bilinçli kullanıcı burdan ürün almaz işi bilenler gider uranyumdan 2tb hdd yi 130 tl ye alır çatır çatır kullanır saygılar...
bu arkadaşın site pahalı piyasaya göre bile gayet pahalı vatanda yapılan %25 lerden sonra burdan ürün alınmaz
o siteden alışveriş yaptım güzel bir site % 40 indirimli SSD almıştım. ürünlerin indirimli olan günlerini takip etmeniz gerekiyor.
Ayrıca alışveriş sonrası yardım da ve garanti konusunda da oldukça iyiler, benim ramleri garantiden değiştirmeleri bir gün sürdü, üstelik telefonlada arayıp bilgi de verdiler. Kingston bellek alacaklara veya ssd alacaklara şiddetle tavsiye ederim.
Bilendenal.com gerçekten müşterisiyle ilgilenen ve kısa sürede sorunlarını çözen bir firmaymış. İnternetten okuduğum olumlu yorumlar sonrasında 64 gb kingston flas ladım ve 2 ay sonra flash bozuldu, firmaya geri gönderdim ve bir kaç gün sonra tekrar yeni flashıma kavuştum.
Android Tabanlı...
https://bilendenal.com/kingston-konfigurator bu adresden anakart modelini giriyorsun uyumlu ramleri gösteriyor yada arama yerine marka model giriyorsun uyumlu ramler çıkıyor bu sistem iyiymiş vatan gold felanda böyle bişey yapsa iyi olur