Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Öncelikle makineme mönitör alacağım ; 20' yada 19'. Maksimum bütçe : 350 Lira.(300'e olursa daha iyi olur tabi ) Wide Screen alsam oyunlarda problem yaşarmıyım ? Galiba desteklemesi lazımmış.Eski oyunları açabilirmiyim ? Bunun gibi eksiklikleri + dezavantajları neler ? PS2 'yide desteklesin istiyorum. Yani her açıdan beni idare edecek bi ekran , kaliteli , servisindede sorun yaşamayayım. Kısıtlı vaktim var araştırma yapacak kadar maalesef yok. Hangi mönitöre yönelmeliyim bi yardımcı olsanız
  • ps 2 bağlantısı değil fakat fiyat performans olarak inca o fiyata en iyi lcdleri sunar bağlantı türü dvi diye ısrar edenler olacak analog dvi farketmiyor.Inkalar iyi seçim ya da golara bak.
  • arkadaşlar yeni bir monitör aldım acer p 193w monitörü tozlanmaya ve çizilmeye karşı korumak için kırtasiyeden aldığım şeffaf jelatin türü bir şeyle kapladım asetat da olabilir benim korkum bunun monitöre bir zararı olurmu yani ısınma gibi bir problemle karşılaşırmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

hp parlak ekran olarak alabileceğin en iyi lcddir o fiyata daha iyisini görmedim.

• slm arkadaşlar

PHILIPS 19 WIDE LCD 190SW8FS 5MS GÜMÜŞ

marka 19" lcd monitör almayı düşünüyorum kullanan varmı düşüncelerinizi almak istedim

birde philipslerde ölü pixel oluyormuş sanırım ve garanti kapsamına girmiyormuş sorun yaşayan varmı

yada philips yerine samsung mu tercih etmeliyim

SAMSUNG 19'' 920NW 5MS GÜMÜŞ SİYAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLFaci@ -- 21 Nisan 2008; 22:17:43 >
  • Arkadaşlar bugün almış olduğum Samsung 17"siyah CRT'yi geri iade ediyorum.İykide aldığım yer tanıdık.17" lcd istiyorum fiyat pazla olmasın sistemim budur.VGA dönüştürücü ile falan uğraşmayalım.

Anakart: Gigabyte® GA-P31-DS3L

işlemci: INTEL Q9300 CORE 2 QUAD 2.5 GHz Socket 775 6MB, 1333 MHz

Ram: KINGSTON 2GB 1066 MHZ DD2 KHX6400D2LLK22GN (Ram soğutuculu)

Hdd: SAMSUNG 500 GB 7200 16 CACHE bellek-SATA2

Ekran Kartı: AXLE 8800GT 512 MB, PCExp Direct X10, DDR3, 256 bit, 600/1800

DVD-RW: ASUS 2014L1T LIGHT SCRIBE 20X SATA (SİYAH)

Monitör: SAMSUNG 17” 793DF CRT FLAT SİYAH (Gümüş-Siyah değil !)Sade Siyah

Kart Okuyucu: 5 in 1 ( Siyah )

Acil arkadaşlar yarın sabaha değişim yapılacaktır.Oyun oynayacağım için lütfen düzgün birşeyler önerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogann007

slm arkadaşlar

PHILIPS 19 WIDE LCD 190SW8FS 5MS GÜMÜŞ

marka 19" lcd monitör almayı düşünüyorum kullanan varmı düşüncelerinizi almak istedim

birde philipslerde ölü pixel oluyormuş sanırım ve garanti kapsamına girmiyormuş sorun yaşayan varmı

yada philips yerine samsung mu tercih etmeliyim

SAMSUNG 19'' 920NW 5MS GÜMÜŞ SİYAH

yokmu bi öneride bulunacak arkadaş yarın sipariş verecem monitörde kararsız kaldım lütfen acil bir cevap yazın
  • Arkadaşlar sabah son şansım 17" güzel bir Lcd tavsiye edin.
  • Arkadaşlar 250-300 ytl'ye 17" ne önerirsiniz.Sabah son şansım değişim için!
  • AXLE 8800GT 512 MB, PCExp Direct X10, DDR3, 256 bit, 600/1800

