Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ugurel

@bir.ader
    arkadasım senin önerdigin cihaz guzel de dvi dan degil analog olarak monitor baglanıyor, bu sanki negatif yanı gibi geldi bana

o zaman kardeş Samsung almanı öneririm...SAMSUNG 226NW 22" TFT LCD MONİTÖR
    http://www.incehesap.com/samsung/lcd_monitorler/samsung_226nw-504-822.html
  • @bir.ader
    hocam peki bu 22 leri sorunsuz bir sekilde kullanabilir miyim ?
  • teşekkürler
  • 22" f/p LCD Monitor tavsiyesi verebilir misiniz?

- Ölü piksel garantili olmalı.
    - 5ms veya daha az gecikme süresine sahip olmalı.(GTG değil, gerçek)
    - DVI girişi olmalı.

Fiyat < 450ytl olmalı.

Var mı böyle bir monitor?
  • incanın modelerinde olması lazım.
  • 22'' LCD alacak gibiyiz marka olarakta samsung ile philips arasında kaldık
    ne önerisiniz? vede özellık önerdigin bir model varmı? Başta grafık ve Video kurgu için kullanılacak daha sonrasında tabikide oyun :P
  • Yanlış ikilem arasında kalmışsınız.Eğer alacaksanız lgnin yeni çıkan 22leri ve hp 22 lere bakın ve de en az 5ms tepki süreli ve de 1000 kontrastlı bir ekran alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

Yanlış ikilem arasında kalmışsınız.Eğer alacaksanız lgnin yeni çıkan 22leri ve hp 22 lere bakın ve de en az 5ms tepki süreli ve de 1000 kontrastlı bir ekran alın.

ben kendim phılıps kulanıyorum imzada ve heryerde teknık servsi olması önemli,
    bahsettiniz ayarlarda bir phılıps olsa daha iyi degilmi? 22'' karar kıldık ama modelde kararsız kaldık
  • şu ana kadar gördüğüm lcdler içerisinde en iyi performan veren hiçbirzaman philips olmadı 19 karelerde belki seçenek olarak bu marka tercih edilebilir ama 20 ve üzeri için yukarıdaki markalar oldukça iyi ürünler üretiyor.
  • önmüzde ki 3 gün içinde kredi kartım gelecek ve ps3 alacağım gözüme kestirdiğim monitör ise 22 BENQ X2200W LCD 5 MS SİYAH GENİŞ EKRAN DVI HDMI ve ya bunun 20 olanı..ikisinde birin alıcam..hdmı desteği var..

şimdi gelelim soruma arkadaşlar bu monitörün özelliği ile aynı kontrast vs özelliklere sahip fakat dvı destekli bir monitörün görüntü kalitesi açısından bir farklılığı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih20 -- 31 Mayıs 2008; 0:22:03 >
  • sorun olmaz fakat hdmı bağlantılı bir monitörü ps3 e bağlayabilir misin orası var.Hdmı alman bağlantı çeşitliliği açısından daha avantajlı.Ayrıca hplere de bakmanı tavsiye ederim.
  • 250-300 YTL arası bir LCD monitor tavsiye eder misiniz?

Multimedya ve geniş ekran özellikli olabilir.
  • o fiyat aralığında 20 inç monitörlere bakmanı tavsiye ederim.Incanın modelleri fiyat olarak sana uyar ve de iyi performans verir.
  • www.ucuzkolik.com dan aldım. tavsiye ederim.
  • WIDESCREEN tam olarak ne demek ben hala çözemedim.?
  • geniş ekran.Aslında kare olmayan 16 10 ya da 16 9 tarzı dikdörtgene yakın olan ekranlar için kullanılıyor.
  • Arkadaşlar Bütce 1000 Tl ağırlıklı olarak HD 720p ve 1080p film izlenicek + Pc Oyun ve Xbox + Bluray sürücüde bağlıcam sizce en iyi monitör nedir bu bütceye göre ? teşekkürler
  • Merhaba işyerim için uygun fiyatlı bir monitör araaktayım. %99 ofis uygulamaları ve iş işle ilgili muhasebe uygulamaları kullanmayı düşünüyorum. tercihen 19'' - 20'' geniş ekran tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Ofis için monitörde sürekli kullanılacak ise tavsiyem parlak olmayan ekranlar.20 ve 19 inçte hp lg(son çıkan modeller) asus ve de bütçe uygun olsun der iseniz incalar.Alırken dikkat etmeniz gereken en az 5ms tepki süresi 1000 kontrast ve de nokta aralığı.Nokta aralığı en doygun modeller genelde 20.1 ve 20 inçlerdir bu nedenle fiyatları 22 lere yakındır 22 ler ile aynı nokta aralığına sahiplerdir.Nokta aralığı düştükçe görüntü doygunluğu artar.Bu marka ve özellikler doğrultusunda tasarım olarak beğendiğiniz modeli seçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.