Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
2
Favori
349.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çok internet ve ofis uygulamaları için arada sırada film izlemek amacıyla monitor almak istiyorum. Samsungun 20" ve 22" modelleri arasında kaldım. Eğer arada fiyat farkı çok olursa 22" almayı düşünmüyorum bana 20" te yetecektir. Oturdum yerin yaklaşık 1.5 m üstünde florasan olduğunu düşnürsen parlak ekran yansıma yapar mı? Siz aşağıdaki monitörlerden 20" ve 22" olarak hangisi tavsiye edersiniz?

Samsung 2053BW
    Samsung 2053GW
    Samsung 223BW
    Samsung 2253BW
    Samsung 2232BW
    Samsung 2232GW

Seçeneklerden görüldüğü gibi kafam fena halde karışık Ama benim seçimim daha çok parlak yada mat ekran durumuna göre olacak. 20-22" aasında 70-80 YTL fark olursa tercihim 20" ten yana olacak.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• 20 inç tavsiyedir daha kaliteli görüntü verir.Hp yi seçenekler arasına koymalısın analog ve dediğin ortama yakın bir ortamda parlak ekran kullanıyorum çok nadir yansıma oldu neredeyse hiç.Mat ekran almamalısın parlak ekran görüntüyü çok daha iyi yapıyor.
  • Sevgili nighteen;

Öncelikle konuya olan katkılarınızdan ötürü teşekkür ederim. 3. yılın sonunda bende evimdeki CRT monitörümü değiştirip LCD monitör almaya karar verdim, almışken de 20" modelleri tercih edeceğim. Daha önceki yorumlarınızda okuduğum kadarıyla kullandığınız HP modelini tavsiye etmektesiniz ancak bütçem o kadarı karşılayamayacağı için daha düşük bütçeli ürünleri tercih etmek zorunda kalacağım ve aşağıda belirttiğim 3 modelde takıldım sizin tavsiyeniz hangi yönde olurdu acaba bana da yardımcı olursanız memnun kalacağım.

1. tercihim LG 20 L204WS LCD MONİTÖR 293 YTL.http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=L204WS

2. Tercihim INCA IL-820 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR 265 YTL.http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50269

3. Tercihim INCA IL-820-DVI 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖRÜ 285 YTL.http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50081

Ekran kartımın DVİ çıkışı mevcut o yüzden 20 YTL daha verip DVİ lı modelimi tercih etmeliyim sizce (İnca 'nın distribütörü Pasific Bilgisayar ile yaptığım görüşmede DVİ girişi olmayan modelde 0 ölü piksel garantisi mevcutmuş DVİ 'lı olan modelde ise 3 ölü pikselden sonra garanti kapsamı devreye giriyormuş)

İlginiz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 12 Eylül 2008; 22:09:14 >

• 24 inç lgl246wsh kullanıyorum oyun oynarken performansı müthiş ama film izlerken hiç memnun değilim daha ii bi performans bekliyodum başka bu ekranı kullanan var mı ? varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi belki ben ayarlıyamamışımdır

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33452
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

20 inç tavsiyedir daha kaliteli görüntü verir.Hp yi seçenekler arasına koymalısın analog ve dediğin ortama yakın bir ortamda parlak ekran kullanıyorum çok nadir yansıma oldu neredeyse hiç.Mat ekran almamalısın parlak ekran görüntüyü çok daha iyi yapıyor.

Hp de düşündüm övenler çok ama analog almayı düşünmüyorum DVI lılar pahalı geldi bu yüzden Piyasada uygun fiyata hangisini bulursam onu almayı düşünüyorum tercihen 20" olacak ama 22" insana daha çekici geliyor ihtiyaç olmamasına rağmen insan her zaman daha fazlasını istiyor. İncehesaptan 429 YTL kdv dahile Samsung 2232Gw buldum 22" alacak olursan büyük ihtimalle oradan alacağım

Oiven arkadaşım garanti olayı işi değiştirebilir ama ben olsam herhalde DVI lı modeli tercih ederdim.

