazgeçti.
    @farrabi
    hpw2408 iyidir hem fullhd hemde hoparlörü var ama para sıkıntın yoksa ps3'ün yanına bir de z5500 alırsan benim hayalimdeki sistemi kurmuş olursun.

quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

arkadaşlar ps3 alacağım fakat şu ekran işini önceden çözeyim diyorum şimdi

benim odam küçük olduğu için 32" full hd alamıyorum bunun yerine alabileceğim daha küçük fullhd bi tv de yok bildiğim kadarıyla yani monitör alacağım fakat

monitörlerin ses çıkışı yok, ps3'lerde öyle her hoparlörle çalışmıyormuş.Hoparlör de takamayacağım peki 26" ten fazla olmayacak

hem bilgisayar hem televizyon hemde ps3 için dahili hoparlöre sahip bir monitör varmıdır "fiyat önemli değil"
    bütün bunları karşılayacak girişler olsun üstünde yeter ( çok mu şey istiyorum )

aynı mesajı konsol bölümünede yazıyorum cevaplarınız için teşekkürler şimdiden...

• quote:

hangisini kullancaksam onu açacağım zaten. evde lcd tv yok. yazın sağlam bir plazma almayı düşünüyor babam. bende bu arada monitörle idare edeceğim.

cevaplarınız için çok teşekkürler...

Bu aralar Euro 2008 muhabbetine TV lerde baya bi kampanya yapmaya başladılar. Takip et derim ben....
  • Selam arkadaşlar. Uzun süredir bu monitör illetini araştırıyordum. Bu illet beğenmesi en zor parça bilgisayarda. Yok dvi mi yok analog mu vs.. :) en son 931c modelini alacaktım vatan bil. dan. sonra 932b modeli aklıma takıldı. ardından 931c i almaya gittim. sonra 932b bakmak istedim yoktu. ama 932b nin dvi siz modeli olan 932n+ gördüm, aralarında 120-130 tl gibi bir fark vardı 931c ile. baktım baktım en sonunda 932n+ aldım. Uzun lafın kısası. şimdi arkadaşlar hemen hemen incelediğim bütün modellerde (931c, 961p vs......) ghostin, titreme, kıprama vs.. bir sürü şeyden şikayet etmişler. inanın hepsi ticari yalan yok 5ms yok 2ms. bende ki şuan 932n 5ms vs... oyunları, filmleri canavar gibi oyunuyorum crysis, cod4 vs.. (full detayda hemde). ne bir bulanıklık ne bir ghosting ne de başka bir şey. hiç kafa yormayın alın bir monitör çünkü hepsi aynı boşuna 200-300 tl fazla para vermeyin, varsada o dediğim şeyler akıl hastası olmaya gerek yok. bundan 20 sene evvel siyah beyaz tüplü televizyonlar vardı :) kalın sağlıcakla.

Not: benim gibi kafası karışanlar için abi nasihatı :)

• arkadaşlar istediğiniz hertürlü bilgisayar parçasınıwww.myusabox.com adresi üzerinden amerikadan getirtebilirsiniz...

Üstelik gümrük işlemlerini sizin yerinize onlar hallediyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xdream_

Selam arkadaşlar. Uzun süredir bu monitör illetini araştırıyordum. Bu illet beğenmesi en zor parça bilgisayarda. Yok dvi mi yok analog mu vs.. :) en son 931c modelini alacaktım vatan bil. dan. sonra 932b modeli aklıma takıldı. ardından 931c i almaya gittim. sonra 932b bakmak istedim yoktu. ama 932b nin dvi siz modeli olan 932n+ gördüm, aralarında 120-130 tl gibi bir fark vardı 931c ile. baktım baktım en sonunda 932n+ aldım. Uzun lafın kısası. şimdi arkadaşlar hemen hemen incelediğim bütün modellerde (931c, 961p vs......) ghostin, titreme, kıprama vs.. bir sürü şeyden şikayet etmişler. inanın hepsi ticari yalan yok 5ms yok 2ms. bende ki şuan 932n 5ms vs... oyunları, filmleri canavar gibi oyunuyorum crysis, cod4 vs.. (full detayda hemde). ne bir bulanıklık ne bir ghosting ne de başka bir şey. hiç kafa yormayın alın bir monitör çünkü hepsi aynı boşuna 200-300 tl fazla para vermeyin, varsada o dediğim şeyler akıl hastası olmaya gerek yok. bundan 20 sene evvel siyah beyaz tüplü televizyonlar vardı :) kalın sağlıcakla.

Not: benim gibi kafası karışanlar için abi nasihatı :)

Ewet arkadaşım haklısın burada önemli olan ihtiyaçlarımızı net şekilde değerlendirebilmek. Yok o da olsun bu da olsun gibi şeyler kafa karıştırıyor. Tıpkı cep telefonu gibi, çoğumuz o kadar para veriyoruz ama masada duruyor sadece konuşuyoruz geri özelliklerinin %80 ni kullanmıyoruz bile......

• arkadaslar ben de bir lcd almayı dusunuyorum.imzamdaki desktop sistemi icin alacagım ve ekran kartı ati 9550.buna nasıl büyüklükte bir lcd benim icin en iyi performansı verir?ben 22 inch lere kafayı taktım ama bu ekran kartı ile goruntu nasıl olur bilemiyorum.nba harici hiç oyun oynamıyorum o yuzden nispeten buyuk bir lcd alıp bol bol dvd film izlemeyi dusunuyorum.buna gore hangi spesifikasyonda lcd monitor almamı oneririsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

arkadaslar ben de bir lcd almayı dusunuyorum.imzamdaki desktop sistemi icin alacagım ve ekran kartı ati 9550.buna nasıl büyüklükte bir lcd benim icin en iyi performansı verir?ben 22 inch lere kafayı taktım ama bu ekran kartı ile goruntu nasıl olur bilemiyorum.nba harici hiç oyun oynamıyorum o yuzden nispeten buyuk bir lcd alıp bol bol dvd film izlemeyi dusunuyorum.buna gore hangi spesifikasyonda lcd monitor almamı oneririsiniz?

Ben sana Asus'u al derim. Hem fiyatı çok makul. Tavisye ederim.....

http://www.incehesap.com/asus/lcd_monitorler/asus_vw222s-504-4828.html

Güle gülekullan.....

• @bir.ader
    arkadasım senin önerdigin cihaz guzel de dvi dan degil analog olarak monitor baglanıyor, bu sanki negatif yanı gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.