Şimdi Ara

TH10 Herolar 23 Askerler ve buyuler Max 138 seviye satilik koy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    138 level koyumu satiyorum.
    koyle alakali 2 fotograf ekliyorum. ilk fotografta koyun genel gorunumu digerinde ise butun asker ve buyu seviyelerini gorebiliyorsunuz zaten.

Koyun detayli durumunu Rakiya Buzz klaninda ates nicki ile gorebilirsiniz.
    Koy satislarinda bildiginiz gibi en onemli etkenlerden biride hesap ismidir. Supercell hesap ismi degisikligi icin her kullaniciya 1 hak tanidi. Bu hak mevcut duruyor hesabi aldiginizda dilediginiz ismi yapabilirsiniz.

Asker seviyelerinde valkyrie haric hepsi son seviyede zaten oyunu bilen biri valkyrie askerinin kullanilmadiginida biliyor olmali. ben kendim o askeri hic kullanmadim banada %2-3 ancak denk gelmistir. iksir ile yukseltilecek duvar harici hicbirsey kalmadi. bu size buyuk avantaj sagliyor cunku duvarlarin cogu 8-9 seviye. iksirle duvar yukseltme icin duvarlarin en az 8 olmasi gerekiyor. yani biriken iksiri direk duvarlara yatirabiliyorsunuz ben oyle yapiyorum. yada bol bol asker yapip arkadaslariniza dagitabilirsiniz.

Koy daha once cok defa sampiyona cikmis kaliteli bir hesaptir su anda da 3400 kupa civarlarinda duruyor. Bu ligde surekli normal savasarak altin ve kara iksir biriktirebiliyorum. Hesapta su anda 1 hava savunma birde top son seviyeye yukseliyor. Altin & iksir calma seviyeleri ve savunma savasi kazanmasi oldukca iyi yerlerde.

Hesabi bende 6 ay once satin almistim mail hesabi ile birlikte. devride mail ile birlikte yapacagim. dolayisi ile devir konusunda hicbir sorununuz olmayacak zaten mail sadece bu hesap icin acilmis ici bos durumda.

koyun fiyati 700 TL Pazarlik edemiyorum.
    Kral 23 seviye kralice 23 seviyede klan savasi bitimi ikiside 24 yapilacak kara iksiri hazir zaten. butun duvarlar siyah bazilari 9 seviye.

Savunmada sadece toplar ve hava savunma kaldi. Okcu kuleleri son guncellemede gelen 13. seviyeye yukseltildi. Zaten bulundugum kupada 300-400 K lik ganimet surekli cikiyor.

Guven konusunda gereken bilgiyi saglayabilirim. Pazarlik icin mesaj atmayin. Gun icerisinde telefonlara bakamiyorum. Mesaj gondermeniz durumunda geri donus yaparim.
     TH10 Herolar 23 Askerler ve buyuler Max 138 seviye satilik koy TH10 Herolar 23 Askerler ve buyuler Max 138 seviye satilik koy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.