• 22 nasıl cazip gelir.22 ve 20 inçleri yanyana kullanın arada farkedilecek bir görüntü kalitesi farkı var.22 inç olması büyük olması bilgisayar kullanımı için pek de iyi değil çok büyük ekran çok yakından oyun ve bilgisayara yakın işlemlerde rahatsız edici bile olabilir.Analog ve dvi normal kullanımda rahatsız edecek bir fark ve rahatsızlık yaratmaz.
  • Çok doğru bir noktaya değinmişsin 9 aydır 20'' philips P7 kullanıyorum nekadar görüntü kalitesi iyi olsada yüksek çözünürlük ve büyük paneller yakından gözleri ağrıtıyor zamanla. Onun dışında oyunlarda sizi tatmin etmesi için pahali ekran kartlarina ihtiyaç duyuyorsunuz 19'' sıradan bir 256 bit kart uçururken 20'' üstü panellerde 300ytl den aşaği kartlar yemiyor.

Oyun için monitör alacaklara tavsiyem kesinlikle 19'' kare mönitörlerdir bugüne kadar dünya oyun turnuvalarındada bunlar kullanıldı. Hangisi derseniz bütçenize göre kaliteli bişey almanızı öneririm Samsunlarda renkler birbirlerini tutmuyo Asuslar filmlerde çok kara çıkıyor.Görerek alın ne alırsanız,İnternetten alacaksanızda o modeli bir mağazada inceleyin öyle alın.

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

22 nasıl cazip gelir.22 ve 20 inçleri yanyana kullanın arada farkedilecek bir görüntü kalitesi farkı var.22 inç olması büyük olması bilgisayar kullanımı için pek de iyi değil çok büyük ekran çok yakından oyun ve bilgisayara yakın işlemlerde rahatsız edici bile olabilir.Analog ve dvi normal kullanımda rahatsız edecek bir fark ve rahatsızlık yaratmaz.

• Arkadaslar monitor olarak T190 almayi dusunuyorum, tavsiye edermisiniz?
  • Arkadaslar bende bir konu hakkında danışmak istiyorum. LCD monitor icin Dvi girişli bir model almalımıyım karar veremedim. 22" ve DVi olunca fiyat bir anda uçuyor. Bu konu hakkında birkaç incelemeye bakığımda, analog kablo sonucunda ekranda dalgalanmalar oldugunu okudum. Dvi da ise bu problemler yok. Sizin önerileriniz nedir acaba? Teşekkurler...
  • BENQ T221WA 22" LCD
    ARKADAŞLAR 263 YLT bu monitör sizce nasıl almalımıyom

http://www.mavibilgisayar.com/ud/10061

Bu marka iyimidir BENQ şuan 19" crt monitörüm var LCD alacaktım lütfen oyunlar önemli ve filimler
    bu monitörü kullanan varmı? bu markadan memnun varmı?
  • Benqu güzel monitörler üretiyor çoğu samsungtan iyi monitörleri var.
  • Merhaba arkadaşlar,

200-300 YTL fiyat aralığında 19" veya üzeri geniş ekran bir lcd arıyorum. 5 ms düşünüyorum ama laptopumun 8ms ekranı -bozulmadan önce- amacıma (genellikle masaüstü kullanım, iş, internet, photoshop vs, bir de world of warcraft) için gayet yeterliydi, acaba 8ms bir ekran da işimi görür mü diye düşünüyorum. Şimdi laptopun ekranını tamir için istedikleri 400$'ı vermek yerine, zaten artık genelde evde kullandığım için yeni bir monitör almayı düşünüyorum.

Önce Benq T221WA düşündüm, ama forumda bulabildiğim tek yorum pek olumlu değildi, VGA olduğundan görüntü kalitesinin çok iyi olmayacağı yönünde bir şeyler diyordu arkadaş. Zaten 22" 1680x1050 bir ekran bendeki 256mb GeForce 9600M GT'ye fazla gelebilir diye düşünüyorum, 1280x800'de bile WoW'daki performansı çok da iyi değildi.

Marka olarak çok fazla önerilmediği sürece INCA, HYUNDAI, DATRON gibi markalar düşünmüyorum, özellikleri daha düşük olsun ama Samsung, Benq gibi bir marka olsun tercihimdir.

