Şimdi Ara

TH8 Trophy Base

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyisi olduğunu düşündüğüm bir tasarımımı paylaşmak isterim sizlerle. Özgürce kullanabilirsiniz.
    http://clashofclansbuilder.com/plan/343273

TH8 Trophy Base

• Guzelmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence öyle kurma yani yaylı tuzak olan yerleri diyorum biri onla tuzakları patlatıp köyü almazsa ve ardından biri dalarsa tuzaklar patlamış olacak ve çabucak savunman çökecek
  • okcularla cok guzel ganımet kasılar senın bu koye . altın defpoları ıksır depoları cok dısarıda bence
  • Gördüklerimin en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfzxcv12

okcularla cok guzel ganımet kasılar senın bu koye . altın defpoları ıksır depoları cok dısarıda bence

Hocam okumadan yorum yapmamanızı rica ediyorum, Trophy Base'in amacı kupa kasmaktır :d
  • Bilmiyordum hocam öğrenmis oldum lakin ganimetler gittikten sonra kupa kasmak ilginç olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfzxcv12

Bilmiyordum hocam öğrenmis oldum lakin ganimetler gittikten sonra kupa kasmak ilginç olur

Ganimetler için farming base denilen Köy Binası dışarıda bırakılan bir sistem kullanılıyor genelde.
  • Th8 köyle neyin mücadelesini vereceksin ki, şampiyon lige mi çıkacaksın yap adam akıllı farming bak keyfine th10 ve savunma full olmadan kupa kasmak gereksiz usta ligde bile parçalarlar o köyü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Th8 köyle neyin mücadelesini vereceksin ki, şampiyon lige mi çıkacaksın yap adam akıllı farming bak keyfine th10 ve savunma full olmadan kupa kasmak gereksiz usta ligde bile parçalarlar o köyü

+1 th9'dan önce kupa gereksiz bence de. Köy merkezinde swastika gibi yapıp 5 obje koyabildiğin bölme yapmışsın, oraya hem altın deposunu hem iksir deposunu koyman bence daha mantıklı her açıdan. Hem altını korursun hem de uçlarda duran altın deposunun yerine menzilli bir savunma koyarsan daha girilmesi zor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Th8 köyle neyin mücadelesini vereceksin ki, şampiyon lige mi çıkacaksın yap adam akıllı farming bak keyfine th10 ve savunma full olmadan kupa kasmak gereksiz usta ligde bile parçalarlar o köyü

+1 th9'dan önce kupa gereksiz bence de. Köy merkezinde swastika gibi yapıp 5 obje koyabildiğin bölme yapmışsın, oraya hem altın deposunu hem iksir deposunu koyman bence daha mantıklı her açıdan. Hem altını korursun hem de uçlarda duran altın deposunun yerine menzilli bir savunma koyarsan daha girilmesi zor olur.

Hocam ben kullandığım bir base olarak paylaşmadım, kupa veya farming tercih meselesi. Burada insanlara nasıl oynamaları gerektiğini anlatmıyor veya tavsiye vermiyoruz. Kupa kasmak isteyen arkadaşlara kullanabilecekleri bir düzen sunuyoruz ki bu açıdan en iyilerinden bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.