Dmnüştürücü kullanmak istemiyorum.17" ne önerirsiniz zaman azalıyor arkadaşlar
  • 17 yerine 19 alman daha mantıklı.Hp philips samsung lg nin son modellerine bakabilirsin.17 de pek fark olmaz eğer daha ucuz dersen inka ve go lar iyi seçimler.
  • Asus VW193D 19"LCD

NASIL? 324 YTL?OYUNLARDA İYİ İSE ALAYIM.Ekran kartıma bağlantıda sorun çıkarır mı?AXLE 8800GT 512 MB,Direct X10, DDR3, 256 bit,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSM80 -- 22 Nisan 2008; 0:53:28 >
  • Samsung 920NW 19" LCD mu Asus VW193D 19"LCD mü arkadaşlar?Ekran kartı ile sorun yaşarmıyım?Lcd'ler analog ekran kartım AXLE 8800GT 512 MB,Direct X10, DDR3, 256 bit.
  • Arkadaşlar koca forumda adam yok mu yardım edebilecek????

Philips 190CW8FB 19"

Philips 190S8FB 19"

Asus VW193D 19"

Hangisini alayım sizce?Arkadaşlar ekran kartına bağlarken problem yaşarmıyız?
  • Arkadaşlar artık delirecem çevrimiçi olanlar bir yardım edin lütfen
  • DOSTUM 19'' SAMSUNG AL BENİM TAVSİYEM.. BİRDE GİTTİGİDİYORDAKİ MONİTÖRLERE BAK FİYATLARI COK UYGUN 22'' LER 350YTL CİVARINDA 19''LER 300YTL CİVARINDA.. AMA SAMSUNG TAVSİYEM..
  • o zaman samsungu alıyorum
  • lcd nin oyunu filmi olmaz bu ne saçma bir ayrım.Eğer kaliteli bir lcd ise her platformda iyi görüntüye sahiptir.Tavsiyeler yukarıda verildi.Fazla abartmayın tavsiye edilen markalardan 1000 üzeri kontrast ve 5ms üzeri hoşunuza giden modeli alın.
  • Arkadaşlar inca konusuna yazdım ama burayada kopyalıyorum. Acaba aşağıda anlattığım gibi birşeyle karşılaşan varmı?Sebebi ne olabilir?

quote:

Arkadaşlar şimdi yeni bişiy farkettim, Ekranı simsiyah yaptım mesela çok yakından bakınca her biri standart 3-4milimetre genişliğinde bi koyu bi açık olan çapraz boydan boya, paralel çizgiler gözüme çarptı.Her renkte belli olmuyor. Bazı renklerde daha belirgin ama.Bütün ekran bunlarla dolu aslında. Bunu farkeden oldumu acaba. Normalde belli olmuyor yakından ve dikkatli bakınca anlaşılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 30 Nisan 2008; 20:41:29 >
  • arkadaşlar ps3 alacağım fakat şu ekran işini önceden çözeyim diyorum şimdi

benim odam küçük olduğu için 32" full hd alamıyorum bunun yerine alabileceğim daha küçük fullhd bi tv de yok bildiğim kadarıyla yani monitör alacağım fakat

monitörlerin ses çıkışı yok, ps3'lerde öyle her hoparlörle çalışmıyormuş.Hoparlör de takamayacağım peki 26" ten fazla olmayacak

hem bilgisayar hem televizyon hemde ps3 için dahili hoparlöre sahip bir monitör varmıdır "fiyat önemli değil"
    bütün bunları karşılayacak girişler olsun üstünde yeter ( çok mu şey istiyorum )

aynı mesajı konsol bölümünede yazıyorum cevaplarınız için teşekkürler şimdiden...
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.