19" 1440x900 bir lcd en uygunu olabilir diye düşünüyorum, ama düşük fiyatlılar yine analog.. Bu çözünürlükte, bahsettiğim amaçlar için kullanacağım monitörün VGA olması görüntü kalitesini ne kadar etkiler, 15.4" 8ms 1280x800 laptop ekranına kıyasla her halükarda daha iyi olmaz mı? Bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim, fiyatı ve özellikleri benzer o kadar çok ürün var ki hangisini tercih edeyim bilemiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: Philips 190CW8FB dikkatimi çekti, oldukça fazla övülmüş, iyi bir tercih midir?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordGunthar -- 23 Eylül 2008; 4:14:42 >

• Yukarıdaki yazıları okursan boyut ve de bağlantı hakkında markalar ve modeller bazında fark olup olmadığını anlayabilirsin.20 inç parlak ekran 5 ms tepki süreli ve 3000:1 tipik kontrastlı bir monitör oldukça iyidir bağlantı farkedebileceğin bir olumsuzluk yaratmaz dvı ın iletkenliği daha fazladır ama fark azdır ekran iyi ise bağlantı tarzı bakılacak en son durum olmalı ekran kartımda analog çıkış olmamasına rağmen analog kullanıyorum böyle rahatsız edici bir fark olsaydı kullanmazdım.hp2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 23 Eylül 2008; 17:22:08 >
  • Arkadaşlar 2232GW LCD ekran almak istiyorum.Renklerin canlı fakat gözlerimi yormaması ve camlı mekanda olduğum için yansıma yapmaması lazım,buna göre bu ekranı bana tavsiye edermisiniz yoksa başka bi ekranmı tavsiye edersiniz?(Oyun-İnternet-Film-Tv)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 24 Eylül 2008; 17:14:41 >
  • Ben 932 GW aldım. Aldığım yerdeki diğer modellerden ( 932 NW ) ekran renk kalitesi ve parlaklığı hemen fark ediliyordu. Bilgisayar odamda tavanda 2 li tekli spot lamba var. Ekran full siyahken hariç en ufak bir yansımaya rastlamadım. Renkler inanılmaz canlı, parlak ekran bence bir avantaj, ben mennunum ve tavsiye ediyorum.
  • herkese selamlar...

Arkadaşlar ben 22'' monitör almayı düşünüyorum ancak biraz sıkıntılıyım. Öncelikle parlak ekran istiyorum. Bu yüzden 2232GW almayı planlamıştım ancak nereye sorduysam elimizde yok diyor. Vatan bilgisayarda da yok. HP w2207 alayım dedim ancak teknik servisin çok kötü olduğu söyleniyor. ölü pixel çıkması durumunda başımın çok ağrıyacağını düşünüyorum. Birde aklımda Philips 220xw8fb var. Şuan Vatan da mevcut ve fiyatı 460 ytl civarı. Şimdi sizden önerilerinizi istiyorum. Philips i hemen yarın gidip alayım mı yoksa teknik servis sorununa rağmen hp w2207 almaya değer mi. Yada samsung 2232Gw aramalı mıyım. Bu üç monitörden sizce en iyisi hangisidir. şimdiden herkese teşekkürler... Bu arada sadece oyun oynamak ve film izlemek amacım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weyss -- 26 Eylül 2008; 21:36:38 >
  • 3 Gün önce kuzenime aldık BENQ T221WA hepsiburadadan sırf ghostin yok diye yazdıkları için ve fiyat çok ucuz olduğu için. Gwlwlim BenQ ya Beyazlılık biraz fazla ama Renkleri çok güzel bence ve COD4 te test ettim kendim ghosting yapmadı bence alınabilir,1tane ölü pixel çıktı bizde ama yanıp sönmüyor belli bile olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: BLADE66

BENQ T221WA 22" LCD
    ARKADAŞLAR 263 YLT bu monitör sizce nasıl almalımıyom

http://www.mavibilgisayar.com/ud/10061

Bu marka iyimidir BENQ şuan 19" crt monitörüm var LCD alacaktım lütfen oyunlar önemli ve filimler
    bu monitörü kullanan varmı? bu markadan memnun varmı?

• BenQ da çalışmıyorum Vga olsada beyazlılık dışında bi eksisini görmedin backlight ve ghosting olmaması zaten yeter o para için bilmiyorum senin fikrin nedir 500ytl veripte ghostin oluyor moitörüm diyenlere bakınca bu ürün bence hakkını fazlasıyla veriyor.

Bu arada onda 4850toxic aldık İceQ yoktu COD4 te gerçekten güzel performans veriyor

quote:

Orjinalden alıntı: LordGunthar

Merhaba arkadaşlar,

200-300 YTL fiyat aralığında 19" veya üzeri geniş ekran bir lcd arıyorum. 5 ms düşünüyorum ama laptopumun 8ms ekranı -bozulmadan önce- amacıma (genellikle masaüstü kullanım, iş, internet, photoshop vs, bir de world of warcraft) için gayet yeterliydi, acaba 8ms bir ekran da işimi görür mü diye düşünüyorum. Şimdi laptopun ekranını tamir için istedikleri 400$'ı vermek yerine, zaten artık genelde evde kullandığım için yeni bir monitör almayı düşünüyorum.

Önce Benq T221WA düşündüm, ama forumda bulabildiğim tek yorum pek olumlu değildi, VGA olduğundan görüntü kalitesinin çok iyi olmayacağı yönünde bir şeyler diyordu arkadaş. Zaten 22" 1680x1050 bir ekran bendeki 256mb GeForce 9600M GT'ye fazla gelebilir diye düşünüyorum, 1280x800'de bile WoW'daki performansı çok da iyi değildi.

Marka olarak çok fazla önerilmediği sürece INCA, HYUNDAI, DATRON gibi markalar düşünmüyorum, özellikleri daha düşük olsun ama Samsung, Benq gibi bir marka olsun tercihimdir.

19" 1440x900 bir lcd en uygunu olabilir diye düşünüyorum, ama düşük fiyatlılar yine analog.. Bu çözünürlükte, bahsettiğim amaçlar için kullanacağım monitörün VGA olması görüntü kalitesini ne kadar etkiler, 15.4" 8ms 1280x800 laptop ekranına kıyasla her halükarda daha iyi olmaz mı? Bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim, fiyatı ve özellikleri benzer o kadar çok ürün var ki hangisini tercih edeyim bilemiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: Philips 190CW8FB dikkatimi çekti, oldukça fazla övülmüş, iyi bir tercih midir?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promity -- 27 Eylül 2008; 22:11:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: weyss

herkese selamlar...

Arkadaşlar ben 22'' monitör almayı düşünüyorum ancak biraz sıkıntılıyım. Öncelikle parlak ekran istiyorum. Bu yüzden 2232GW almayı planlamıştım ancak nereye sorduysam elimizde yok diyor. Vatan bilgisayarda da yok. HP w2207 alayım dedim ancak teknik servisin çok kötü olduğu söyleniyor. ölü pixel çıkması durumunda başımın çok ağrıyacağını düşünüyorum. Birde aklımda Philips 220xw8fb var. Şuan Vatan da mevcut ve fiyatı 460 ytl civarı. Şimdi sizden önerilerinizi istiyorum. Philips i hemen yarın gidip alayım mı yoksa teknik servis sorununa rağmen hp w2207 almaya değer mi. Yada samsung 2232Gw aramalı mıyım. Bu üç monitörden sizce en iyisi hangisidir. şimdiden herkese teşekkürler... Bu arada sadece oyun oynamak ve film izlemek amacım.

Ekran kartın iyi ise 22'' güzel olur oyun için bende emektar 20'' imi satıcam galba ya 240T alırım yada LCD TV alırım bu gidişle ama philips 22X leri gördüm vatanda. Sanki BenQx2200 daha canlı geldi bana ama çoklayıcıdanda olabilir 2 side eşdeğer kalitede pişman olmassın birini seçsen bence.

• aşağı yazmıştım ama cevap gelmedi

bugün vatan bilgisayardan samsung 932gw monitör aldım ve akşam alt tarafta 1 tane ölü pixel buldum buda beni rahatsız ediyor oyun oynuyorum gözüm o noktaya kayıyor sürekli acaba yarın götürsem monitörü değiştirirlermi çünkü aldıgım eşya da bir tane bile sorun olsun istemem
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.